Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ο Δίας ορθόδρομος, οι ευκαιρίες και οι παγίδες ως 10 Οκτωβρίου 2017

Ο Δίας στο Ζυγό, οι ευκαιρίες και οι παγίδες του ως τις 10 Οκτωβρίου 2017 από την Αθηνά Βαγενά 

Ο Δίας ορθόδρομος, οι ευκαιρίες και οι παγίδες ως 10 Οκτωβρίου 2017

«Η τύχη προκύπτει όταν η προετοιμασία συναντά την ευκαιρία ...»

Πόση μεγάλη αλήθεια κρύβεται πίσω από αυτές τις λέξεις ..... Η τύχη μπορεί να κάνει ξαφνικά την εμφάνισή της, όμως για να μπορέσουμε να την κρατήσουμε κοντά μας, θα πρέπει να έχουμε  κάνει και την ανάλογη προετοιμασία! Πρώτα από όλα θα πρέπει όλοι να κατανοήσουμε ότι πολλές φορές η τύχη μπορεί να είναι στο πλάι μας, αλλά εμείς να μην μπορούμε να την διακρίνουμε, γιατί πολύ απλά δεν είμαστε έτοιμοι... Σημαντικό λοιπόν είναι  να έχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά, αλλά και να  έχουμε την ευελιξία να βάζουμε στόχους, να παίρνουμε πρωτοβουλίες,  να αξιοποιούμε τις γνώσεις και τις εμπειρίες του χτες και να αναπτύσσουμε τους ορίζοντές μας, αξιολογώντας σωστά τα δεδομένα γύρω μας... Μόνο τότε θα δούμε τις αληθινές ευκαιρίες να έρχονται στο πλευρό μας!  Η τύχη έρχεται και παρέρχεται και για να παραμείνει στο πλευρό μας είναι σημαντικό να την αξιοποιούμε κατάλληλα ... Σε αυτό άλλωστε μας βοηθά και η Αστρολογία... η οποία και μας δίνει την πληροφορία για το οπότε είναι η κατάλληλη εποχή για να μπορέσουμε να έχουμε αυτές της ανάσες δροσιάς και απόλαυσης από την θεά τύχη.


Ο Δίας και η τύχη ...

Δίας,  ο «ευεργέτης  πλανήτης»  που ακόμα και όσοι δεν γνωρίζεται  πολύ καλά αστρολογία, έχετε ακούσει  ότι είναι ο πλανήτης της τύχης, της επέκτασης και των ευκαιριών! Χαρίζει  τα «δώρα» του,  σκορπίζει χαρά, ενθουσιασμό και αισιοδοξία,  επεκτείνει την δράση και τα σχέδια μας, φροντίζοντας να προσφέρει απλόχερα εμπειρίες και γνώσεις ...  Τι γίνεται όμως με την υπερβολή την οποία σκορπίζει στο πέρασμά του; Αν δεν καταφέρεις να την διαχειριστείς με «μαεστρία», τότε τα γλέντια και οι χαρές μπορούν εύκολα να οδηγηθούν σε δράματα, γιατί ο Δίας έχει και την τάση να μεγαλώνει τα προβλήματα βγάζοντας τα,  στην επιφάνεια με έναν χειμαρρώδη τρόπο!


Ευκαιρίες ανανέωσης σε σχέσεις και σε συνεργασίες....

Με τον Δία από το ζώδιο του Ζυγού, ήδη από τις 10  Σεπτεμβρίου του 2016 έχουμε νιώσει ότι οι σχέσεις και οι συνεργασίες μας, έχουν μπει κάτω από το πρίσμα σημαντικών αλλαγών!  Νέες σχέσεις αντικαθιστούν παλιές, ενώ δεν λείπουν και κάποιες ευκαιρίες που δημιουργούν το αίσθημα της δικαίωσης ή και της αρμονίας – ιδιαίτερα για τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) και για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).  Από τις 6 Φεβρουαρίου ως τις 9 Ιουνίου , ο Δίας ήταν σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, γεγονός που «φρέναρε» σημαντικά σχέδια, εξελίξεις και ευκαιρίες και βρισκόμασταν σε μία φάση επαναξιολόγησης  ή και αναθεώρησης ...  Μπαίνοντας πλέον σε ορθή πορεία,  είμαστε σε ετοιμότητα, να δούμε την τύχη να χαμογελά, αξιοποιώντας κατάλληλα  τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν – ή μας δίνονται –!   Ο Δίας σε ορθή φορά πλέον από την 13η ως και την 29η μοίρα του Ζυγού ως και τις 10 Οκτωβρίου 2017,  υπόσχεται ότι πολλά θα αλλάξουν γύρω μας και ότι ακόμα και κάποια ξαφνικά προβλήματα που θα δημιουργηθούν στις σχέσεις, θα είναι για καλό γιατί θα βοηθήσουν στην πραγματοποίηση μίας νέας πορείας...


