Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ο Ερμής στους Διδύμους: Βρες και πάλι τον εαυτό σου

Μάθε τώρα από την Χριστίνα Τανταλίδου ποια θα είναι η επιρροή του Ερμή από τους Διδύμους! 
Ο Ερμής στους Διδύμους: Βρες και πάλι τον εαυτό σου
Ο Ερμής κάνει την είσοδό του την πρωτομαγιά στο ζώδιο των Διδύμων και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση ως τις 8 Ιουλίου! Μάθε τώρα από την Χριστίνα Τανταλίδου ποια θα είναι η επιρροή του ....

Ο πλανήτης Ερμής, αφήνει τα «βαλτωμένα» νερά της οικίας του γήινου Ταύρου και ανακουφισμένος εισέρχεται στα «γνώριμα λημέρια» των Διδύμων! Σε αυτή τη θέση, είναι πλέον πιο ελεύθερος να κινηθεί, χωρίς να νιώθει ότι τον παρακολουθούν ή τον επιτηρούν! 

Την περασμένη περίοδο, ο Ερμής  από τον απόλυτο Ταύρο ακολουθούσε κανόνες χωρίς να έχει το θάρρος της γνώμης του. Έτσι λοιπόν, σήκωσες τα μανίκια, άνοιξες του παλιούς λογαριασμούς  και πιέστηκες για να αποκοπείς από τοξικούς συναισθηματισμούς, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο.. 

Από την 1η Μαΐου, που ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο που είναι κυβερνήτης , στους Διδύμους.  Από τον αέρινο και μεταβλητό χώρο θα βρει πάλι  τον εαυτό του....  Οι Δίδυμοι είναι τα ζωντανά , κεφάτα παιδιά του ζωδιακού κύκλου, αλλά «λέγεται» ότι είναι επιπόλαια , γιατί αλλάζουν εύκολα άποψη και δεν μπορείς να τους εμπιστεύεσαι!  Είναι οι αιώνιοι έφηβοι που έχουν άγνοια κινδύνου, θεωρούν ότι η ζωή είναι ένα παιχνίδι χωρίς όμως όρια και ηθικούς κανόνες. Είναι φιλομαθείς , εύστροφοι, υπερβολικά κοινωνικοί, δοκιμάζουν συνεχώς τον εαυτό τους , και δεν ασχολούνται με τα ..λάθη τους. Προχωράνε εύκολα παρακάτω , εγκαταλείποντας την μονοτονία μιας σταθερής επαγγελματικής ή προσωπικής σχέσης , και δεν κρατάνε κακία.. Ζούνε για το τώρα!

Ο Ερμής θα παραμείνει στο ζώδιο των Διδύμων μέχρι τις 8 Ιουλίου , όπου μέσα σε αυτό το διάστημα θα παρακολουθήσεις το δεύτερο πισωγύρισμα , δηλαδή την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στο 2015,  από τις 19 Μαίου ως τις 12 Ιουνίου. Έχεις συνηθίσεις πλέον να συνταξιδεύεις μαζί του και δεν σε φοβάμαι , καθώς θα κερδίσεις χρόνο , και θα μπορέσεις να αποσυρθείς από βιαστικές αποφάσεις που δεν θα οδηγούσαν πουθενά. Εκμεταλλεύσου τις «αναποδιές» και φρέναρε την επιθυμία σου να κινήσεις το όχημα χωρίς ..καύσιμα! 

Σημαντικές όψεις της πορείας του Ερμή μέχρι τις 19 Μαίου 2015

  • Στις 3 Μαΐου, ο Ερμής από τους Διδύμους πραγματοποιεί αντίθεση με τον φαινομενικά ανάδρομο Κρόνο από τον Τοξότη! Ο  αυθόρμητος και επιπόλαιος τρόπος σκέψης θα λογοκριθεί  και πιθανόν να νιώσεις παραγκωνισμένος από το ..σύστημα, οικογένεια, αφεντικό, γονείς. Θα αναγκαστείς  να συμμορφωθείς , και να ζοριστείς γιατί  απλά δεν γίνεται αλλιώς. Από αυτή την όψη επηρεάζονται οι Δίδυμοι γεννημένοι στις 25,26 Μαΐου , οι Τοξότες, γεννημένοι 26,27 Νοεμβρίου, οι Παρθένοι γεννημένοι στις 26,27 Αυγούστου και οι  Ιχθείς, γεννημένοι 23,24 Φεβρουαρίου.  

  • Στις 9, 10 Μαίου ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς μπλοκάρει τον Ερμή στους Διδύμους , με την όψη του τετραγώνου, και νιώθεις ότι εξαπατήθηκες.. Είσαι έτοιμος να παραιτηθείς.., και να αποδεχτείς τη μοίρα σου . Μην το κάνεις!Από αυτή την όψη επηρεάζονται ο μεταβλητός σταυρός Δίδυμοι γεννημένοι στις 31 Μαίου -Τοξότες, γεννημένοι 2 Δεκεμβρίου, Παρθένοι γεννημένοι στις 2 Σεπτεμβρίου, Ιχθείς, γεννημένοι 28,29 Φεβρουαρίου ή 1 Μαρτίου. 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
0 βαθμολογία
0 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.