Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ο Κώστας Λεφάκης προβλέπει για το 2018 : Το έτος των απολυταρχικών αλλαγών

Ο Κώστας Λεφάκης προβλέπει για το 2018 : Το έτος των απολυταρχικών αλλαγών

Ο διάσημος και αγαπητός σε όλους μας αστρολόγος Κώστας Λεφάκης,  καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Αταίριαστοι» μίλησε ανοιχτά για όλους και για όλα,  κάνοντας μεγάλες αποκαλύψεις για το 2018.


Ο τίτλος που δίνει στο νέο έτος είναι «Το έτος των απολυταρχικών αλλαγών» , ενημερώνοντας όλους μας ότι η νέα χρονιά αποτελεί τον «προθάλαμο» μίας διετίας καταιγιστικών εξελίξεων που πράγματι θα αλλάξουν την ιστορία του κόσμου! 


Το 2018 οι άνθρωποι θα αναγκαστούν από τις συνθήκες γύρω τους να γίνουν πιο ρεαλιστές με τα όνειρά τους και να συμβιβαστούν πρακτικά με την πραγματικότητα , άσχετα αν  αυτή δεν τους αρέσει ή  δεν μπορούν να την αναστρέψουν.  Εκλογικεύονται τα όνειρα, δίνονται ευκαιρίες, αλλά θα υπάρξουν και απατηλές υποσχέσεις.


Η νέα χρονιά αποτελεί την αρχή  αντικατάστασης ηγετών  που θα επιταχυνθεί το 2019 και θα κορυφωθεί το 2020,  διότι ξεκινάμε το 2018 τις μετακινήσεις  πλανητών  αναμένοντας τον Μάρτιο του 2020 την  τετραπλή σύνοδος πλανητών  (stellium)  που συμβαίνει κάθε 248 χρόνια (Μεγάλη Σύνοδος του Άρη – Δία- Κρόνου – Πλούτωνα). Αυτό σημαίνει ότι το 2018 είναι ένας προθάλαμος μίας καταιγιστικής διετίας  όπου θα αλλάξει εντελώς την πορεία  μας.


Δείτε αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις  στο βίντεο που ακολουθεί και στην συνέχεια δείτε τις ετήσιες προβλέψεις 2018 για κάθε ζώδιο από τον Κώστα Λεφάκη! Δες εδώ <<

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,99 βαθμολογία
89 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.