Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

O Ουρανός στον Ταύρο και τα 12 Ζώδια!

Δες την επιρροή του Ουρανού στον Ταύρο έως το 2026, στα 12 Ζώδια, από την Χριστίνα Τανταλίδου...

O Ουρανός στον Ταύρο και τα 12 Ζώδια!

Ο πλανήτης Ουρανός ονομάζεται ο περίεργοςαπρόβλεπτος , ερμηνευτικά πλανήτης, ο οποίος σε αναγκάζει να βιώνεις καταστάσεις που είναι τελείως έξω από την «γνωστή και δήθεν πραγματική» σου φύση και ξαφνιάζεσαι ευχάριστα ή πιέζεσαι και βιώνεις τις αλλαγές, σαν μοίρα..

Έτσι, ο Ουρανός είναι το ανατρεπτικό, το μπαμ και κάτω κάτω και κατά την παραμονή του στον ζώδιο του Κριού, από το 2011 έως το 2018, ταρακούνησε τη ζωή, κυρίως των παρορμητικών ζωδίων (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) προσφέροντας όμως την ευκαιρία, να αποδεσμευτούν από την εικόνα της προσωπικότητας τους και να γίνουν πιο ελεύθεροι και εφευρετικοί.

Τώρα, από τις 15 Μαΐου 2018 έως το 2026 ο Ουρανός θα βρίσκεται σε πτώση, στο ζώδιο της Αφροδίτης, με μια σύντομη επιστροφή στον παρορμητικό Κριό (Νοέμβριος 2018 έως Μάρτιος 2019) και αυτό θα αλλοιώσει βασικές συναισθηματικές ανάγκες μας ανάγκες και φυσικά θα αξιοποιήσουμε διαφορετικά το ένστικτο της επιβίωσης μας.

Ο Ουρανός στον Ταύρο, θα επηρεάσει: Διατροφικές συνήθειες, γεωργικές καλλιέργειες, θα επιφέρει αλλαγή στο κλίμα, θα ζήσουμε έντονη σεισμική υπερδραστηριότητα, θα ανακαλυφθούν νέες μέθοδοι γονιμοποίησης και φυσικά η πλαστική χειρουργική θα έχει την τιμητική της.

Το πρότυπο ομορφιάς θα είναι πιο γήινο, ,  η γυναίκα θα ξαναποκτήσει καμπύλες και θα σέβεται την θηλυκότητα της, ενώ περιμένουμε να αλλάξει και η ψυχολογία του άντρα, ο οποίος θα είναι πιο γλυκός, τρυφερός και πρόθυμος να εκφράσει τα συναισθήματα του, χωρίς να φοβάται για την εικόνα του.

 

 Τι αλλαγή θα φέρει στην προσωπική σου ζωή ο Ουρανός από τον Ταύρο; Ο αστρολογικός σου χάρτης έχει την απάντηση! Κάλεσε τώρα 14724!

 

 

 

Για τον Κριό, ή τον ωροσκόπο Κριό

Ο Ουρανός στον Ταύρο, φέρνει ανατροπές, αιφνίδιες εξελίξεις σχετικά με το χρήμα και την οικονομική κατάσταση σας. Έτσι, αλλάζει ο τρόπος που βγάζετε το εισόδημα σας και θα αναζητήσετε πιο εφευρετικούς τρόπους για να υποστηρίξετε την επιβίωση σας.  Απρόβλεπτα έξοδα θα σας αγχώσουν , ωστόσο δεν αποκλείεται (εφόσον το επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σας) να έχετε μια τρομερή ευκαιρία και να αυξήσετε την περιουσία σας.  Τέλος, επηρεάζονται οι συναισθηματικές σας σχέσεις, όπου θα αναθεωρήσετε αξίες και κατ επέκταση θα συγκρουστείτε με τις αξίες των αγαπημένων σας.

 

Για τον Ταύρο, ή τον ωροσκόπο Ταύρο  

Ο Ουρανός,  ο πλανήτης των αλλαγών, της αμφισβήτησης, των ξαφνικών γεγονότων σας επισκέπτεται,  και θα μείνει μαζί σας για επτά ολόκληρα χρόνια, μέχρι το 2026. Έτσι,  μπορείτε να αδράξετε την ευκαιρία να αλλάξετε το παρουσιαστικό σας, να κάνετε κάτι ανατρεπτικό και να οδηγήσετε τη ζωή σας σε πιο ενδιαφέρουσα μονοπάτια, φεύγοντας από τα λιμνάζοντα νερά. Προσωπικές σχέσεις, συνεργασίες μπαίνουν στο στόχαστρο και θα θελήσετε να σπάσετε τα δεσμά και να απελευθερωθείτε.  Βέβαια και εφόσον το επιτρέπει ο γενέθλιος σας χάρτης, μπορείτε να ξεκινήσετε μια νέα σχέση αγάπης, να πετύχετε μέσα σε ένα ξαφνικό γάμο ή να έχετε κερδοφόρες συνεργασίες.  Να θυμάστε όμως, ότι οι επιλογές σας θα προκαλούν τον περίγυρο σας και πιθανόν να έρθετε σε ρήξη με αγαπημένα άτομα.Για τους Διδύμους,  ή τον ωροσκόπο Δίδυμο

