Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ο Ήλιος στον Ιχθύ: Πεπρωμένο φυγείν αδύνατο

Πώς θα μας επηρεάσουν οι αστρολογικές όψεις που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Ιχθείς ως τις 20/3; Δες τις προβλέψεις της Χριστίνας Τανταλίδου

Ο Ήλιος στον Ιχθύ: Πεπρωμένο φυγείν αδύνατο

Της Χριστίνας Τανταλίδου<<


Στις 19 Φεβρουαρίου  ο Ήλιος εισέρχεται στον μεταβλητό , υδάτινο, δεκτικό Ιχθύ , ολοκληρώνοντας την πορεία του μέσα στον ζωδιακό κύκλο.  Κατά την μοντέρνα αστρολογία ο πλανήτης Ποσειδώνας κυριαρχεί στον Ιχθύ που υπόσχεται έναν κόσμο φανταστικό,  χωρίς ατέλειες και διαρκώς πλάθει παραμύθια… Με την επιρροή του Ποσειδώνα γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος, ζεις σε ένα ροζ συννεφάκι και κινδυνεύεις να χάσεις την επαφή με την πραγματικότητα. Οι Ιχθείς είναι οι ονειροπόλοι, πέφτουν συχνά στην παγίδα του άπιαστου, απραγματοποίητου ονείρου και προθυμοποιούνται να θυσιαστούν για το περιβάλλον τους.  Καλλιτέχνες από τη φύση τους ,ασχολούνται με τον κόσμο του Θεάματος , την ποίηση, την συγγραφή και οτιδήποτε κατανικά την πρακτική πλευρά της ζωής. Παρά την ψυχοπονιάρικη φύση τους αποποιούνται  τις ευθύνες –υποχρεώσεις, όταν νιώσουν δέσμευση και αποχωρούν απότομα χωρίς να δώσουν τις απαραίτητες εξηγήσεις.. Κυριεύονται από τάσεις φυγής!

 


Την προηγούμενη περίοδο με τον Ήλιο στον Υδροχόο έχασες την επαφή με τα «προσωπικά» σου και υποστήριξες συλλογικές ιδέες  που θα γκρέμιζαν-πολεμούσαν  το κατεστημένο.. Παρά την επαναστατική σου διάθεση,   παρέμεινες στο εδώ και τώρα,  σταθερός στις απόψεις σου και συνέχισες να μάχεσαι τις αντίξοες συνθήκες.

 


Με τον Ήλιο στον Ιχθύ αντιλαμβάνεσαι ότι ο πόλεμος είναι βάρβαρο παιχνίδι και δεν μπορείς να νικήσεις την «ανθρώπινη» φύση που αποζητά μόνο την ειρήνη-γαλήνη. Εύκολα ακολουθείς την ροή των γεγονότων, μοιράζοντας συγχωροχάρτια και υποστηρίζοντας ότι το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο. Όλο και περισσότερο αισθάνεσαι συνδεδεμένος με το σύμπαν , με μια Ανώτερη δύναμη , υποστηρίζοντας  πλέον ότι δεν περνάνε όλα από το χέρι σου.  Όμως,   η άμεση σύνδεση με τον ψυχικό κόσμο των γύρω σου φοβίζει , αποπροσανατολίζει καθώς απορροφάς την ενέργεια σαν σφουγγάρι και νιώθεις ότι πνίγεσαι ;  Πριν κλειστείς στον εαυτό σου και κυριευτείς από το μικρόβιο της κυκλοθυμίας , αναζήτησε το άτομο που στέκεται άγκυρα δίπλα σου και ζήτα την λύτρωση μέσα από το θαύμα της εξιδανίκευσης..

 

Στις 28 Φεβρουαρίου  ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς απομακρύνει εμπόδια, δεύτερες σκέψεις , αμφιβολίες και πέφτετε με τα «μούτρα» σε ένα όνειρο , ελπίζοντας ότι θα γίνει πραγματικότητα. Είστε όμως σίγουροι για το τι κάνετε καθώς διακινδυνεύετε την ασφάλεια σα.. Αφήστε το χρόνο να λειτουργήσει υπέρ σας. Επηρεάζεται ο μεταβλητός σταυρός , Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι , Ιχθύες α’ δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην κρίσιμη μοίρα 9η των αντίστοιχων ζωδίων.

 

Δυναμικό τριήμερο, 6,7, και 8 Μαρτίου ο Ήλιος συναντά Κρόνο-Πλούτωνα – Δία και επιβάλλεται να δείξετε ψυχραιμία, δυναμισμό και εγκράτεια  - μπορείτε να τα καταφέρετε. Πιο συγκεκριμένα , στις 6 Μαρτίου ο Ήλιος στους Ιχθείς συναντιέται  με τη δυσμενή όψη του τετραγώνου με τον Κρόνο στον Τοξότη και πιέζεστε ώστε να βάλετε φρένο στην παρόρμηση σας να απελευθερωθείτε από «φυσικά» δεσμά.. Αναγκαστικά μένετε να αντιμετωπίσετε το αυταρχικό πρόσωπο της καθημερινότητας σας. Επηρεάζεται ο μεταβλητός σταυρός , Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες β΄ δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην κρίσιμη μοίρα 16η των αντίστοιχων ζωδίων.

 


Στις 7 Μαρτίου ο Ήλιος στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ανοίγει πόρτα εξόδου, μπορείτε να βγείτε από επαγγελματικά αδιέξοδα, να συνθηκολογήσετε , να μιλήσετε -να ανασυντάξετε τα σχέδια σας. Επηρεάζονται Αιγόκεροι, Ιχθείς β΄ δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην κρίσιμη μοίρα 17η των αντίστοιχων ζωδίων.

 


Στις 8 Μαρτίου ο Ήλιος στους Ιχθείς βρίσκεται απέναντι από τον ανάδρομο Δία στην Παρθένο , ακούστε με προσοχή συνεργάτες, συντρόφους- εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας , συγχρόνως όμως εξετάστε εξονυχιστικά τους «κινδύνους» παραπλάνησης . Δεν είστε άτρωτοι. .Επηρεάζονται Παρθένοι, Ιχθείς γ΄ δεκαημέρου – και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες στην κρίσιμη μοίρα 18η των αντίστοιχων ζωδίων. 

 

 

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
5 βαθμολογία
1 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.