Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ο Ήλιος στον Καρκίνο και το Θερινό Ηλιοστάσιο 2015

Το καλοκαιράκι ξεκινά στις 21 Ιουνίου, που ο Ήλιος μπαίνει στον Καρκίνο! Η Χριστίνα Τανταλίδου μας αναλύει την επιρροή του ....
Ο Ήλιος στον Καρκίνο και το Θερινό Ηλιοστάσιο 2015
Το καλοκαιράκι ξεκινά στις 21 Ιουνίου, που ο Ήλιος μπαίνει στον Καρκίνο! Η Χριστίνα Τανταλίδου μας αναλύει την επιρροή του ....

Με τον Ήλιο στους Διδύμους πήρες τον αέρα σου και κινήθηκες με μεγάλη ταχύτητα για να προλάβεις τις εξελίξεις. Μίλησες , κυνήγησες τα ενδιαφέροντα σου , πόνταρες σε διασυνδέσεις που υπολογίζεις να  ωφελήσουν στο μέλλον, ανοίγοντας διάπλατα τις πόρτες της επικοινωνίας.  Στόχος σου  ήταν να συγκεντρώσεις όσο γίνεται περισσότερες πληροφορίες,  αφήνοντας το πάζλ.. για αργότερα και όταν θα είσαι μόνος! Στις 21 Ιουνίου ο Ήλιος υποδέχεται επίσημα το καλοκαίρι από το ζώδιο της Σελήνης , τον υδάτινο, παρορμητικό , εσωστρεφή Καρκίνο. Έτσι τώρα, με την βοηθητική θέση του Ήλιου στον Καρκίνο εστιάζεσαι στα προσωπικά σου θέματα, και αρχίζεις να αρχειοθετείς το υλικό που έχεις συγκεντρώσει. Οι γνωστοί ακίνδυνοι φίλοι σου ανεβάζουν το ηθικό σου , χωρίς να διαταράσσουν την «ησυχία» σου , και μπορείς να οργανώσεις την μελλοντική σου στρατηγική ελεύθερα..

Το ζώδιο του Καρκίνου

Ο Καρκίνος εκπροσωπεί το στοιχείο του νερού,  που σημαίνει καθαρό , υγιές συναίσθημα, για αυτό και θα περίμενες να είναι πιο εξωστρεφής. Αρκετά διαισθητικός ο Καρκίνος , «εισπράττει» έμφυτα, την ενέργεια , διάθεση των ανθρώπων γύρω του με αποτέλεσμα να χτίζει-γκρεμίζει τείχη, ανάλογα με την περίσταση. Γνωρίζει  το βήμα-οπισθοχώρηση του κάβουρα καλύτερα από τον καθένα,  και απεχθάνεται την οικειότητα με «ξένους». Ο μόνος τρόπος για να τον  πλησιάσεις , είναι να γνωρίσεις τον στενό φιλικό-οικογενειακό κύκλο του,  και να γίνεις ένας με αυτόν, λαμβάνοντας την περιπόθητη έγκριση. Ένας Καρκίνος δίνεται ολοκληρωτικά μόνο αν συναισθανθεί ότι ανήκεις στον δικό του κόσμο που σημαίνει ότι δεν θα τον πληγώσεις ποτέ. Δύσκολο να το καταλάβεις αλλά ναι ο κάβουρας καθυστερεί να δεθεί σε μια σχέση διαρκείας, και παραμένει «ανύπαντρος» για να μην κάνει ..λάθος.. Έτσι δεμένος για πάντα με τον ομφάλιο λώρο-δηλαδή την οικογένεια , και με σχέσεις που δεν πήγαν τόσο καλά, καταλήγει να ζει παρέα με το παρελθόν και τις αναμνήσεις του..

Πώς θα μας επηρεάσει ο Ήλιος από τον Καρκίνο;

Ήλιος ε τρίγωνο  Ποσειδώνα
«Γιατρεύοντας πληγές του παρελθόντος»

Στις 2 Ιουλίου ο Ήλιος από τον Καρκίνο σχηματίζει την όψη του τριγώνου με τον φαινομενικά ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύες , και αναζητάς-βρίσκεις, την συναισθηματική ασφάλεια που θα γιατρέψει τις πληγές από τα παλιά.. Ανοίγεσαι σε ανθρώπους που επιμένουν να στέκονται δίπλα σου , παρά την άρνηση σου- υποκύπτοντας σε νέες προτάσεις που υπόσχονται να ανεβάζουν τη διάθεση σου στα....ύψη. Επηρεάζονται θετικά τα ζώδια του νερού , Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς , αλλά και της γης Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι , γεννημένοι τέλος πρώτου δεκαημέρου και όσοι έχουν στον γενέθλιο αστρολογικό τους χάρτη προσωπικούς πλανήτες στην 9η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων. 

Ήλιος  αντίθεση Πλούτωνα
«Αντίθεση – Αντίδραση»

Στις 6 Ιουλίου ο Ήλιος από τον Καρκίνο δέχεται την «αντίθεση-αντίδραση» του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω , και πιέζεσαι προσωρινά κυρίως για επαγγελματικά-οικονομικά θέματα , που δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις για να απολαύσεις το καλοκαίρι σου . Επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, γεννημένοι αρχές δεύτερου δεκαημέρου , και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 13,14η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων. 

Ήλιος τετράγωνο Ουρανός
«Εκρηκτικές εξελίξεις»

Στις 13 Ιουλίου ο Ήλιος από τον Καρκίνο συνεχίζει να βομβαρδίζεται από τους «απρόσωπους πλανήτες»,  και τώρα είναι η σειρά του Ουρανού από τον Κριό να βάλει λάδι στη φωτιά , και να γίνει η «έκρηξη» . Πρόσεχε τα νεύρα σου .....Επηρεάζεται πάλι ο παρορμητικός σταυρός , Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι , γεννημένοι τέλος δεύτερου, αρχές τρίτου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στον αστρολογικό χάρτη τους , στην 19η 20η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Ήλιος τρίγωνο Κρόνος
«Γλιτώνεις από μπελάδες»

Με μια ομαλή όψη στις 21 Ιουλίου ο Ήλιος ολοκληρώνει την παραμονή του στον Καρκίνο , μια που συναντάει τον «ανάποδο» Κρόνο στον Σκορπιό , και μπορείς να «κλειστείς» στον εαυτό σου για να γλιτώσεις από ανεπιθύμητους –απρόσκλητους επισκέπτες.. Επιτέλους !Επηρεάζονται τα ζώδια του νερού, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς , και ζώδια της γης Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι τέλος τρίτου δεκαημέρου, και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 28η 29η των αντίστοιχων ζωδίων. 


Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
0 βαθμολογία
0 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.