Ο ουρανός στον Ταύρο, είναι πιεστική θέση για την ψυχολογία σας, ετοιμαστείτε  για γερά σκαμπανεβάσματα, ωστόσο θα έχετε έτσι, την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με κρυμμένα κομμάτια του ψυχισμού σας και να αγαπήσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Πιθανή αντιπαλότητα ή αδιαφορία  από τον περίγυρο σας, θα επιφέρει επιπρόσθετο άγχος και μάθετε να μην έχετε την ανάγκη της αποδοχής και την επιβράβευσης, έτσι ώστε να είστε καλά  Βέβαια και εφόσον το επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σας, θα μπορέσετε να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με τα ταλέντα σας και να αποκομίσετε φήμη και αναγνώριση. Στροφή προς την μεταφυσική ή την ενεργειακή ψυχολογία.Για τον Καρκίνο, ή τον ωροσκόπο Καρκίνο

Ο Ουρανός στον Ταύρο, είναι πολύ καλή θέση, φέρνει ελπιδοφόρα μηνύματα, έτσι ώστε να εκπληρώσετε όνειρα, προσωπικές επιδιώξεις και μάλιστα, πολλές φορές θα απορείτε με την τύχη σας και θα μεταμορφωθείτε σε ένα χαρούμενο, δημιουργικό άτομο. Βέβαια και εφόσον το επιτρέπει ο γενέθλιος σας χάρτης, μπορείτε να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ενδιαφέρουν , όπως η ενασχόληση σας με τα κοινά, με μια προσωπική σας ιδέα που τώρα μπορεί να αναπτυχθεί και να σας αποφέρει κέρδη. Ανατροπές μέσα στον φιλικό σας κύκλο, αξιοποιείστε τις γνωριμίες σας.
Για τον Λέοντα
, ή τον ωροσκόπο Λέοντα

Ο Ουρανός  στον Ταύρο, αρχικά, θα φέρει πίεση, επιπρόσθετες υποχρεώσεις που θα σκάνε χωρίς προειδοποίηση, άγχος μέσα στον υπάρχοντα επαγγελματικό σας  χώρο και θα περάσετε από διάφορες ψυχολογικές διακυμάνσεις, έτσι ώστε να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε, ή να αποχωρήσετε για να μην αλλοτριωθείτε. Βέβαια,  και εφόσον το επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σας μπορείτε να κάνετε ξαφνικά ξεκινήματα, τα οποία και θα σας δώσουν το προβάδισμα και την κοινωνική άνοδο, που τόσο επιθυμείτε.  Έτσι, ένας νέος κύκλος ξεκινά, που θα σας απογειώσει, είτε μέσα από μια νέα σχέση, έναν γάμο ή μια επαγγελματική συμφωνία εκτός των σχεδίων σας  και μην αντιστέκεστε στις αλλαγές. Αρπάξτε τις ευκαιρίες .
Για την Παρθένο
, ή τον ωροσκόπο Παρθένο  

Ο Ουρανός στον Ταύρο, θα φέρει ευνοϊκές εξελίξεις στη ζωή σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε κάτι θεαματικά ανατρεπτικό και πιθανόν να αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση, να ταξιδέψετε σε μακρινούς προορισμούς και να εκπληρώσετε τα όνειρα σας.  Επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας σας στηρίζουν και θα μπορέσετε να βγείτε από τυχόν ψυχολογικά αδιέξοδα ή την.. μοίρα σας. Τέλος και εφόσον, το επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σας μπορείτε να οδηγηθείτε σε ένα νέο γάμο, να μετοικήσετε ή εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με το διαζύγιο σας, τώρα να μπορέσετε να απελευθερωθείτε. Νέοι πνευματικοί ορίζοντες, φιλοσοφικές αναζητήσεις και ταξίδια ζωής.
Για τον Ζυγό
, ή τον ωροσκόπο Ζυγό

Ο Ουρανός στον Ταύρο, θα σας διευκολύνει, γιατί θα μπορέσετε να ηρεμήσετε  πάνω σε θέματα σχέσεων,  έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά εδώ και μια 7ετία και τώρα καλείστε να κάνετε οριστικά ξεκαθαρίσματα, έτσι ώστε να αποκτήσετε μια υγιή οικονομική κατάσταση. Βέβαια μέχρι να το πετύχετε αυτό, πρέπει να ασχοληθείτε με τα δάνεια σας, να αφιερώσετε ποιοτικό χρόνο,  προσπαθώντας να διασφαλίσετε την περιουσία σας. Με τον Ουρανό στον Ταύρο, ετοιμαστείτε και για ..δυσάρεστα απρόοπτα και ρήξεις με άτομα που ήδη μοιράζεστε την κοινή περιουσία σας.  Βέβαια και εφόσον το επιτρέπει ο γενέθλιος σας χάρτης,  δεν αποκλείεται να βρείτε τον σύντροφο/την σύντροφο που πληρεί όλες τις προϋποθέσεις και να κάνετε ένα πλούσιο γάμο,  ή μια κερδοφόρο συνεργασία με έναν γενναιόδωρο επενδυτή.  
Για τον Σκορπιό, ή τον ωροσκόπο Σκορπιό

