Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ο αστεροειδής Έρως στον Αστρολογικό σου Χάρτη

Πώς ερωτεύεσαι; Βρες τον αστεροειδή Έρως στο Χάρτη σου και μάθε αναλυτικά! 

Ο αστεροειδής Έρως στον Αστρολογικό σου Χάρτη

Ο Έρως είναι αστεροειδής που σχετίζεται με τον έρωτα, την ερωτική σπίθα καθώς και σύμφωνα με την μυθολογία  ήταν ο φτερωτός θεός που χτυπούσε με τα βέλη του τους άμοιρους θνητούς και άρχιζε το τυφλό παχνίδι της κατάκτησης, αλλά και παράδοσης σε ένα άλλον άνθρωπο. Έτσι ο Έρως συμβολίζει το παράξενο παιχνίδι του έρωτα, την σεξουαλική σου έκφραση και συμπεριφορά καθώς και τις προτιμήσεις σου. Πως ερωτεύεσαι, τι είναι αυτό που σε εξιτάρει περισσότερο και εξηγεί γιατί χάνεις τα «λογικά» σου. Για αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζεις που βρίσκεται ο  Έρως , για να ξέρεις τα πάθη σου και πως να τα διαχειριστείς.

 

Ο Έρως στα ζώδια  

 Για να βρεις σε ποιο ζώδιο έχεις τον αστεροειδή ΕΡΩΣ στείλε ΕΡΩΤΑΣ3 στο 54754Ο Έρως στον Κριό

Με τον Έρως στον Κριό είσαι αρκετά εθισμένος στην συγκίνηση της στιγμής και ίσως αντιμετωπίζεις το ταίρι σου δεδομένο.. Προτιμάς να είσαι ο κυνηγός και ίσως δεν είσαι τόσο συναισθηματικός.  Πάθος και έντονη σεξουαλικότητα.

 


Ο Έρως στον Ταύρο

Με τον Έρως στον Ταύρο είσαι αρκετά αισθησιακός και αυτό αναζητάς και στο ταίρι σου. Επιθυμείς να είσαι σε σχέση γιατί έτσι εκφράζεις καλύτερα την σεξουαλικότητα σου και το πάθος που νιώθεις. Αρκετά εθισμένος σε σεξουαλικές απολαύσεις.

 


Ο Έρως στους Διδύμους

Με τον Έρως στους Διδύμους έχεις έντονη περιέργεια να γνωρίσεις το ταίρι σου και να πειραματιστείς σε όλα τα επίπεδα. Εκφράζεσαι περισσότερο με το λόγο και είσαι ο τύπος που θα στείλει ερωτικά μηνύματα. Αρκετά ομιλητικός και διανοητικά εκφραστικός μπορεί να χάνεις την αίσθηση της απόλαυσης.

 


Ο Έρως στον Καρκίνο

Με τον Έρως στον Καρκίνο έχεις μεγάη ανάγκη να διοχετεύσεις το συναίσθημα σου και μέσα από την σεξουαλική επαφή στο ταίρι σου. Αναζητάς όμως την ψυχική επαφή και αισθάνεσαι το ταίρι σου από μακριά για αυτό και πολλές φορές γίνεσαι κουραστικός και ζηλιάρης. Είσαι αρκετά ανασφαλής.

 


Ο Έρως στον Λέοντα

Με τον Έρως στον Λέοντα φαντασιώνεσαι αρκετά τον σύντροφο σου και θέλεις να σε κυνηγάνε παρά να κυνηγάς. Δεν σου αρέσει η ρουτίνα και ζεις για τον έρωτα και για το παιχνίδι της κατάκτησης. Μερικές φορές συμπεριφέρεσαι αλαζονικά και ίσως σαν νάρκισσος. Επιβεβαιώνεσαι μέσα από την ερωτική σχέση.