Πως θα σε ευνοήσει ο Δίας στο Ζυγό; Κάλεσε τώρα στο 14724! 
Η πιο οικονομική πρόβλεψη της αγοράς, απ'όποια χώρα και να βρίσκεσαι!  Δες εδώ>>
Ο Δίας οι αστρολογικές όψεις που θα σχηματίσει,  οι ευκαιρίες και οι υπερβολές


25 Ιουνίου:
Ο Άρης από τον Καρκίνο θα σχηματίσει τετράγωνο  με τον Δία από το ζώδιο του Ζυγού! Αυτή την ημέρα τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι)  που έχουν γεννηθεί  κοντά στις 2 με 3 του μήνα του ζωδίου τους, θα πρέπει να χαλιναγωγήσουν την νευρικότητα, την υπερένταση και την παρορμητικότητά τους, αποφεύγοντας να επαναλάβουν πράξεις του παρελθόντος, βασιζόμενοι στις ευαισθησίες και στα απωθημένα τους.


27 Ιουνίου
: Ο Ερμής από τον Καρκίνο θα σχηματίσει  τετράγωνο με τον Δία  προκαλώντας υπερβολή στον τρόπο έκφρασης και σκέψης! Τα λόγια θα έχουν ύφος χειμαρρώδες, ενώ  οι επικοινωνίες θα είναι ασυγκράτητες και βασιζόμενες στα εσωτερικά, συναισθηματικά ένστικτα γεγονός που θα επιφέρει έντονη υπερβολή στον τομέα των επικοινωνιών. Και σε αυτή την ημερομηνία καλό είναι να συγκρατηθούν σε σκέψεις και σε αποφάσεις τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι)  του 2ου δεκαημέρου! 


6 Ιουλίου:
 Ας μην επιτρέψουμε αυτή την ημέρα στην υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων μας, εκφράζοντας με αγένεια τον εγωισμό μας.... Ο Ήλιος με τον Δία βρίσκονται σε τετράγωνο Οι ευκαιρίες δεν λείπουν, ωστόσο ο υπερενθουσιασμός και η έπαρση θα γίνουν οι αιτίες για υπερβολικές αντιδράσεις ιδιαίτερα σε υποθέσεις που αφορούν τις διαπροσωπικές σχέσεις. Για μία ακόμα φορά τα  ζώδια που πρέπει να συγκρατήσουν τον εαυτό τους προκειμένου να αποφύγουν τις υπερβολές είναι οι παρορμητικοί (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι)  του 2ου δεκαημέρου! 


14 Ιουλίου:
 Μέρα διασκέδασης, γνωριμιών, με φλερτ, αφθονίας και γενναιοδωρίας! Οι επικοινωνίες θα βρεθούν στα φόρτε τους,  η ευθυμία και η ανάγκη για καλοπέραση, μετακίνηση και συναντήσεις θα είναι μεγάλη ... Συνάμα θα δοθούν και ευκαιρίες για την ανάπτυξη και εξέλιξη εμπορικών συμφωνιών, συνεργασιών  αλλά και ερωτικών γνωριμιών! Θετικά νέα και επιτυχίες από παιδιά (για τους γονείς) είναι μέσα στο πρόγραμμα! Οι τυχεροί θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς  (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 2ου δεκαημέρου αλλά και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 14η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!18 Ιουλίου:
Ο Δίας φλερτάρει με την Αφροδίτη που κινείται στο ζώδιο των Διδύμων πραγματοποιώντας την όψη τριγώνου στην 15η μοίρα ! Η μέρα είναι ιδανική για την δημιουργία νέων σχέσεων, για θετικά νέα και εξελίξεις που αφορούν σχέσεις αλλά και οικονομικά  ενώ σίγουρα υπάρχει μία νότα ανεμελιάς, διασκέδασης και πραγματοποίησης προσδοκιών!  Θα ευνοηθούν τα ζώδια της Φωτιάς  (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 2ου δεκαημέρου αλλά και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 15η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!4 Αυγούστου:
 Κερδοσκοπισμός, σκάνδαλα, απληστία και σημαντικές αποκαλύψεις φέρνουν τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά μας, αφού για 2η φορά ο Δίας βρίσκεται σε δυσαρμονία με τον Πλούτωνα κάνοντας το διάστημα του Αυγούστου ιδιαίτερα «αχόρταγο» Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού του 2ου δεκαημέρου (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) ας παραδειγματιστούν από την  παροιμία πως «Όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα»  


11 Αυγούστου :
Μέρα χαράς, ευθυμίας, διασκέδασης αλλά και ευκαιριών αφού η θετική σκέψη θα συντελέσει στο να μπορέσουμε να διακρίνουμε και να εξελίξουμε τις ευκαιρίες που θα χαρίζονται αυτή την ημέρα απλόχερα! Το εξάγωνο που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το Λέοντα με τον Δία από το Ζυγό, βοηθά στην καρδιά του καλοκαιριού τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στο τέλος του 2ου δεκαημέρου, να διανύουν μία από τις πιο ανάλαφρες αλλά και τυχερές περιόδους της χρονιάς!