Ο Ουρανός στον Ταύρο φέρνει επεισοδιακές εξελίξεις, θα γίνετε ανυπόμονοι, μη θέλοντας να κάνετε άλλο υπομονή και κυρίως μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Έτσι, δεν θα θέλετε να έχετε τον έλεγχο, θα αποχωριστείτε το ταλέντο της στρατηγικής, δεν επιθυμείτε πλέον να έχετε τον έλεγχο και θα αποχωριστείτε δυσλειτουργικές σχέσεις. Βέβαια και εφόσον το επιτρέπει ο γενέθλιος σας χάρτης, μπορείτε να κάνετε μια σχέση ζωής, αλλά με ένα άτομο που τουλάχιστον εκ πρώτης όψεως δεν θα ταυτίζεται με τις συνηθισμένες σας επιλογές. Ανατροπές , ρήξεις σε υπάρχουσες συνεργασίες.
Για τον Τοξότη
, ή τον ωροσκόπο Τοξότη

Ο ουρανός στον Ταύρο, θα αλλάξει την καθημερινότητα σας, τις διατροφικές συνήθειες, αλλά και θα βιώσετε το απρόοπτο μέσα στον εργασιακό σας χώρο, είτε επιλέγοντας μια ουράνια απασχόληση, η οποία θα σας αναγκάζει να ταξιδεύετε και να μην έχετε ένα πρόγραμμα. Μια υπερένταση, αλλαγή στους ρυθμούς σας φέρνει ο Ουρανός στον Ταύρο και βέβαια, εάν σας το επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σας, θα μπορέσετε να κάνετε την δουλειά των ..ονείρων σας και να απογειωθείτε, χωρίς να βιώνετε ανία και ρουτίνα. Προσπαθήστε να ασκήστε και υιοθετήστε ένα κατοικίδιο.
Για τον Αιγόκερω
, ή τον ωροσκόπο Αιγόκερω

Ο Ουρανός στον Ταύρο, είναι η τύχη σας, η καλή σας μοίρα, φέρνει ευχάριστες ανατροπές σε ερωτικά ζητήματα, θα γίνετε πιο ανεξάρτητοι, δημιουργικοί, πιο παιχνιδιάρηδες και φυσικά θα μπορέσετε να διώξετε τα κακώς κείμενα της ζωής σας και ρισκάρετε, ζείτε.. Βέβαια και εφόσον το επιτρέπει ο γενέθλιος σας χάρτης, να γίνετε γονείς, με υιοθεσία ή με έναν άλλο  ανατρεπτικό τρόπο γονιμοποίησης. Τέλος, ετοιμαστείτε για απρόβλεπτους σύντομους έρωτες, πιθανές εντάσεις με άτομα νεώτερης ηλικίας. ή εάν τα παιδιά σας μπαίνουν στην εφηβεία,  θα βιώσετε περιόδους αντίδρασης και πιθανής άρνησης.
Για τον Υδροχόο,
 ή τον ωροσκόπο Υδροχόο

Ο ουρανός στον Ταύρο φέρνει ανατροπές, συγκρούσεις σε οικογενειακά ζητήματα, ίσως αναγκαστείτε να βιώσετε μια διαφορετική, πιο ελεύθερη μορφή συμβίωσης ή  συγκατοίκησης, και θα αλλάξει η ψυχολογία σας.  Βέβαια και εφόσον το επιτρέπει ο γενέθλιος σας χάρτης, ευνοηθείτε σε κληρονομικά ζητήματα, μετακινηθείτε για να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα ή την επιχείρηση σας και ξεφύγετε από οτιδήποτε σας καταπίεζε μέχρι τώρα. Πιθανή ρήξη σε συζυγικές σχέσεις ή μια νέα σχέση θα σας αλλάξει εσωτερικά.

 


Για τους Ιχθύες,
  ή ωροσκόπο Ιχθύ

Ο Ουρανός στον Ταύρο, ευνοεί τα σχέδια σας, καθώς θα είστε πιο εφευρετικοί,  θα έχετε την έμπνευση για να κάνετε κάτι σημαντικό, μπορεί να διακριθείτε,  και να υλοποιήσετε μια ιδέα σας. Η μόνη ανησυχία σας μπορεί να γεννηθεί, μέσα από τον συγγενικό σας χώρο,  και γενικά που προφανώς η συμπεριφορά τους θα σας προβληματίσει, και χρειαστεί να τους αποχωριστείτε λόγω αλλαγής δουλειάς και ανάλογων υποχρεώσεων.  Μεγάλη εύνοια και βέβαια εφόσον το επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σας, θα έχετε, εάν ασχοληθείτε με το διαδίκτυο, γραφικές τέχνες, εμπόριο και φυσικά, τώρα μπορείτε να σπουδάσετε κάτι τελείως διαφορετικό.  

  

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,4 βαθμολογία
10 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.