Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ο Ήλιος στον Αιγόκερω: Οι προτεραιότητές σου αλλάζουν

Ο Ήλιος περνά στον Αιγόκερω, μάθε τώρα από την Χριστίνα Τανταλίδου πώς θα σε επηρεάσει!

Ο Ήλιος στον Αιγόκερω: Οι προτεραιότητές σου αλλάζουν

Στις 21 Δεκεμβρίου,  ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Κρόνου,  τον Αιγόκερω.   
Ο Αιγόκερως φιλοξενείται από τον δέκατο ηλιακό οίκο,  ο οποίος συμβολίζει το κοινωνικό στάτους, την επιθυμία μας να ξεχωρίσουμε, αλλά και την επιμονή μας να πετύχουμε.  Οι Αιγόκεροι είναι άτομα φιλόδοξα, ενδιαφέρονται πολύ για την καριέρα τους και είναι πλήρως αφοσιωμένοι στους στόχους σας.  Συντηρητικοί από την φύση του Κρόνου, αγαπούν το κατεστημένο και ακολουθούν τους κανόνες, χωρίς να δυσανασχετούν.  Ο Αιγόκερως συμβολίζει το προφίλ του αυτοδημιούργητου επιχειρηματία, που έχει ξεκινήσει από το μηδέν, αλλά μέσα από σκληρή δουλειά και αφοσίωση, έχει φτάσει στην κορυφή. Κύρια αδυναμία του Αιγόκερου είναι ο πεσιμισμός, δηλαδή πολλές φορές είναι τόσο αφοσιωμένος στο έργο του, που δεν έχει χρόνο να κάνει αισιόδοξες σκέψεις, με αποτέλεσμα να κουράζει το περιβάλλον του. Στις προσωπικές του σχέσεις είναι αρκετά επιφυλακτικός, θέλει να έχει μια σχέση απόλυτα ταιριαστή με τα θέλω του και δεν ξεφεύγει από τα προσωπικά του πιστεύω. Βέβαια αρκετά αισθησιακό ζώδιο , ξέρουν να απολαμβάνουν τον έρωτα οι Αιγόκεροι και ίσως πολλές φορές κρύβουν μια μυστική σχέση για να καλύψουν τις υπαρξιακές τους ανασφάλειες. Γενικά, όμως ξέρουν τι θέλουν και δεν φεύγουν εύκολα από τον ..ίσιο δρόμο. Κοινωνικά αναγνωρίσιμοι,  πετυχημένοι και με στόχους , φτιάχνουν και υλοποιούν την πραγματικότητα τους.


Έτσι και με τον Ήλιο στον Αιγόκερω θα αλλάξεις τις προτεραιότητες σου και θα προσπαθήσεις να συμφιλιωθείς κατ’ αρχήν με το περιβάλλον σου και τα άτομα που «επηρεάζουν» το μέλλον σου. Επενδύεις σε δυνατές φιλίες, σε άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν στα επαγγελματικά σου σχέδια και θα γίνεις πιο συμφεροντολόγος.  Ο στόχος σου είναι να ανέβεις στην κοινωνική κάστα, να διακριθείς για το έργο σου και να αποκτήσεις την κοινωνική καταξίωση. Η λογική σε συντροφεύει σε όλες σου τις αποφάσεις και αποφεύγεις τα ρίσκα και ότι μπορεί να σε βάλει σε δύσκολη θέση.  Συναισθηματικά είσαι αρκετά ικανοποιημένος με τον άτομο που υπάρχει στη ζωή σου και δεν σε ενδιαφέρουν οι αλλαγές. Ελέγχεις όμως, την αξία των επιλογών σου και βάζεις πλέον τον πήχη ψηλά σε όλα τα ζητήματα.  Τελικά με τον Ήλιο στον Αιγόκερω, καταφέρνεις να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται και να οδηγηθείς πιο εύκολα στην κοινωνική σου ανάδειξη.

 

Στις 27 Δεκεμβρίου, ο Ήλιος από τον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Άρη στον Ιχθύ βοηθάει στην ικανότητα μας να συγκεντρωθούμε περισσότερο στους στόχους μας και να μην φεύγει η σκέψη μας από τα καίρια ζητήματα. Εξελίξεις, ωστόσο χρειάζονται ιδιαίτερο χειρισμό.  Επηρεάζονται κυρίως οι Αιγόκεροι και Ιχθύες μέσα α’ δεκαημέρου και όσοι /ες έχουν προσωπικούς πλανήτες στην κρίσιμη μοίρα 5η των αντίστοιχων ζωδίων.


Στις 28 Δεκεμβρίου,  ο Ήλιος από τον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον φαινομενικά ανάδρομο Ερμή, φέρνει επιστροφές, από πρώην συνεργάτες, παλιές προτάσεις έρχονται στην επιφάνεια και μπορούμε να επαναξιολογήσουμε τα επαγγελματικά μας βήματα.  Επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Ιχθύες τέλη α’ δεκαημέρου, όσοι/ες  έχουν προσωπικούς πλανήτες από την  7η έως 10η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.


Στις 31 Δεκεμβρίου ο Ήλιος  από τον Αιγόκερω,  σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, δίνει έμπνευση, ώθηση σε καλλιτεχνικές (κρυφές) τάσεις μας και μέσα από δημιουργικές ενασχολήσεις,  θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε πιθανά συναισθηματικά μας κενά. Ωστόσο, μια καλή όψη, παραμονή της Πρωτοχρονιάς για να λάβουμε από τους γύρω μας, αγάπη αλλά και υλική ενίσχυση. Επηρεάζονται  Αιγόκεροι και Ιχθύες, τέλη α’, αρχές β’ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν στον γενέθλιο χάρτη τους προσωπικούς πλανήτες, στην κρίσιμη μοίρα 9η & 10η .


Από τις 7 έως τις 12 Ιανουαρίου 2017
ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό και τον Δία στον Ζυγό δυναμιτίζει το σκηνικό , πολλές αλλαγές θα διαμορφωθούν σε συλλογικό αλλά και προσωπικό επίπεδο.  Μέσα από δυσκολίες και ανάλογα με τον προσωπικό γενέθλιο χάρτη , πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση και να προσαρμοστούμε σε νέα δεδομένα που όμως θα μας λειτουργήσουν σαν από μηχανής θεός.. Πιέσεις από επαγγελματικές υποχρεώσεις, προσοχή στην οικονομική διαχείριση των εσόδων και συναισθηματικές δεσμεύσεις.  Επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός , Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, τέλος β’ δεκαημέρου και αρχές γ’ και όσοι/ες έχουν στον γενέθλιο χάρτη τους προσωπικούς πλανήτες από 17η έως 21η  μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

 

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,88 βαθμολογία
24 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.