Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ο Αστρολογικός Χάρτης του Άκη Πετρετζίκη

Μάθε τα πάντα για το ωροσκόπιο του Σέφ Άκη Πετρετζίκη από την ανάλυση που κάναμε εμείς σε αυτόν για τον αστρολογικό χάρτη του

Ο Αστρολογικός Χάρτης του Άκη Πετρετζίκη

 

Άκης Πετρετζίκης, ο σεφ της καρδιάς μας, όπου έχει καταφέρει να μπει σε κάθε σπιτικό και να γίνει αγαπητός από όλους, μικρούς και μεγάλους. Ωστόσο, αυτο που τον έχει κάνει να ξεχωρίσει δεν είναι μόνο ότι είναι καλός στις συνταγές του, ο Άκης διακρίνεται από το επικοινωνιακό του χάρισμα, την απλότητα, την αμεσότητα, την ζεστασιά, την ομορφιά, και την άνεσή του να “τσαλακώνεται” μπροστά στο φακό και να είναι ο εαυτός του....

 

Εμείς, δεν αντισταθήκαμε, μελετήσαμε τον Αστρολογικό του Χάρτη, για να διεισδύσουμε πιο βαθιά στον χαρακτήρα του αγαπημένου μας Σεφ και να μάθουμε όλα τα μυστικά του “άστρου” του ... Πάμε λοιπόν ...

 

Ο Άκης Πετρετζίκης γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου 1984, στην Θεσσαλονίκη, η ώρα γέννησής του μας είναι άγνωστη, επομένως μπορούμε να δούμε μόνο το Ηλιακό του Ωροσκόπιο.

 

Γεννημένος λοιπόν στο ζώδιο του Ιχθύ, με τον Ερμή αλλά και την Σελήνη να κινούνται στο ίδιο ζώδιο (για την Σελήνη αν έχει γεννηθεί ως τις 06:30 το πρωί). Αναμφίβολα λοιπόν ο Άκης, είναι ένα άτομο που έχει το χάρισμα, το ταλέντο, το μεράκι, αλλά και το ένστικτο να ακολουθήσει το όνειρό του, να προσφέρει υπηρεσίες, όχι μόνο γιατί είναι η βαθύτερη επιθυμία του, αλλά γιατί ο ίδιος επιθυμεί να αφήσει το δικό του αποτύπωμα σε αυτή την ζωή. Είναι βαθιά συναισθηματικός αλλά και διασθητικός, αρκετά πιο ευαίσθητος από αυτό που αφήνει να φανεί. Τα παιδικά του χρόνια, ήταν ένα αρκετά δυσνόητο, εσωστρεφές και ανασφαλές παιδί, ήταν όμως ένα παιδί με όνειρα, σχέδια αλλά και πλούσια φαντασία. Η φαντασία μάλιστα, είναι από τα μεγάλα χαρίσματά του που τον βοηθά να είναι δημιουργικός με ότι καταπιαστεί. Το ταλέντο του δεν είναι μόνο η μαγειρική, ο Άκης θα βάλει την προσωπική του πινελιά με ότι καταπιαστεί....

 

Ο Ήλιος και ο Ερμής του από το ζώδιο του Ιχθύ, σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό και μπορεί αυτές οι όψεις να είναι δυσμενείς, δηλώνουν ωστόσο ότι είναι ένα άτομο ευρηματικό, πρωτοποριακό, που δεν θα ακολουθήσει το πλήθος, αλλά θα κάνει την διαφορά για να ξεχωρίσει... Παρόλο που ο Ερμής του βρίσκεται σε μία όχι τόσο καλή θέση (σε πτώση), το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό, δηλώνει ότι έχει ξαφνικές αναλαμπές, ξαφνικές ιδέες και αρκετό γρήγορο νού. Χαρακτηριστικές στη ζωή του ήταν οι αλλαγές, οι ανατροπές, τα ξαφνικά γεγονότα, όμως στην ουσία και ο ίδιος πολλές φορές πήγε κόντρα στον άνεμο για να πετύχει όλα όσα βλέπουμε ως σήμερα. Αρκετά ευερέθιστος, αλλά και αγχώδης, το ελάττωμά του είναι ότι έχει πολύ σύνθετη και πολύπλευρη σκέψη, που του δημιουργεί συχνά εσωτερική ένταση. Ωστόσο , ο Ήλιος και ο Ερμής του βρίσκονται και σε τρίγωνο με τον Κρόνο, έτσι λοιπόν όλη αυτή η ασυμβίβαστη, επαναστατική , εκκεντρική διάθεση που δημιουργείται λόγω του Ουρανού, δεν είναι ποτέ χωρίς σχέδιο, χωρίς στόχο, χωρίς καθορισμένα βήματα και αυτό είναι στοιχείο που τον καθιερώνει και τον βοηθά να βάλει γερές βάσεις στη ζωή του!

