Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ο Ερμής στην Παρθένο: Η επικοινωνία όπως πρέπει να είναι

Πως θα μας επηρεάσει ο Ερμής στην Παρθένο και οι όψεις που θα σχηματίσει; Δες στο άρθρο της Χριστίνας Τανταλίδου…

Ο Ερμής στην Παρθένο: Η επικοινωνία όπως πρέπει να είναι

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, μετακινήθηκε σε οικείο χώρο, στο ζώδιο της Παρθένου και θα επικρατήσει ο ορθολογισμός και η ψυχραιμία. Εδώ,  ο Ερμής καθορίζει τις σκέψεις μας με έξυπνο τρόπο και  επεμβαίνει δραστικά στην καθημερινότητα μας για να οριοθετήσει τις πράξεις μας.  Σε αυτήν την θέση ο Ερμής είναι απόλυτα προσγειωμένος στο εδώ και τώρα, θέλει να εξυγιάνει το περιβάλλον από τις τοξικές σκέψεις και να δώσει πρακτικές λύσεις.


Με τον Ερμή στον Λέοντα, την προηγούμενη περίοδο, έχασες το μέτρο και την ισορροπία και θέλησες να επιβάλλεις την γνώμη σου, υιοθετώντας μια αρκετά απόλυτη στάση. Έτσι μπορεί να οδηγήθηκες σε ακραίες συμπεριφορές και να ήρθες σε ρήξη με άτομα του περιβάλλοντος σου,  ή της εργασίας σου. Σίγουρα και πέτυχες κάποια πράγματα που ανέδειξαν την ταυτότητα σου , όμως δημιούργησες και αντιπάλους, καθώς ήσουν επιθετικός και άκαμπτος.


Με τον Ερμή, όμως, στην Παρθένο, αλλάζεις στάση, ωριμάζεις,  γιατί ξέρεις ότι δεν σε ευνοούν οι αντιπαραθέσεις και στο τέλος θα διαταράξεις σημαντικά τις συμμαχίες σου. Έτσι, τώρα, προσπάθησε να πείσεις τους γύρω σου, με επιχειρήματα και φτιάξε την εικόνα σου με την συνετή συμπεριφορά σου. Η αυξημένη σου ικανότητα να διακρίνεις το λάθος από το σωστό, προστατεύει την εικόνα σου, αλλά και την δουλειά σου, καθώς αποφεύγονται λάθη που θα σε έβαζαν σε κίνδυνο.  Στα προσωπικά σου ζητήματα, θα είσαι αρκετά μαζεμένος- συντηρητικός, αποφεύγεις, να τραυματίζεις την σχέση σου, με άσκοπες ζήλειες και σκηνές κτητικότητας και θα παρατηρείς, χωρίς να αντιδράς.  Πρόσεχε, όμως, μην το παρακάνεις και φανείς απόμακρος και ψυχρός.Στις 6 Αυγούστου ο Ερμής από την Παρθένο, θα συναντηθεί με τον φαινομενικά ανάδρομο Κρόνο στον Τοξότη, στην πιεστική όψη του τετραγώνου και πρέπει να κάνεις την θεωρία, πράξη και να σταματήσεις να αντιτίθεσαι στο υπάρχον κατεστημένο.  Μην πιεστείς να υπογράψεις συμβόλαια ή να υποχωρήσεις σε νομικά θέματα, καθώς οι όροι δεν θα είναι τόσο ελαστικοί. Απέφυγε τις αντιπαραθέσεις με ηλικιωμένα άτομα.


Επηρεάζεται ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθείς και όσοι /ες έχουν στον γενέθλιο χάρη τους προσωπικούς πλανήτες στην κρίσιμη μοίρα, 9η 10η των αντίστοιχων ζωδίων .Στις 7 Αυγούστου ο Ερμής από την Παρθένο, σε αντίθεση, με τον φαινομενικά ανάδρομο Ποσειδώνα, στους Ιχθύες, φέρνει διλλήματα αισθηματικής φύσεως, καθώς, θα πρέπει να διαλέξεις τη συμβατική σχέση που είναι αποδεκτή ή να ακολουθήσεις  ένα αταίριαστο ταίρι , μόνο και μόνο,  για να χαρείς την περιπέτεια. Εκτίμησε με τη βοήθεια των ειδικών,  νομικά έγγραφα που εκκρεμούν.


Επηρεάζεται ο μεταβλητός σταυρός , Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες και όσοι/ες έχουν στον γενέθλιο χάρτη τους προσωπικούς πλανήτες στην κρίσιμη μοίρα 11η των αντίστοιχων ζωδίων.Στις 11 Αυγούστου, ο Ερμής από την Παρθένο, σε τρίγωνο με τον φαινομενικά ανάδρομο Πλούτωνα, στον Αιγόκερω, για να οργανώσεις την σκέψη σου,  να δουλέψεις πάνω σε ιδέες και να βρείς λύσεις που θα είναι όμως εφικτές. Εμπορικές συναλλαγές, διαπραγματεύσεις καθώς και αύξηση εσόδων αναμένονται να εξελιχθούν θετικά.


Επηρεάζονται τα ζώδια της γης, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και τα ζώδια του νερού, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες γεννημένοι β΄δεκαήμερο και όσοι/ες έχουν στον γενέθλιο χάρτη τους την κρίσιμη μοίρα 15η . Στις 30 Αυγούστου, ξεκινάει η τρίτη ανάδρομη πορεία του Ερμή, μέσα στο 2016, η οποία  και θα κρατήσει μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου. Σε γενικές γραμμές, μπαίνουν στο προσκήνιο εργασιακά θέματα, τρόπος ζωής αλλά και γενική αποτοξίνωση από ότι σε κρατά δέσμιο στο παλιό. Έχεις τον χρόνο να επαναξιολογήσεις προσωπικές επιλογές,  σε σχέση με την εργασία σου  και γενικά με το περιβάλλον, καθώς και θέματα υγείας. Φροντίζεις  το σώμα σου όσο πρέπει ή ξεχνάς ότι πρέπει να το κάνεις, εξαιτίας του άγχους και της καθημερινότητας. Καιρός να βάλεις σε τάξη τη ζωή σου.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,5 βαθμολογία
12 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.