Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ο Ήλιος στον Υδροχόο: Με όραμα την αλήθεια & την απελευθέρωση

Πώς θα μας επηρεάσουν οι αστρολογικές όψεις του Ήλιου από τον Υδροχόο ως τις 19/2; Δες στο άρθρο της Χ.Τανταλίδου

Ο Ήλιος στον Υδροχόο: Με όραμα την αλήθεια & την απελευθέρωση

Της Χριστίνας Τανταλίδου<<Στις 20 Ιανουαρίου ο Ήλιος «αποχωρίζεται» την εγωκεντρική του φύση, περνάει σε φάση «αδυναμίας»,  καθώς μετακινείται στο συλλογικό ζώδιο του Ουρανού, τον Υδροχόο.  Κατά την μοντέρνα αστρολογία ο πλανήτης Ουρανός κυριαρχεί στον Υδροχόο που φέρει τα εκκεντρικά χαρακτηριστικά , ιδιόρρυθμες συνήθειες και το ταλέντο να εκπλήσσει το περιβάλλον του.. Με την επιρροή του Ουρανού χάνεις τα δεδομένα σου, δεν μπορείς να είσαι για τίποτα σίγουρος, όμως κάθε στιγμή μπορεί να μείνει ξεχωριστή στη μνήμη σου . 


Οι Υδροχόοι είναι τα άπιαστα παιδιά , δεν μπαίνουν σε καλούπια και συνεχώς αμφισβητούν αξίες, ιδέες και κοινωνικά συστήματα. Το παρουσιαστικό τους προδίδει την ελεύθερη σκέψη τους γιατί προκαλούν ακόμα και με το ντύσιμο τους , ακολουθώντας το προσωπικό τους στυλ. Ασχολούνται με τα κοινά ,παραμένουν απρόσιτοι στις προσωπικές τους σχέσεις και ζωντανεύει η καρδιά τους μόνο όταν συμμετέχουν σε ομάδες υποστηρίζοντας ότι έχουν το δίκιο με το «μέρος» τους. 


Την προηγούμενη περίοδο με τον Ήλιο στον Αιγόκερω κυριεύτηκες από το μικρόβιο της «φιλοδοξίας» , άφησες πίσω συναισθηματισμούς και κυνήγησες το όνειρο που λέει ότι πρέπει να γίνεις διάσημος. Παρασυρμένος από την εικόνα σου , απομακρύνθηκες από παρέες που δεν συμφέρουν  και επέλεξες τους πιο δυνατούς για να πετύχεις τους στόχους σου. Καταπιάστηκες με την «υλη» και κατάκτησες μια θέση στην κοινωνική κάστα. 


Με τον Ήλιο στον Υδροχόο αλλάζεις , πέφτεις σε αντιφάσεις και αρχίζεις να αναρωτιέσαι για τις πράξεις σου . Συνειδητοποιείς ότι δεν αγγίζεις την ευτυχία με υλικές, κοινωνικές νίκες και χρειάζεσαι ένα όραμα, ένα Ιδανικό που θα σου δώσει ώθηση και φτερά να «πετάξεις» . Αναμιγνύεσαι με το πλήθος , μιλάς συναναστρέφεσαι με φίλους, ανθρώπους που μοιράζεσαι κοινά ενδιαφέροντα και ακούς-συγχρονίζεσαι με τον παλμό των άλλων. Θέλεις να βγεις από τα όρια του κατεστημένου και να σχηματίσεις τον δικό σου μοναδικό «κύκλο». Αποφεύγεις το προσωπικό σου δράμα και δίνεις όλη την ενέργεια σε δραστηριότητες που ωφελούν το σύνολο και όχι την μονάδα. Πολιτικοποιείσαι,  αποκτάς άποψη και αναζητάς την αλήθεια και τα πραγματικά θέλω σου. Απελευθερώνεσαι..


Στις 4 Φεβρουαρίου  ο Ήλιος από τον Υδροχόο συναντά με τη θετική όψη του εξαγώνου, τον Κρόνο στον Τοξότη για να ξεπεράσεις πιθανές φοβίες, συστολές και να διαλέξεις σοφά το δρόμο που θέλεις να ακολουθήσεις. Η όψη του εξαγώνου «φωνάζει» ότι θα τα καταφέρεις να κάνεις την ανατροπή, αρκεί να μην βιαστείς και αδικήσεις το περιβάλλον σου.  Επηρεάζονται κυρίως οι Τοξότες και οι Υδροχόοι, γεννημένοι μέσα β’ δεκαήμερου, και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 14η   ,15η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων. 


Στις 7 Φεβρουαρίου ο Ήλιος από τον Υδροχόο σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό την όψη του εξαγώνου και βρίσκεσαι μέσα σε κύμα αλλαγών, γνωρίζοντας όμως πως θα χειριστείς τα νέα δεδομένα. Επηρεάζονται κυρίως Υδροχόοι, Κριοί β΄ δεκαημέρου , και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 17η  μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων. 


Στις 8-9 Φεβρουαρίου θα υπάρξει ένταξη καθώς ο Ήλιος στον Υδροχόο συναντά με την προκλητική όψη του τετραγώνου τον Άρη στον Σκορπιό. Δέχεσαι φανερές επιθέσεις από το περιβάλλον σου και σίγουρα αμφισβητείται η «εικόνα» σου. Με τον Άρη στον Σκορπιό θα βρεθείς μπλεγμένος σε ιστορία που παιζόταν πίσω από την πλάτη σου...και με τον Ήλιο στον Υδροχόο θα απομακρυνθείς χωρίς εξηγήσεις.  Προσπάθησε όμως να καλύψεις τα νώτα σου , να αποφύγεις μεν τις αποκαλύψεις αλλά να μην φανείς «αδιάφορος» Δέχεσαι επίθεση κάτω από την μέση.   Επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός , Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες , Υδροχόοι β΄δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 18η, 19η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων. 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
2 βαθμολογία
3 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.