Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ο Ήλιος στην Παρθένο: Βάζοντας σε τάξη & οργάνωση τη ζωή μας

Ο Ήλιος περνά στην Παρθένο από 22/8/16 μάθε τώρα πώς θα σε επηρεάσει από την Χριστίνα Τανταλίδου

Ο Ήλιος στην Παρθένο: Βάζοντας σε τάξη & οργάνωση τη ζωή μας

Στις 22 Αυγούστου ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Ερμή, την Παρθένο.   Η Παρθένος είναι γήινο ζώδιο που κατοικεί στον έκτο ηλιακό οίκο και σχετίζεται με την καθημερινότητα, το εργασιακό μας περιβάλλον, θέματα υγείας (κάθαρσης) και απεικονίζει την νοοτροπία μας. Οι Παρθένοι είναι  τελειομανείς, κολλάνε στην λεπτομέρεια και προχωράνε την ζωή τους,  ακολουθώντας τις ιδιορρυθμίες τους.  Βέβαια είναι άνθρωποι της προσφοράς, εργάζονται για το γενικό καλό, δηλαδή θέλουν να είναι χρήσιμοι και αρνούνται οποιαδήποτε τοξική συνήθεια. Φροντίζουν αρκετά τον εαυτό τους, την διατροφή τους και χρησιμοποιούν τις δυνατότητες τους με τον καλύτερο τρόπο.  Έτσι,  κατανοούν με ευκολία την θέση τους, μέσα στην κοινωνία και στηρίζουν τους γύρω τους, προσφέροντας με πρακτικό τρόπο την συμπαράσταση τους. Ευσυνείδητοι και ορθολογιστές ξεπερνούν συναισθηματικά διλλήματα και πράττουν το καθήκον τους. Αν θέλεις να ανήκεις στη παρέα τους, αρκεί μόνο να δέχεσαι τα σχόλια τους, χωρίς να διαμαρτύρεσαι και κυρίως να προσπαθείς να γίνεσαι καλύτερος.

 

Την προηγούμενη περίοδο και με τον Ήλιο στον Λέοντα έστρεψες τα φώτα της δημοσιότητας πάνω σου, έπαιξες με τις ιδέες σου και ανακάλυψες ταλέντα και ικανότητες που ανέδειξαν την προσωπικότητα σου.  Ξέχασες τα προβλήματα σου, ανέβαλες για αργότερα τα δύσκολα και διασκέδασες με την ψυχή σου.  Έτσι με «τρανταχτό» τρόπο κινήθηκες για να διαδηλώσεις  την σπουδαιότητα σου και να αγαπήσεις-αγαπηθείς με την καρδιά σου.  Χωρίς αμφιβολία αποδέχτηκες τα συναισθήματα σου, χωρίς να φοβηθείς τις συνέπειες και ίσως ξεπέρασες τα όρια;


Τώρα, με τον Ήλιο στην Παρθένο,  αρχίζεις να συμμαζεύεσαι, να τακτοποιείς τον χώρο σου και οπωσδήποτε, θα οργανώσεις την ζωή σου. Υιοθετείς μεθόδους που θα νικήσουν οποιαδήποτε «ακαταστασία» επικρατεί στην καθημερινότητα  σου,  αλλά και μέσα στις σχέσεις σου. Θέλεις σίγουρα να βγεις από τα αδιέξοδα, να σταματήσεις τις μπερδεμένες ιστορίες και να βάλεις σε τάξη και τα συναισθηματικά σου. Για θέματα καριέρας, επιλογής-αναζήτησης εργασίας προσανατολίζεσαι σε ότι αποφέρει χρήματα και σε εξυπηρετεί σε σχέση με τις βασικές σου ανάγκες, χωρίς να ονειροβατείς.  Η αλλαγή της στάσης  σου οφείλεται στο ότι αισθάνεσαι υπόχρεος προς τους γύρω σου και το μόνο που σε ικανοποιεί είναι να τους «υπηρετείς». Επιθυμείς να είσαι χρήσιμος!


Οι μέρες που ακολουθούν και η επιρροή των αστρολογικών όψεων...


Στις 2 Σεπτεμβρίου,  ο Ήλιος από την Παρθένο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη και σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες,  αναστατώνει τη ζωή σου, γιατί ενώ είχες μπει σε πρόγραμμα και είχες συνειδητοποιήσει τι λειτουργεί και τι όχι στην καθημερινότητα σου, όλα ανατρέπονται και πρέπει να αλλάξεις ρότα, ώστε να αποφύγεις απώλειες. Προτάσεις επαγγελματικές αμφισβητούνται καθώς και θα ζήσεις ρήξεις αισθηματικής φύσεως. Περίμενε να χάσεις προσωρινά την εμπιστοσύνη σου, στο περιβάλλον σου, αλλά μην απομακρύνεσαι από τους στόχους σου. Εκτονώσου με εναλλακτικές θεραπείες, ασκήσεις ή μερικής απασχολήσεως εργασίες, ώστε να ξεφύγεις από την απογοήτευση.Επηρεάζεται περισσότερο ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες τέλος α΄ δεκαημέρου και τα άτομα που έχουν προσωπικούς πλανήτες στα αντίστοιχα ζώδια στην κρίσιμη μοίρα 9η,10η.


Στις 7 Σεπτεμβρίου.  ο Ήλιος από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον φαινομενικά ανάδρομο Πλούτωνα,  υπόσχεται να δεις το φως στο τούνελ, φαίνεται να  έχεις ξεπεράσει συναισθηματικούς σκοπέλους, έκλεισες τα αυτιά σε λόγια τρίτων και παρέμεινες εστιασμένος στον στόχο,  που όμως έβλεπες να απομακρύνεται; Τελικά είχες δίκιο, όλα θα μπουν στην θέση τους και εσύ θα είσαι ευχαριστημένος, καθώς θα έχεις ξαναβρεί την χαμένη σου δύναμη.Επηρεάζονται ευνοϊκά, τα ζώδια της γης, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι μέσα β΄ δεκαημέρου, αλλά και τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) μέσα β΄ δεκαημέρου επίσης και όσοι/ες έχουν στον γενέθλιο χάρτη τους προσωπικούς πλανήτες στην 14,15η των αντίστοιχων ζωδίων.


Στις 13 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος από την Παρθένο σε σύνοδο με τον φαινομενικά ανάδρομο Ερμή επαναφέρει ιστορίες από το παρελθόν, θα γίνουν συζητήσεις για μια δουλειά που ήταν να ξεκινήσει και αμφισβήτησες την σπουδαιότητα της, είτε για τη έκβαση μιας προσωπικής σχέσης για να οδηγηθείς αργότερα σε οριστικά αποτελέσματα.Επηρεάζεται ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες αρχές γ΄ δεκαήμερου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 19η, 20η, 21η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,24 βαθμολογία
17 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.