Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ο Νέσσος στα 12 Ζώδια και η ερμηνεία του

Ο αστεροειδής Νέσσος στα προσωπικά ωροσκόπια και η ερμηνεία του, από την Κατερίνα Λιναρίτη...

Ο Νέσσος στα 12 Ζώδια και η ερμηνεία του

Ο αστεροειδής Νέσσος στα προσωπικά ωροσκόπια φέρει θέματα που πηγάζουν από το μύθο του Ηρακλή με τον Κένταυρο και το μήλο της έριδος Δηιάνειρα. Στο μύθο αυτό είναι γνωστό ότι ο Νέσσος προσφέρθηκε να περάσει απ ένα ποτάμι την Δηιάνειρα, επάνω στην πλάτη του, η οποία ήταν η αγαπημένη του  Ηρακλή. Και κατά την προσπάθειά του αυτή, μπήκε στο πειρασμό ευτυχώς άκαρπα, να την βιάσει.

Για καλή της τύχη εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε ο Ηρακλής και την έσωσε. Οπότε όπως καταλαβαίνετε τα θέματα που έχει να αναδείξει  αυτός ο αστεροειδής έχουν να κάνουν με την έλλειψη της εμπιστοσύνης, την εκδίκηση, την σεξουαλική βία αλλά και τον πόθο και την ανεξέλεγκτη επιθυμία για την κατοχή κάποιου θελημένα ή μη.

Επίσης είναι πάρα πολύ ενεργή η ενέργεια που αντικατοπρίζει την σχέση ενός θύματος με έναν θύτη και αυτό φαίνεται κυρίως την ερωτική και στην σεξουαλική ζωή ενός ατόμου και φυσικά μπορεί να φανεί πάνω στο Γενέθλιο Χάρτη του.

Ας δούμε λοιπόν πως μπορεί να φανεί στο προσωπικό Ωροσκόπιο του καθενός, σε γενικά πλαίσια  και όχι ειδικά γιατί όπως έχουμε πει, αυτό γίνεται μόνο με προσωπική συνεδρία στον καθένα από μας ξεχωριστά με τον τρόπο του από συμβολισμού.


Μάθε όλα τα μυστικά του αστρολογικού σου χάρτη!
Κάλεσε τώρα 14724!

Ο Νέσσος λοιπόν στο ζώδιο Κριού  εμπεριέχει μεγάλο εγωισμό, προτεραιότητα στις δικές του αξίες και ανάγκες , Ακτινοβολεί μια ψυχοσεξουαλική προσωπικότητα και μια πολύ ερωτική φιγούρα όπως παρουσιάζεται φυσικά μέσα στα μάτια των άλλων. Επίσης μπορεί άλλοι να το βλέπουν το ίδιο το άτομο πολύ μυστηριώδες, αρκετά σεξουαλικό γιατί  οι ‘ίδιοι με αυτό τον τρόπο ελκύουν την προσοχή των άλλων  και αυτό γίνεται συνειδητά ή ασυνείδητα. Ένα ακόμα στοιχείο που μας δίνει αυτό το ζώδιο είναι ότι οι άλλοι (Οι εκάστοτε σύντροφοι) θα προσπαθήσουν να το κατακτήσουν γιατί παθαίνουν εμμονή μαζί τους.

Στο ζώδιο του Ταύρου πολλές φορές μπορεί να δούμε ότι οικονομική σιγουριά που ζητάει το άτομο, η κατοχή πραγμάτων και η ασφάλεια προσπαθεί να κερδηθεί μέσω του σεξ. Ή πολλές φορές αναζητά το ίδιο το άτομο την οικονομική φροντίδα των άλλων και μπορεί να υφίσταται μία σεξουαλική κακοποίηση. Ακόμα γέννα πολλές συνθήκες κατοχής είτε από το ίδιο το άτομο προς τους άλλους ή  από τους άλλους προς το ίδιο το άτομο και τα χρήματα σίγουρα θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο.