 

Πάμε να δούμε όμως την ζωηρή Αφροδίτη του , που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Άρη και τον Κρόνο από το ζώδιο του Σκορπιού! Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο πλανήτης Αφροδίτη συνδέεται με τον έρωτα, το χρήμα, τις απολαύσεις, την τέχνη ... Και σε αυτό τον τομέα λοιπόν ο Άκης, είναι εκκεντρικός, αυθόρμητος, φιλικός, φιλελεύθερος... Στην τέχνη του καταφέρνει και είναι ευρηματικός και οι δυσκολίες είναι αυτές που τον ωθούν εντέλει να να γίνεται ακόμα πιο δημιουργικός. Ασυγκράτητα ενθουσιώδης, είναι ο άνθρωπος που έχει κάνει τα λάθη του και έχει πληρώσει και το τίμημά τους (όχι στην τέχνη του, γενικά στη ζωή του)! Ακόμα και στον έρωτα, είναι ενθουσιώδης, βασική προϋπόθεση είναι να τον συνδέει μία βαθιά φιλία με την σύντροφο που έχει στο πλευρό του, όμως δεν είναι λάτρης της δέσμευσης... Παρόλο που αγαπά, σέβεται και έχει ψηλά το γυναικείο φύλο, οι επιλογές του είναι αυτές που φέρνουν πολλές φορές συγκρούσεις και διασπάσεις στην αισθηματική του ζωή. Ο ίδιος μπορεί να νιώθει ότι καταπιέζεται και ότι δεν είναι ελεύθερος για να δημιουργήσει ακριβώς όπως θα θελε..Μπορεί ωστόσο αρκετά συχνά να αισθάνεται και ακάλυπτος γιατί οι σχέσεις που προκύπτουν ή ο ίδιος επιλέγει είναι συγκρουσιακές και εντέλει τον απογοητεύουν!

 

Ο Άρης και ο Πλούτωνάς του από το ζώδιο του Σκορπιού σαφώς και τον κάνουν μαχητή, επίμονο στο στόχο, ανθεκτικό αλλά και άκρως επιβλητικό σε κάθε κίνησή του! Βασική του ανάγκη δεν είναι τόσο η προβολή, όσο του να καταφέρνει να κατακτά στόχους, να έχει στα χέρια του τα ηνία, να έχει την εξουσία, να είναι δυνατός σε αυτό που κάνει και αυτό είναι άλλωστε κάτι που το έχει καταφέρει!

 

Στο ερώτημα που γεννιέται αν όντως ο Άκης Πετρετζίκης έχει “άστρο” που αυτό τον βοήθησε να πάει ψηλά, η απάντηση από τον Χάρτη του είναι ξεκάθαρη: Είναι ένας άνθρωπος που έχει δουλέψει σκληρά, έχει κάνει θυσίες για να μπορέσει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και ναι η καριέρα του ήταν και είναι ένα όνειρο ζωής, που του δίνει ζωντάνια, ενέργεια... Ο Δίας του από το ζώδιο του Αιγόκερω, δεν του έχει “χαρίσει” απλόχερα τα δώρα της τύχης, έχει εργαστεί ο ίδιος σκληρά, επίμονα, πειθαρχημένα για να κατακτήσει και μάλιστα η ασυγκράτητη τόλμη του, αλλά και η επιμονή του στόχο , μαζί με την επιθυμία να είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, αποτελούν τα κλειδιά της επιτυχίας του!

 

 

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
4,5 βαθμολογία
16 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.