Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ο Ουρανός στον Ταύρο ως το 2026 : Προβλέψεις Ζωδίων

Πώς θα επηρεάσει ο Ουρανός από τον Ταύρο τα 12 ζώδια; Δες αναλυτικά την πρόβλεψή σου από την Αθηνά Βαγενά 

Ο Ουρανός στον Ταύρο ως το 2026 : Προβλέψεις Ζωδίων

Ένας νέος επταετής κύκλος σημαντικών αλλαγών ανοίγεται μπροστά μας. Ο εκκεντρικός, απρόβλεπτος, επαναστάτης, πρωτοπόρος και εφευρετικός Ουρανός , εισέρχεται στις 15 Μαΐου στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου, σε μία θέση «πτώσης» που θα φέρει την «αντίσταση» και την δυσκολία προσαρμογής σε ανακατατάξεις που θα γίνουν στη ζωή μας και θα έχουν άμεση σχέση με το χρήμα και τις σχέσεις μας.  Ο Ουρανός, θα παραμείνει ως τις 7/11/18 στο ζώδιο του Ταύρου, θα περάσει ξανά στο ζώδιο του Κριού ως και τις 7/3 όπου τότε πλέον θα πραγματοποιήσει την μόνιμη εγκατάστασή του στον γήινο εκπρόσωπο του σταθερού σταυρού τον Ταύρο, ως και το 2026.

Ποιες είναι όμως οι αλλαγές που θα φέρει αυτή η σπουδαία μετακίνηση σε συλλογικό και προσωπικό επίπεδο;; Μάθε αναλυτικά όλες τις αλλαγές που θα φέρει ο Ουρανός από τον Ταύρο, δες την εκπομπή προβλέψεων αλλά διάβασε και την πρόβλεψη του ζωδίου σουΔες τις Video - Προβλέψεις του ζωδίου σου 


Διάβασε την Πρόβλεψη του Ζωδίου σου

Προβλέψεις Κριού   Προβλέψεις Ταύρου  Προβλέψεις Διδύμου 

 Προβλέψεις Καρκίνου  Προβλέψεις Λέοντα   Προβλέψεις Παρθένου

Προβλέψεις Ζυγού   Προβλέψεις Σκορπιού  Προβλέψεις Τοξότη

Προβλέψεις Αιγόκερου  Προβλέψεις Υδροχόου  Προβλέψεις Ιχθύ

 

Αξιολόγηση
3,68 βαθμολογία
25 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.