Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ο Ήλιος στο Ζυγό: Γίνε «ένα» με τους ανθρώπους δίπλα σου

Η Χριστίνα Τανταλίδου, μας αναλύει για την επιρροή του Ήλιου από το ζώδιο του Ζυγού αλλά και για τις όψεις του με τους υπόλοιπους πλανήτες...
Ο Ήλιος στο Ζυγό: Γίνε «ένα» με τους ανθρώπους δίπλα σου
Ο Ήλιος κάνει στις 23 Σεπτεμβρίου την είσοδο του στο παρορμητικό ζώδιο του Ζυγού και ξεκινά επίσημα η εποχή του Φθινοπώρου! Η Χριστίνα Τανταλίδου, μας αναλύει τη επιρροή που θα δεχθούμε από τον Ήλιο στο Ζυγό και τις όψεις που θα σχηματίσει με τους υπόλοιπους πλανήτες....

Στις 23 Σεπτεμβρίου γιορτάζουμε την Φθινοπωρινή Ισημερία που εκφράζει την ισορροπία που υπάρχει στο Σύμπαν , καθώς η μέρα γίνεται απόλυτα ίση με τη νύχτα.   Ο  Ήλιος που «μετουσιώνει» την ενέργεια των ζωδίων εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, και αρχίζει ο κύκλος της ενδοσκόπησης γύρω από το πρίσμα των σχέσεων. 

Ο Ζυγός, το ζώδιο της συνεργασίας και της συντροφικότητας

Ο Ζυγός,  σαν ζώδιο της Αφροδίτης αγαπά την συμβίωση και αποστρέφεται την μοναξιά. Έτσι οι εκπρόσωποι του Ζυγού φοβούνται να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο, και ενεργούν κυρίως μέσα από βιτρίνα για να διασφαλίσουν την «μόνιμη» σχέση τους. Ο Ζυγός φιλοξενείται από το 7ο σπίτι στον αστρολογικό χάρτη,  που εκφράζει την απεξάρτηση σου από τη μονάδα και την ένταξη σου στο κοινωνικό σύνολο. Πιο συγκεκριμένα,  ο έβδομος οίκος είναι ο χώρος που καταγράφει τις προσπάθειες σου για να αποδεχτείς την διαφορετικότητα που διέπει την ανθρώπινη φύση. Εδώ μαθαίνεις να χειρίζεσαι με διπλωματικό τρόπο τους γνωστούς «εχθρούς»,  και να αποζητάς την ανακωχή . Εκπαιδεύεσαι ουσιαστικά στο παιχνίδι της συνεργασίας και αρχίζεις να συνυπάρχεις χωρίς συγκρούσεις. 

Με τον Ήλιο στο Ζυγό αναγνώρισε την αξία των ανθρώπων δίπλα σου

Με τον Ήλιο στην Παρθένο είχες γεμίσει το σημειωματάριο σου με υπενθυμίσεις για «αγγαρείες» που έπρεπε να φορτωθείς για να αποδείξεις την χρησιμότητα σου.  Αφιέρωσες όλο σου τον χρόνο στην πρακτική πλευρά της ζωής και αμέλησες τα προσωπικά θέματα και τον/την σύντροφο σου.  Τώρα, με τον Ήλιο στον Ζυγό που ανατέλλει στο πεδίο των σχέσεων,  βγαίνει προς τα έξω η αληθινή σου ταυτότητα για να πάρεις και να δώσεις ουσιαστικά συναισθήματα. Σίγουρα ένιωσες άβολα στο παρελθόν που υποκρίθηκες για να γλιτώσεις από τις ανεπιθύμητες «αποχωρήσεις». Ξεπέρασε λοιπόν προσωπικούς φόβους και  αναγνώρισε τα δικά σου στοιχεία στο άτομο που στέκεται απέναντι σου. Έτσι θα γκρεμίσεις με ευκολία τα φτιαχτά σύνορα που σας χωρίζουν και θα γίνεις Ένα μαζί του.  

Οι όψεις του Ήλιου με τους υπόλοιπους πλανήτες & η επιρροή τους


  • Στις 4 Οκτωβρίου ο Ήλιος στον Ζυγό προκαλεί τον Πλούτωνα με τη δυσαρμονική όψη του τετραγώνου! Είναι πολύ πιθανό να απογοητευτείς   από τον συνεργάτη που σου έσκαβε το «λάκκο». Κινδυνεύεις να χάσεις υλικά αλλά και ηθικά  δικαιώματα. Ζήτα βοήθεια από το «κατεστημένο» που θα σε δικαιώσει αν αποδείξεις την  αθωότητα σου.  Από το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι που γεννήθηκαν στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου!Από αυτή την δύσκολη όψη δέχονται επιρροή και όσοι έχουν στον αστρολογικό χάρτη τους, πλανήτες στην  11η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.
  • Στις 7 Οκτωβρίου ο Ήλιος στον Ζυγό βλέπει τον φαινομενικά ανάδρομο Ουρανό στον Κριό με την όψη της αντίθεσης και οι εκπλήξεις συνεχίζουν να διαταράζουν τον εσωτερικό σου κόσμο.   Συναισθηματικά έχεις «παγώσει» από την αδιαφορία  του ανθρώπου  που μέχρι πρότινος έπινε νερό στο όνομα σου και θα νιώσεις ότι έχει αποκοπεί! Θυμήσου όμως πως   «Ρόδα είναι και γυρίζει» και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να ανταποδώσεις τα χτυπήματα. Από την αντίθεση Ήλιου – Ουρανού, επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός , δηλαδή οι  Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην  15η  μοίρα των παραπάνω ζωδίων! 
  • Στις 11 Οκτωβρίου το εξάγωνο του Ήλιου με το Δία εξομαλύνει προβλήματα που βίωνες είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και «τεντώνεις» τις κεραίες σου για να δεις την αλλαγή που πλησιάζει. Βελτιώνεται η ψυχολογία σου και φαίνεται ότι η τύχη σου χαμογελά.    Θετική επιρροή δέχονται  τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και τη φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες)  και  όσοι έχετε  προσωπικούς πλανήτες στην 17,18η  μοίρα των παραπάνω ζωδίων.
  • Στις 15 Οκτωβρίου το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη ενεργοποιεί τη επιθυμία σου να εφαρμόσεις «επιθετικά» τα επαγγελματικά  σου όνειρα. Η σύνοδος όμως του Ήλιου με τον φαινομενικά ανάδρομο Ερμή στις 16 Οκτωβρίου ανοίγει αρκετά τον κύκλο των διαπραγματεύσεων και δικαίως θα διστάσεις να λάβεις άμεσα αποφάσεις. Επηρεάζονται τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι)  και της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες)  , όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στον αστρολογικό χάρτη τους,  στην 21ηως 24η 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
0 βαθμολογία
0 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.