17 Αυγούστου:
Μία μέρα που το συναίσθημα ξεχειλίζει και γίνεται ο οδηγός μας. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του  Καρκίνου βρίσκεται  σε τετράγωνο με τον Δία  και η συναισθηματική υπερβολή μπορεί να φέρει παρορμητικότητα, καβγαδάκια και συναισθηματικές εξάρσεις. Τα ζώδια που πρέπει να διαχειριστούν αυτή την ημέρα καλύτερα το συναίσθημά τους αλλά και τις ερωτικές τους επιλογές, είναι όσοι έχουν γεννηθεί στο τέλος του 2ου δεκαημέρου, με αρχές του 3ου.17 Αυγούστου :
 Το εξάγωνο ανάμεσα σε Δία και Κρόνο, που κορυφώνεται στις 17 Αυγούστου και θα επηρεάζει κατά την διάρκεια όλου του μήνα, τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου,  θα προσφέρει το αίσθημα της δικαίωσης, στις προσπάθειες, στον αγώνα αλλά και στην υπομονή που έκαναν τα παραπάνω ζώδια κατά την διάρκεια των τελευταίων μηνών! Μία σημαντική κατάκτηση που θα βασιστεί πάνω σε σταθερές βάσεις, έρχεται για να σκορπίσει το αίσθημα της σιγουριάς, της ασφάλειας, αλλά και της σταθεροποίησης στους παραπάνω εκπροσώπους, καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στην 21η μοίρα!  Οι μέρες αυτές θα επιβεβαιώσουν την παλιά λαϊκή ρήξη : «Ότι έσπειρες, θα θερίσεις» , μόνο που αυτή την φορά, θα υπάρξουν αρκετοί που θα καταφέρουν να θερίσουν και να γευτούν τους καρπούς των προσπαθειών τους.20 Αυγούστου :
Μέρα γεμάτη δράση, περιπέτεια, ερωτισμό, κατακτήσεις  αλλά και πράξεις που μπορούν να οδηγήσουν στην επιτυχία! Ο Άρης κινείται στο ζώδιο του  Λέοντα  και βρίσκεται σε όψη εξαγώνου  με τον Δία  από το ζώδιο του Ζυγού!  Αυτή την ημέρα λοιπόν παρακινούμαστε να διεκδικήσουμε και να κυνηγήσουμε ευκαιρίες,  που σχετίζονται με τον έρωτα, την δημιουργικότητα, τα παιδιά, την τέχνη,  την διασκέδαση ...  Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που γεννήθηκαν στις αρχές του 3ου δεκαημέρου,  θα δουν σημαντικές εξελίξεις που θα φέρουν το άνοιγμα μίας νέας σημαντικής ευκαιρίες! Το ίδιο ισχύει και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 20η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.15 Σεπτεμβρίου : Άκρως ανανεωτική αυτή η  μέρα για υποθέσεις που σχετίζονται με τον έρωτα, την δημιουργικότητα, τα παιδιά, τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Το εξάγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο του Λέοντα με τον Δία από το ζώδιο του Ζυγού,  βοηθά στην περεταίρω ανάπτυξη, που θα συντελέσει  στην «άνθιση» προσωπικών σχεδίων! Νέα ερωτικά ειδύλλια, χαρά, ικανοποίηση, ολοκλήρωση, διασκέδαση, δημιουργικότητα είναι μερικά από τα οφέλη που θα δεχθούν αυτή την ημέρα  τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 24η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.


28 Σεπτεμβρίου:
 Για δεύτερη συνεχόμενη φορά για το 2017, ο Δίας θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ουρανό, γεγονός που θα επιφέρει σημαντικές ανακατατάξεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών! Είναι βέβαιο ότι σε αυτή την περίοδο θα δούμε έντονες επαναστατικές αντιδράσεις στον τομέα των ανθρωπίνων σχέσεων, με διάχυτη την ανάγκη για απελευθέρωση και αποδέσμευση από καταστάσεις που στέκονται εμπόδιο στις προοπτικές του μέλλοντος! Θα υπάρξουν «χωρισμοί» που θα προκαλέσουν , ενώ δεν θα λείψουν και οι αιφνίδιοι, απρόβλεπτοι έρωτες που θα δημιουργήσουν έντονα την μεγάλη πρόκληση της αλλαγής!  Τα ζώδια που δεχθούν την επιρροή αυτής της όψης, είναι οι παρορμητικοί, (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 27η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

 

 

Αξιολόγηση
4,22 βαθμολογία
36 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.