Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ο Ερμής στον Τοξότη: Ενθουσιασμός και ανυπομονησία

Ο Ερμής στον Τοξότη: Ενθουσιασμός και ανυπομονησία

Από τις 12 Νοεμβρίου ο Ερμής θα περιπλανιέται στο αχανές πεδίο του Δία, στο ζώδιο του Τοξότη. Σε αυτήν την θέση ο Ερμής έχει αδυναμία να καταλάβει τα όρια του και για αυτό πολλές φορές δεν ξέρει που να σταματήσει και τι τελικά δικαιούται να πει ή να κάνει. Ο Ερμής είναι επικοινωνία, είναι τρόπος έκφρασης αλλά και βέβαια ότι έχει να κάνει με τη δουλειά σου, εμπορικές συναλλαγές και το πάρε-δώσε με το περιβάλλον σου.


Ποια η επιρροή του;

Η αδύναμη στάση του Ερμή σε επηρεάζει και συνειδητοποιείς ότι μιλάς ασταμάτητα και χωρίς να είσαι σίγουρος ότι ακούς τους συνομιλητές του. Εύκολα φεύγεις από τους στόχους σου, καθώς είναι δύσκολο να μένεις συγκεντρωμένος και αρκετά βιαστικός, ανυπόμονος = Επίσης,  ξοδεύεις την ενεργητικότητα σου σε πολλές δραστηριότητες και είναι δύσκολο να κρατήσεις ένα μέτρο που θα σε διαφυλάξει από πιθανά λάθη.

 Σε γενικές γραμμές όμως , θα είσαι αισιόδοξος, κοινωνικός, γνωρίζεις κόσμο και σε γοητεύουν οι καινούργιες εμπειρίες, γιατί δεν θέλεις να μένεις στα ίδια. Αυξάνονται οι επαφές σου με το εξωτερικό, ψάχνεις να εμπλουτίσεις με σπουδές το βιογραφικό σου , και το πιο σπουδαίο είναι ότι θέλεις να μάθεις πράγματα, να αποκτήσεις γνώση.

 Προσωπικά είσαι πιο δεκτικός σε νέες γνωριμίες, κυρίως με άτομα που είναι όμως ποιο ελεύθερα και δεν αποζητούν την δέσμευση και έτσι ξεφεύγεις από μονότονες σχέσεις. Πολλά θα λες σίγουρα και έτσι θα τραβάς την προσοχή του αντίθετου φύλου και μπορείς τώρα να επιλέξεις;  Ευκολίες σε ταξίδια, σπουδές και επιχειρηματικές δραστηριότητες που δραστηριοποιούνται κυρίως στο εξωτερικό.


Σημαντικές ημερομηνίες που πρέπει να λάβεις υπόψη σου

Στις 21,22,23  Νοεμβρίου: Ό Ερμής από τον Τοξότη θα σχηματίσει τη θετική όψη του εξαγώνου, με τον Δία στον Ζυγό, για να δεις πιο θετικά τη ζωή σου, να βάλεις νέους στόχους και να διώξεις την απογοήτευση και τις μαύρες σκέψεις. Θα θέλεις να γίνεις πιο δημιουργικός,  σκέφτεσαι τολμηρούς τρόπους εξέλιξης και νιώθεις πιο έτοιμος να υλοποιήσεις μια πιο ευχάριστη πραγματικότητα; Ωστόσο, θα υπερβάλλεις στην διαχείριση των πρακτικών ζητημάτων και έτσι δώσε προσοχή στις υποσχέσεις που δίνεις. Επηρεάζονται Ζυγοί, Τοξότες β’ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν στον γενέθλιο χάρτη τους προσωπικούς πλανήτες στην κρίσιμη μοίρα 15η των αντίστοιχων  ζωδίων.

Επίσης,  ο Κρόνος από  τον Τοξότη θα μπει στο σκηνικό, με την όψη της συνόδου και θα δεις ότι όσο και να θέλεις να προχωρήσεις, περιορίζεσαι, δεν είσαι τόσο αποδεκτός από το περιβάλλον σου και ίσως χάσεις προσωρινά την αισιοδοξία σου. Δυσκολίες λοιπόν σε επαφές με μεγαλύτερα άτομα, με Νομικά και Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, εάν είσαι σπουδαστής και ότι έχει να κάνει με την Δικαιοσύνη, θα συζητηθεί αρκετά. Ατομικά, αντιμετωπίζεις κυρίως την λογοκρισία και αυτό είναι κάτι που ρίχνει την ψυχολογία σου.  Επηρεάζεται ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες αρχές β’ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 15η μοίρα


Στις 26 Νοεμβρίου:
μια ευχάριστη όψη μεταξύ του Ερμή και του ανάδρομου Ουρανού, σε αποζημιώνει για πιθανές ταλαιπωρίες που έχεις βιώσει και ουσιαστικά θα πάρεις τα πάνω σου. Ευκαιρίες μέσα από την δουλειά σου, κυρίως αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και θα δεις μεγάλη βελτίωση στην επιχείρηση σου. Καλύτερες επαφές, γνωριμίες, άμεση πρόσβαση σε Νομικές Υπηρεσίες, λύονται οι καθυστερήσεις και μια πρόταση για ταξίδι στο εξωτερικό είναι πιθανή. Ξαφνικές γνωριμίες μέσα από ταξίδια να αλλάξουν την αισθηματική σου ζωή.  Επηρεάζονται τα ζώδια της φωτιάς, Κριοί, Λέοντες, Τοξότες γ’ δεκαημέρου και όσοι/ε έχουν προσωπικούς πλανήτες στην κρίσιμη μοίρα 21η των αντίστοιχων ζωδίων.

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,44 βαθμολογία
9 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.