 


Ο Έρως στην Παρθένο

Με τον Έρως στην Παρθένο  πρέπει να πολεμήσεις την τάση σου να αναλύεις το ταίρι σου με τη λογική και βέβαια κολλάς στις λεπτομέρειες. Ίσως σε τραβάει προς τα πίσω η αγάπη σου για τη ρουτίνα για αυτό και πολλές φορές αποφεύγεις τον έρωτα και τα τερτίπια του. Μπορεί να ντρέπεσαι για τις επιθυμίες σου και τα περίεργα γούστα σου.

 


Ο Έρως στον Ζυγό

Mε τον Έρως στον Ζυγό ξεχνάς τις προσωπικές σου ανάγκες και θέλεις να ικανοποιείς μόνο το ταίρι σου. Αγαπάς την επικοινωνία και αναζητάς ένα σύντροφο που θέλει να δεσμευτεί και θα σε βάλει στον «κόσμο» του.  Εκφράζεις με άνεση την σεξουαλικότητα σου και σε εξιτάρει το φλερτ και οι ρομαντικοί διάλογοι. Είσαι όμως και πολύ  γοητευτικός και οι επιτυχίες που έχεις σε παρασύρουν στην απιστία.

 


Ο Έρως στον Σκορπιό

Με τον Έρως στον Σκορπιό είσαι εθισμένος στο παιχνίδι του έρωτα και θέλεις να γίνεις ένα με το ταίρι σου καθώς αναζητάς την οικειότητα. Θέλεις την ψυχή και όχι μόνο το σώμα και για αυτό είναι δύσκολο να βρεις το ιδανικό ταίρι. Το μαγνητικό σου βλέμμα και η σεξουαλική σου ενέργεια κερδίζει τις εντυπώσεις αλλά και προκαλεί το φόβο.

 

 

 

Ο Έρως στον Τοξότη

Με τον Έρως στον Τοξότη ο έρωτας και το σεξ είναι ένα παιχνίδι όπου το βιώνεις χωρίς τη διάθεση να δεσμευτείς. Μερικές φορές αποφεύγεις επίτηδες την οικειότητα γιατί φοβάσαι μήπως και  χάσεις την ελευθερία σου. Εκφράζεις με αθωότητα την σεξουαλική σου ενέργεια χωρίς να έχεις ταμπού. Επιλέγεις το ταίρι που σε κάνει να χαμογελάς.

 


Ο Έρως στον Αιγόκερω

 Με τον Έρως στον Αιγόκερω είσαι αισθησιακός με αναπτυγμένη την λίμπιντο αλλά μπορείς και ελέγχεις τα ένστικτα σου. Προσπαθείς να μη χάνεσαι στη μαγεία του έρωτα και διατηρείς πάντα τις αποστάσεις από το ταίρι σου. Αγαπάς όμως το σεξ και σε ενδιαφέρει η προσωπική σου ικανοποίηση.

 


Ο Έρως στον Υδροχόο

Με τον Έρως στον Υδροχόο αναζητάς ασυνήθιστα παιχνίδια και ίσως η μονογαμία δεν είναι αυτό που σου ταιριάζει. Πειραματίζεσαι γενικά και πολλές φορές βγαίνεις από τα όρια σου. Ανοιχτό μυαλό και σίγουρα το ταίρι σου πρέπει να ξέρει να αποδέχεται τις ιδιαιτερότητες σου.

 


Ο Έρως στους Ιχθύες

Με τον Έρως στους Ιχθύες είσαι ο ρομαντικός, ανασφαλής εραστής που αναζητάς ένα δυναμικό ταίρι που θα έχει ίσως το πάνω χέρι στην σχέση σας. Δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν έχεις τη δική σου προσωπικότητα, ωστόσο σου αρέσει να χάνεσαι στα συναισθήματα σου. Σεξουαλικές φαντασιώσεις και πλατωνικοί έρωτες.

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,17 βαθμολογία
6 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.