Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ο Ήλιος στον Ταύρο: Δίνοντας έμφαση στις ανάγκες σου!

Πώς θα σε επηρεάσει η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του ταύρου στις 20/4/2017; Δες στο άρθρο της Χριστίνας Τανταλίδου

Ο Ήλιος στον Ταύρο: Δίνοντας έμφαση στις ανάγκες σου!

Στις 20 Απριλίου, ο Ήλιος μετακινείται στο ζώδιο της Αφροδίτης, τον Ταύρο, όπου και μας επιβάλλει να σιγουρέψουμε την θέση μας στην εργασία, την συναισθηματική μας κατάσταση, τα οικονομικά μας και να αντισταθούμε σε κάθε παρορμητική εσωτερική φωνή που μπορεί να μας βάλει σε περιπέτειες.. Ο Ταύρος είναι γήινο ζώδιο, συμβολίζει την ανάγκη μας να νιώθουμε ασφαλής, απόλυτα κτητικός, που σημαίνει ότι δεν παραχωρεί εύκολα τα «δικαιώματα» του και αγαπά με πάθος την συνήθεια-ρουτίνα. Οι εκπρόσωποι του Ταύρου, είναι αισθησιακοί, απόλυτα δεμένοι με τον υλικό κόσμο, δύσπιστοι σε οτιδήποτε δεν μπορούν να αντιληφθούν με τις αισθήσεις τους και φυσικά υποκλίνονται στη δύναμη του χρήματος. Συντηρητικοί λοιπόν (βλέπουν με παρωπίδες), αυστηρά προσγειωμένοι, δεν πετάνε στα «σύννεφα» και φυσικά αναζητούν τις πιο τρανές αποδείξεις για να σε κάνουν μέρος της συναισθηματικής ή υλικής «περιουσίας» τους.

Με τον Ήλιο στον Ταύρο, έρχεσαι όλο και πιο κοντά στην φύση, στις ανάγκες σου και θα επιθυμείς να εκπληρώσεις επιθυμίες που σχετίζονται με την καλοπέραση σου. Βλέπεις τον εαυτό σου να αλλάζει, περιορίζεσαι ακριβώς σε αυτά που έχεις και φυσικά δεν θέλεις να διακινδυνέψεις το δεδομένο, αποφεύγοντας τελείως τα οικονομικά ρίσκα. Από την άλλη, ο Ήλιος στον Ταύρο θα ξυπνά μέσα σου την ταυρίσια δύναμη, είσαι πλέον πιο ερωτικός και βάζεις τα δυνατά σου να ικανοποιήσεις τα σεξουαλικά σου ένστικτα. Εάν είσαι ελεύθερος/η, θα θέλεις να βρεις το ταίρι που τηρεί τις προϋποθέσεις και χωρίς να πρέπει να παίξεις το παιχνίδι της κατάκτησης. Ρεαλιστής, «ρηχός» και ίσως αρκετά προβλέψιμος θα θέλεις να έχεις μια ήρεμη, χωρίς σκαμπανεβάσματα συντροφική σχέση. Τελικά, το Χρήμα, η επιβεβαίωση της προσωπικής αξίας μέσα από μια προαγωγή ή μια συμφέρουσα προσωπική σχέση θα είναι το ζητούμενο και αυτό είναι που θα σε κάνει να είσαι ικανοποιημένος από τις συνθήκες της ζωής σου.  Αν αγαπάς τη μόδα, ασχολείσαι με την ομορφιά, την Τέχνη ή την διακόσμηση μπορείς να δεις τη δουλειά σου να απογειώνεται.. Επισημοποίηση μόνιμων δεσμών με σύμφωνα συμβίωσης. 

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή


Στις 20 Απριλίου, ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο για να ξανασυζητήσεις θέματα επαγγελματικά, να δεις πάλι πως χειρίζεσαι τα οικονομικά σου και ίσως χρειαστεί να διαπραγματευτείς όρους δανείων-σχετικά με τόκους και καθυστερούμενες οφειλές. Μια «πίεση» στα οικονομικά λοιπόν σε οδηγεί στο να σκεφτείς νέους τρόπους σταθεροποίησης, βελτίωσης της κατάστασης σου. Ερωτικά δεν θέλεις κάτι καινούργιο και αποφεύγεις συναντήσεις με το παρελθόν, καθώς δεν θέλεις τον «μπελά» σου. Επηρεάζονται οι γεννημένοι αρχές α’ δεκαήμερου του σταθερού σταυρού, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι και όσοι /ες έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στην 0η μηδενική μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Νέα Σελήνη στον Ταύρο


Στις 26 Απριλίου, έχουμε Νέα Σελήνη, ο Ήλιος συναντά την Σελήνη στο ζώδιο της Αφροδίτης, νέα ξεκινήματα που σχετίζονται με την πρακτική πλευρά της ζωής μας και ένα επαγγελματικό σχέδιο μπαίνει στα «σκαριά» για να υλοποιηθεί λίγο αργότερα. Βοηθάει το τρίγωνο Κρόνου, Ουρανού για να είμαστε πιο προσγειωμένοι σχετικά με αυτό που επιθυμούμε να γίνει. Ξαφνικές ιδέες, οράματα για να ξεφορτωθούμε πιθανόν αρνητικό κάρμα. Επηρεάζονται οι γεννημένοι μέσα α’ δεκαημέρου, του σταθερού σταυρού, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι και όσοι /ες έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες γύρω από την 6η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Ήλιος σε εξάγωνο με Ποσειδώνα

Στις 4 Μάιου ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, μας βγάζει από αρκετά ψυχικά αδιέξοδα, αισθανόμαστε καλύτερα με τον εαυτό μας και ότι έχουμε ήδη καταφέρει και είμαστε πιο ανοιχτοί στις ερωτικές μας συναναστροφές. Συζητάμε ανοιχτά, εκφραζόμαστε πιο ρομαντικά και δεν θα μετράμε τα λόγια μας. Επαγγελματικές ευκαιρίες, εξελίξεις μας χαροποιούν ιδιαίτερα. Επηρεάζονται κυρίως Ταύροι, Ιχθύες γεννημένοι αρχές β’ δεκαημέρου και όσοι /ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην 13η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Ηλιος σε τρίγωνο με ανάδρομο Πλούτωνα

Πολύ καλή μέρα για να αξιοποιήσουμε επαγγελματικές , οικονομικές ευκαιρίες είναι 9 με 10 Μαΐου, όταν ο Ήλιος θα σχηματίσει θετική όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω, τονίζεται ιδιαίτερα το γήινο στοιχείο, δηλαδή πρακτική σκέψη, προτάσεις που μπορούν να υλοποιηθούν και σταθερότητα στα έσοδά μας. Εύκολα να βγούμε από οικονομικά αδιέξοδα, «σκάβοντας» εύκολα μέσα και χρησιμοποιώντας εποικοδομητικά τα ταλέντα-ικανότητες μας. Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι Ταύροι, Αιγόκεροι γεννημένοι τέλη β’ δεκαήμερου και όσοι/ες έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο στην 18η, 19η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

 

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,29 βαθμολογία
14 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.