Στο ζώδιο του Διδύμου πολλές φορές βλέπουμε κακοποιημένα άτομα μέσα από την οικογένεια ή τον κοντινό οικογενειακό περίγυρο, ακόμα μπορεί να ενεργοποιηθεί όλη αύτη κατάσταση  μέσα από τους γείτονες. Έτσι πολλά άτομα προσπαθούν μέσα από τα βιώματά αυτά να εξαφανίσουν την όλη κατάσταση γράφοντας μυθιστορήματα τέτοιου τύπου ή ακόμα και συμβουλευτικά βιβλία, ούτως ώστε μέσα από το γραπτό και προφορικό λόγο να εξαφανίσουν την όλη κατάσταση.

Μέσα από το ζώδιο τώρα του Καρκίνου μία από τις δυσκολότερες ίσως όψεις γιατί μας δείχνει ότι είναι ριζικά ενωμένη η παιδική ηλικία με την κακοποίηση στο ίδιο το άτομο. Το  οποίο έχει υποστεί σκηνές βίας μέσα στο ευρύτερα στενό  οικογενειακό κύκλο. Οπότε μπορεί αργότερα  στην ενήλικη ζωή του να προσπαθήσει να παθιασμένα να προστατέψει τα μικρά παιδιά  με κάθε κόστος ή άτομα που δέχονται ενδοοικογενειακή βία, γιατί όχι και ως κοινωνικός λειτουργός.

Στο ζώδιο του Λέοντα ο Νέσσος συνδέεται άμεσα με τον εθισμό στο σεξ και ίσως και στην αποκλίνουσα ερωτική οδό, διότι έτσι το άτομο νιώθει ότι βρίσκει λειτουργικές διεξόδους σε οποιοδήποτε μορφή βίας έχει υποστεί  και σίγουρα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα εναλλακτικών παρτενέρ είτε ταυτόχρονα είτε και  με παράνομες σχέσεις. Διότι το ίδιο το άτομο αρέσκεται στο να παίρνει ερωτικά και σεξουαλικά ρίσκα .  Φυσικά όλο αυτό μπορεί κάποιος να το διαπραγματευτεί εντελώς διαφορετικά και μέσω από εκει να εκφράσει τα θέματα του, ίσως μέσα από την τέχνη (για παράδειγμα ένας ζωγράφος ) είτε μέσα από μία πολύ δημιουργική απασχόληση αυτά τα άτομα συνήθως εργασιακά ασχολούνται με θέματα που έχουν να κάνουν και με την διασκέδαση.

Στο ζώδιο του Παρθένου βρίσκεται ίσως σε μία  από τις καλύτερες θέσεις,  διότι εδώ υπηρετεί την υγεία ,την θεραπεία και μας καταδεικνύει ίσως έναν γιατρό που προσπαθεί να θεραπεύσει μέσα από τα δικά του τραύματα και να δώσει μία χείρα βοηθείας στον συνάνθρωπο που συμπάσχει, κάτω από ίδιες  συγκυρίες  που ίσως έχουν βιώσει και οι ίδιοι. Θα μπορούσε επίσης να δώσει  με κακές όψεις σεξουαλικώς  μεταδιδόμενα νοσήματα.  Αλλά σε γενικά πλαίσια θα μπορούσε το άτομο με θετικές όψεις να δώσει κάποιους γιατρούς νοσηλευτές, γυναικολόγους ή και αφροδισιολόγους.

Στο ζώδιο πάλι του Ζυγού αφορά και συνδέετε άμεσα με θέμα τα της ερωτικής σεξουαλικής κακοποίησης, κυρίως μέσα από το γάμο ή μέσω ενός σταθερού συντρόφου. Ενώ συνήθως το ίδιο το άτομο αισθάνεται ταμπού με το να παραδεχτεί ότι εισπράττει βία μέσα από το σύντροφό ή το σύζυγο και στην καλύτερη περίπτωση θα μπορούσαμε να δούμε εδώ κάποιον άνθρωπο ως σύμβουλο γάμου που θα προσπαθήσει να εξιχνίαση αυτά που έχει ζήσει μέσω της δουλειάς του. Ακόμα θα μπορούσε να είναι ένας δικηγόρος που ασχολείται καθαρά  με τα διαζύγια και ή και με καταστάσεις ψυχολογικής βίας.

