Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ο Δίας στο Ζυγό: Οι σχέσεις δυναμώνουν

Η Χριστίνα Τανταλίδου μας αναλύει την επιρροή που θα δεχθούμε από τον Δία στο Ζυγό

Ο Δίας στο Ζυγό: Οι σχέσεις δυναμώνουν

Ο Δίας είναι ο πλανήτης που έχει την πολυτέλεια να αναπτύσσει, ότι αγγίζει και συμβολίζει την έμφυτη ανάγκη του ανθρώπου να εξελιχθεί μέσα από τα προσωπικά του βιώματα. Φυσικά και είναι ο πλανήτης της τύχης, όχι βέβαια της ευκαιρίας που θα σου αλλάξει ριζικά τη ζωή, αλλά ναι,  είναι το «χέρι» που θα σε βγάλει από την δύσκολη θέση, ή θα παράγει και συντηρεί  τις συνθήκες της καλής άνετης ζωής σου (εφόσον βέβαια το επιτρέπει και ο γενέθλιος σου χάρτης). Θέματα δικαιοσύνης, ηθικής αλλά και τάξης προκύπτουν όταν εμπλέκεται ο Δίας και καλείσαι να διαμορφώσεις ανάλογα τον δικό σου κώδικα συμπεριφοράς.

Ο τονισμένος Δίας σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο κάνει σίγουρα τον άνθρωπο υπεραισιόδοξο, απρόθυμο να αναλάβει υποχρεώσεις και με έντονα στοιχεία τυχοδιωκτισμού. Από την άλλη όμως, ένα τέτοιο άτομο μπορεί σαφώς να επιλέξει μια ενάρετη ζωή, να μην συγκεντρωθεί δηλαδή στις αδυναμίες του, αλλά να εμπνευστεί από την αγάπη του Δία για την Γνώση και την εμπειρία και να ζήσει τη ζωή του σαν φιλόσοφος.

Με την θέση του Δία στην Παρθένο την προηγούμενη χρονιά,  σε θέση αδυναμίας, έμεινες, κόλλησες αρκετά στην λεπτομέρεια και έχασες την επαφή σου με την συνολική εικόνα της ζωής σου. Καθάρισες βέβαια το πεδίο σου από άτομα που δεν κολλούσαν στο περιβάλλον σου, ασχολήθηκες πιο εξειδικευμένα με το επάγγελμα σου και τέλος έδιωξες τοξικές συνήθειες,  που έβλαπταν την φυσική σου κατάσταση. Έτσι, προσγειώθηκες με τα «μούτρα» στην πραγματικότητα, χωρίς όμως να καταφέρεις να λύσεις βασικά προβλήματα,  γιατί «κρατούσες» μεγεθυντικό φακό και μεγάλωναν έτσι οι ανησυχίες-ανασφάλειες σου.  Έγινες αρκετά μονόχνοτος  με αποτέλεσμα να ζεις μια ήσυχη, χωρίς εντάσεις, μονότονη καθημερινότητα. Το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα σε πίεσε ακόμα περισσότερο  και τελικά σου έμεινε μια πικρή γεύση στο στόμα.. που ακόμα δεν μπορείς να ξεπεράσεις;

Από τις 9 Σεπτεμβρίου 2016,  ο Δίας μετακινείται στο αέρινο, παρορμητικό ζώδιο τον Ζυγό που είναι το κατεξοχήν ζώδιο της συνεργασίας-αρμονίας.  Η αέρινη φύση του Ζυγού μιλάει για λογική, δηλαδή μπαίνω στην θέση του άλλου, μοιράζομαι, συμβιβάζομαι, ακούω και σκέφτομαι, πριν πάρω τις τελικές αποφάσεις. Ο Δίας έρχεται με το μαγικό του ραβδί, ώστε να διαμορφώσει ένα πιο ειρηνικό χώρο, για να συνεννοηθούμε-ενωθούμε  με το περιβάλλον μας.  Η νέα αυτή θέση του Δία, θα επηρεάσει τον κόσμο της μόδας και θα δούμε το εκλεπτυσμένο, ποιοτικό, σικάτο ντύσιμο να επικρατεί για όλες τις ώρες. Επίσης, τυχόν επιχειρήσεις που ασχολούνται με την διακόσμηση, αισθητική του χώρου, ή με δεξιώσεις γάμων, συνοικέσια θα έχουν μεγάλη ζήτηση.  Γενικά, ο Δίας στο ζώδιο της Αφροδίτης, τον Ζυγό μιλάει για κοινωνικές επαφές, σχέσεις ερωτικές, επαγγελματικές, συγγενικές, που μας καθορίζουν και αυτές είναι που διαμορφώνουν αυτό που είμαστε. Έτσι,  με μια πιο αισιόδοξη οπτική, προσεγγίζουμε πλησιάζουμε τα πρόσωπα που συνθέτουν το περιβάλλον μας και αναζητάμε την ισορροπία.  Η τύχη μας βρίσκεται μέσα σε μια ήρεμη, εκλεπτυσμένη πλέον σχέση, έναν γάμο, μια συμβίωση που μας βγάζει από την μοναχικότητα, αλλά δεν φέρνει κύματα και τρικυμίες.  Επικρατεί κλίμα ένωσης, ωστόσο καλούμαστε να αντισταθούμε σε τοξικές οικείες συμπεριφορές που επιφέρουν συνήθως την διχόνοια και την αποξένωση. Στο χέρι μας είναι να γίνουμε πιο κοινωνικοί, ευχάριστοι και κυρίως να αντιληφθούμε ότι η μαγεία βρίσκεται στο χαμόγελο των ανθρώπων γύρω μας. 

