Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ο Άρης στους Διδύμους: Έρχονται τολμηρές αλλαγές

Η Χριστίνα Τανταλίδου μας αναλύει ποια θα είναι η επιρροή του Άρη από τους Διδύμους μέχρι τις 24 Ιουνίου 2015
Ο Άρης στους Διδύμους: Έρχονται τολμηρές αλλαγές
Ο Άρης ο πλανήτης της δύναμης, της σεξουαλικότητας και της ενέργειας, εισέρχεται στις 12 Μαϊου 2015, στο ζώδιο των Διδύμων! Η Χριστίνα Τανταλίδου μας αναλύει τις αστρολογικές όψεις που θα πραγματοποιήσει και πώς θα μας επηρεάσουν μέχρι τις 24 Ιουνίου 2015.

Ο πλανήτης Άρης κρύβεται πίσω από την προσπάθεια σου να διαχωρίσεις την ύπαρξη σου μέσα στο κοινωνικό σύνολο, και να αποκτήσεις αυτόνομη ταυτότητα, ορίζοντας τα προσωπικά σου όρια.. Σύμφωνα με την αστρολογία ο Άρης δεν ταυτίζεται μόνο με τον ένστικτο της επιβίωσης και την σεξουαλικότητα σου , αλλά καθορίζει κατά ένα μεγάλο βαθμό την πορεία της ζωής σου. Ανάλογα με την θέση του Άρη στον αστρολογικό σου χάρτη , είσαι δυνατός ή αδύναμος, φοβάσαι ή τολμάς, επιχειρείς ή αναβάλλεις, πιστεύεις ή αμφιβάλλεις. Ξεκάθαρα ο πλανήτης Άρης «πρακτικά» υποκινεί τη σκέψη σου,  και σε βάζει σε διαδικασία δράσης. 

Την προηγούμενη περίοδο με την θέση του Άρη στον συντηρητικό Ταύρο , δεν είχες πολλά περιθώρια να βγεις από τα όρια σου και να τολμήσεις κάτι καινούργιο.  Συσσώρευσες τα συναισθήματα σου , κράτησες τον θυμό σου και έλεγξες την ανυπομονησία σου .Ήθελες να βάλεις τη ζωή σου σε ένα ορατό , ασφαλή πλαίσιο και ασχολήθηκες με την ύλη , για να ξέρεις τι έχεις, χωρίς να διακινδυνεύεις. Εκπαιδεύτηκες στην υπομονή που είναι ποιότητα ζωής και όχι αρετή , και συνειδητά περίμενες την κατάλληλη στιγμή. 

Τώρα με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους που είναι το ζώδιο του Ερμή , συνειδητοποιείς ότι ήρθε η «άνοιξη» και γίνεσαι και πάλι έφηβος, δηλαδή τολμηρός. Με τον Άρη στο δυαδικό ζώδιο των Διδύμων , θα  σβήσεις τις νοητές «κόκκινες» γραμμές που σε απομακρύνουν από τους γύρω σου,  και σε είχαν βάλει στο περιθώριο. Ο Άρης στους Διδύμους είναι νευρικός, ανήσυχος και δεν βαριέται τις επαναλήψεις. Έτσι και εσύ αλλάζεις, μετακινείσαι συνεχώς γιατί δεν σε χωράει ο τόπος ,  και μιλάς για τις ιδέες σου . Εξωτερικεύεσαι , νικάς τις ανασφάλειες σου , προσαρμόζεσαι.  Ακολουθείς την κοινή λογική , και αρχίζει το εύλογο «πάρε-δώσε»!

Ο Άρης σε αντίθεση με τον Κρόνο
Στις 15 Μαΐου ο Άρης από τους Διδύμους θα νιώσει την παρέμβαση του Κρόνου από το ζώδιο του Τοξότη με την όψη της αντίθεσης. Απόφυγε να είσαι το μαύρο πρόβατο και προσποιήσου ότι ξέρεις τι ..κάνεις. Προσοχή στον μεταβλητό σταυρό , Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι , Ιχθύες, όσοι έχουν γεννηθεί στις 24 Μαίου, 25 Νοεμβρίου, 26 Αυγούστου, 21 Φεβρουαρίου αντίστοιχα. 

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα
Στις 26 Μαΐου ο Άρης από τους Διδύμους θα δεχτεί επίθεση με την δυσμενή όψη του τετραγώνου από τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, και θα νιώσεις αποδυναμωμένος . Προσπάθησε να ελέγξεις τα νεύρα σου για να μην πέσεις σε «θανάσιμα» αμαρτήματα που θα βλάψουν σοβαρά την ψυχική σου υγεία. Προσοχή στο μεταβλητό σταυρό , Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι , Ιχθύες, όσοι έχουν γεννηθεί στις 31 Μαίου, 2 Δεκεμβρίου, 2 Σεπτεμβρίου, 28 Φεβρουαρίου. 

Ο Άρης σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή
Στις 27 Μαΐου ο Άρης θα συναντήσει τον φαινομενικά ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους με την όψη της συνόδου , και μπορείς να δραπετεύσεις από την καθημερινότητα σου , αφήνοντας τα δύσκολα για αργότερα. Το έχεις ανάγκη.Ευνοούνται ταξίδια μετακινήσεις , συζητήσεις για συμφωνίες που θα κλειστούν αργότερα με την ορθή πορεία του Ερμή , και ο μεταβλητός σταυρός Δίδυμοι , Τοξότες , Παρθένοι, Ιχθύες, αλλά και τα ζώδια της φωτιάς , Κριοί, Τοξότες, Λέοντες. 

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Δία
Από τις 6 ως τις 9 Ιουνίου ο Άρης θα δεχτεί θετική επιρροή από τον κοινωνικό πλανήτη Δία στον Λέοντα  , και μπορείς να ανοίξεις τα φτερά σου και να δοκιμάσεις καινούργια εγχειρήματα.  Στις 9 Ιουνίου , ο Ουρανός από τον Κριό τονώνει την αυτοπεποίθηση σου , και τα προβλήματα σου «εξαφανίζονται» δια μαγείας. Ευνοούνται Δίδυμοι , Λέοντες, Κριοί , γεννημένοι 9-11 Ιουνίου, 10-12 Αυγούστου,  8-10 Απριλίου, αντίστοιχα. 

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ήλιο
Στις 14 Ιουνίου ο Ήλιος από τους Διδύμους συναντάει με την όψη της συνόδου τον Άρη στους Διδύμους και θα παίξεις το «παιχνίδι» της επιτυχίας με ευνοϊκούς όρους. Ευνοείται ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες, γεννημένοι στις 14 Ιουνίου,15 Δεκεμβρίου, 16 Σεπτεμβρίου, 13 Μαρτίου. 


Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
0 βαθμολογία
0 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.