Στο ζώδιο τώρα του Σκορπιού , είναι θεωρώ μία περίεργη θέση διότι μπορείς σε κάποιες περιπτώσεις να καταδεικνύει ένα ανδρικό πρόσωπο ή ένα ανδρικό πρότυπο στη ζωή ενός άντρα ή μίας γυναίκας. Επίσης θα μπορούσε να είναι και ένας θεραπευτής, γιατί στο ζώδιο αυτό βγάζει και θεραπευτές που προσπαθούν να ξαναδώσουν το νόημα της ζωής και να θεραπεύσουν αυτά τα  βιώματα της σεξουαλικής βίας που έχουν υποστεί οι πελάτες τους.  Επίσης αυτή είναι μία πολύ καλή θέση από επαγγελματική άποψη για άτομα που εργάζονται είτε στη διαλεύκανση σεξουαλικών εγκλημάτων όπως είναι αστυνομικοί ή ιδιωτικοί ντετέκτιβ κι άλλα.

Στο ζώδιο του  Τοξότη μας εφιστά την προσοχή μήπως δεχτούμε κάποια σεξουαλική παρενόχληση κατά τη διάρκεια ενός  ταξιδιού  ή μέσω ενός ατόμου που συνδέεται με τον πολιτισμό, την θρησκεία ή ακόμα μας καταδεικνύει κάποιον καθηγητή που εκμεταλλεύεται  τους μαθητές του. Σε μία πιο θετική μορφή θα μπορούσαμε να δούμε ότι το άτομο αντιπροσωπεύει τον δάσκαλος  και δίνει θετικές λύσεις σε περιπτώσεις που  αφορούν την σεξουαλική κακοποίηση ή ακόμα και άτομα που μέσω των θρησκευτικών ιδεών τους προσπαθούν να γιατρέψουν αυτές τις κακοποιημένες ψυχές.

Στο ζώδιο τώρα του Αιγόκερου μιλάμε για ένα άτομο που μπορεί να δέχεται σεξουαλική κακοποίηση ή και βία μέσα από άτομα που βρίσκονται σε υψηλές θέσεις μέσα στην κοινωνία ή την καριέρα. Πολλές φορές μπορεί το ίδιο το άτομο να χρησιμοποιήσει το σεξ για την επίτευξη της προσωπικής του επαγγελματικής επιτυχίας και μέσω του επαγγέλματος του. Αλλά με θετικές όψεις θα μπορούσαμε να δούμε έναν επαγγελματία που με την σωστή τοποθέτηση μπορεί να βοηθήσει την κάθε πληγωμένη ψυχή  να ξεπεράσει την οποιοδήποτε βία την οποία έχει δεχτεί.

Στο ζώδιο του Υδροχόου η σεξουαλική κακοποίηση ή ψυχολογική κακοποίηση προέρχονται κυρίως μέσα από ομάδες και μέσα από τον κύκλο των φίλων. Με θετικές όψεις όμως θα μπορούσες να μας δείξει ότι το άτομο μέσω της κοινότητας ή μέσω των συλλόγων προσπαθεί να αφυπνίσει τον κόσμο για να ξεπεράσουν την οποιαδήποτε βία έχουν δεχτεί και να υπερασπιστεί το δίκαιο.

Τέλος στο ζώδιο των Ιχθύων η κακοποίηση που έχει δεχτεί  το άτομο ίσως να υφίσταται στην κακοποίηση που έχει δεχτεί η μητέρα του  κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σε αυτό. Ακόμα μπορεί να καταδεικνύει και μία κακοποίηση που έχει υποστεί το ίδιο το άτομο τραυματική ως παιδί, στην πολύ πρώιμη παιδική ηλικία. Σίγουρα εδώ με θετικές όψεις βλέπουμε πολύ καλούς ψυχολόγους και ψυχιάτρους που θα μπορέσουν να βγάλουν μέσα από το θύμα τις κρυμμένες  πληγές μιας ψυχολογικής κακοποίησης ή ακόμα και σεξουαλικής, διότι εδώ στο ζώδιο των Ιχθύων,  έχει μεγάλη θεραπευτική δύναμη το ίδιο το άτομο και μπορεί να θεραπεύσει πολλές κακοποιητικές συμπεριφορές που έχουν δεχτεί οι πελάτες του. 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,2 βαθμολογία
5 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.