 

Καλή περίοδος για την επαγγελματική μας πορεία, για σπουδές, ταξίδια καθώς και αλλαγή τόπου διαμονής, όταν ο Δίας συναντά τον Κρόνο στην θετική όψη  του εξαγώνου.  Η σύνδεση του Δία με τον Κρόνο θα επηρεάσει την Πίστη μας σε αξίες, προσεγγίζουμε πιο σταθερά τους στόχους μας, με ρεαλισμό και ξέρουμε να χειριστούμε με υπομονή τα εμπόδια που τυχόν εμφανίζονται. Η συνάντηση του  Δία με τον Κρόνο θα μεταρρυθμίσει συστήματα Διδασκαλίας και Δικαιοσύνης, και θα αναβαθμιστεί η Δημόσια Εκπαίδευση  (Περίοδος από Δεκέμβριο 2016 έως Φεβρουάριο 2017). Σε προσωπικό επίπεδο επηρεάζονται κυρίως Ζυγοί, Τοξότες, μέσα β΄ δεκαημέρου - αρχές γ΄ δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες από 17η έως 23η των αντίστοιχων ζωδίων.

 

Με το τετράγωνο Δία – Πλούτωνα που πιέζει αρκετά για να φανεί η δύναμη μας, μια όψη που κρύβει θησαυρό, την ανάγκη μας να διακριθούμε, τις φιλοδοξίες μας και φυσικά τον τρόπο που χειριζόμαστε τον υλικό, αλλά και συναισθηματικό μας πλούτο.  Η Πίστη μας πάλι δοκιμάζεται, σε σχέση με τον εαυτό μας και απέναντι στην κοινωνία γενικότερα, καθώς καλούμαστε να εξαφανίσουμε εμπόδια, να νικήσουμε την διαφθορά, την αδικία και να εκδηλώσουμε αυτό που πραγματικά είμαστε. Μέρες που κορυφώνεται η όψη είναι: 23,24,25/11/16 -   29,30,31/3/17, (ανάδρομος Δίας), 03,04,05/8/17 (Πλούτωνας ανάδρομος). Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροί γεννημένοι στο β΄ δεκαήμερο, και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες στις κρίσιμες μοίρες, 15η,19η,17η

Με την αντίθεση Δία-Ουρανού, όπου μεγαλώνουν οι διαφορές, βλέπουμε στο πρόσωπο των δικών μας, κάτι που μας ξενίζει, κάτι που θα θέλαμε ίσως να έχουμε εμείς σαν άτομα και αυξάνονται έτσι οι αντιζηλίες. Νιώθουμε περισσότερο ανταγωνιστικά με το περιβάλλον μας, μέχρι να δούμε ποιος/α θα και  να αποφασίσουμε να ζούμε, χωρίς συγκρίσεις και ανώφελες συγκρούσεις Δυσκολία προσέγγισης και κατανόησης των άλλων, πιθανόν φανατισμός και μη αποδοχή της πραγματικότητας. Οπωσδήποτε όμως ξυπνάει, τα επαναστατικά πνεύμα και θα δούμε εξεγέρσεις σε κοινωνικό επίπεδο. Μέρες που κορυφώνεται ή όψη αυτή είναι 25,26,27,28,29,12/16(ανάδρομος-ορθή πορεία Ουρανού), 1,2,3/3/17 και 27,28,29/9/17(ανάδρομος Ουρανός). Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι γεννημένους στο γ΄ δεκαήμερο,  όσοι/ες έχουν στον γενέθλιο χάρτη προσωπικούς πλανήτες στην 20η 22η 27η των αντίστοιχων ζωδίων.  

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,91 βαθμολογία
55 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.