Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ο Άρης στον Καρκίνο: Πως θα επηρεάσει την ερωτική ζωή των Ζωδίων έως 11/6

Άρης στον Καρκίνο 23/4 έως 11/6 και οι Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από την Ανδριάννα Σαρρή...

 

Ο Άρης στον Καρκίνο: Πως θα επηρεάσει την ερωτική ζωή των Ζωδίων έως 11/6

Ένας Άρης γιαλαντζί, ο Άρης στον Καρκίνο...

Τι εννοώ;
Άρης και ευαισθησία, γκρίνια, μουρμούρα, συστολή, παθητικότητα και ματαιότις ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότις, πάει;
Δεν πάει!

Στα καλά νέα ωστόσο, είναι το σεξ που βασίζεται στο βαθύ συναίσθημα και την φωνή της καρδιάς! 

Πάμε να δούμε πως θα μας επηρεάσει; 

Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή!

Μάθε αναλυτικά όλες τις ερωτικές προβλέψεις σου!
Κάλεσε στο ☏ 14994


 


ΔΕΣ ΕΔΩ>>
 όλες τις αστρολογικές όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης στον Καρκίνο και μάθε αν επηρεάζεσαι! 

 


ΚΡΙΟΣ
1ο δεκαήμερο:
Αρκετά τα ξεσπάσματα, η γκρίνια και η μουρμούρα στα αισθηματικά σου. Ψυχραιμία! 
2ο δεκαήμερο: Επανέρχονται προβλήματα στα αισθηματικά σου, που νόμιζες ότι είχαν ξεπεραστεί! Ευτυχώς στα ξαφνικά, έρχεται μία σπουδαία λύση από το πουθενά!
3ο δεκαήμερο: Ρομαντισμός, πάθος και συναίσθημα υπόσχονται τα ερωτικά σου! Προσοχή όμως! Μην παρασύρεσαι από το ερωτικό σου παρελθόν! Θα πληγωθείς στο τέλος!ΤΑΥΡΟΣ
1ο δεκαήμερο:
Δυναμικό φλερτ, επίτευξη στόχων μέσω της επικοινωνιακής οδού και νέες γοητευτικές γνωριμίες!
2ο δεκαήμερο: Κάποιες συζητήσεις, πολύ πιθανόν να καταλήξουν σε καυγά για παλαιά ζητήματα, που ακόμα σε τρώνε. Από την άλλη, μία απρόσμενη είδηση ή ένα ξαφνικό μήνυμα, θα επαναφέρει την χαρά σου!
3ο δεκαήμερο: Ρομαντικές και τρυφερές ερωτικές συνομιλίες, σου προσφέρουν χαμόγελα! Είναι κρίμα λοιπόν, με τα δικά σου επικοινωνιακά λάθη, να φέρεις ρήξεις και ισχυρούς τσακωμούς!


ΔΙΔΥΜΟΣ
1ο δεκαήμερο:
Ανακτάς την αυτοεκτίμηση σου και απολαμβάνεις αισθησιασμό και ερωτική σταθερότητα!  
2ο δεκαήμερο: Μην ζηλεύεις χωρίς λόγο και κυρίως μην πετάς «καρφιά» για το παρελθόν! Μία ξαφνική χαρμόσυνη εξέλιξη, θα σου προσφέρει ερωτική ηρεμία και σιγουριά!
3ο δεκαήμερο: Παρά την ρομαντική και συναισθηματική περίοδο, εσύ αντί να το απολαύσεις, ξεσπάς με άσχημο τρόπο για λόγους ζήλιας και κτητικότητας!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
1ο δεκαήμερο
: Γοητεία, δυναμικότητα, σεξουαλικότητα, αλλά και νευρικότητα σε διακρίνουν!
2ο δεκαήμερο: Κάποιες παλιές πληγές ανοίγουν ξανά και σε φέρνουν στα όρια σου! Ξεσπάσματα είναι αναμενόμενα, ωστόσο η περίοδος ενδείκνυται και για παθιασμένες στιγμές, θετικές εκπλήξεις, επίτευξη μεγάλων στόχων και βελτιωμένη σεξουαλική ζωή!
3ο δεκαήμερο: Μπορεί αυτήν την περίοδο, να φτάσεις πολύ κοντά σε ένα μεγάλο σου όνειρο, αλλά καυγάδες λόγω εγωισμού, παιχνιδιών εξουσίας και ζήλιας, μπορεί να σταθούν εμπόδιο στην εκπλήρωση του!


ΛΕΩΝ
1ο δεκαήμερο:
Άγχος και ψυχολογικές μεταπτώσεις, επιφυλάσσει αυτή η περίοδος! Ευτυχώς, νιώθεις δυνατός και καταφέρνεις και τερματίζεις κάθε πρόβλημα που σε βασανίζει!
2ο δεκαήμερο: Απωθημένοι, αλλά και παλαιοί έρωτες, σε πληγώνουν ξανά και σε φτάνουν στα όρια σου! Έχεις ωστόσο την δύναμη, να χειριστείς τις καταστάσεις υπέρ σου!
3ο δεκαήμερο: Ένας παρασκηνιακός έρωτας, σε πετάει στα σύννεφα και νομίζεις ότι ζεις το όνειρο. Ωστόσο, αποκαλύψεις, προδοσίες και κόντρες, θα σε προσγειώσουν απότομα!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
1ο δεκαήμερο:
Ευχάριστες αλλαγές, αλλά και βοήθεια από φίλους θα έχεις στα ερωτικά σου!
2ο δεκαήμερο: Εκπλήξεις και ξαφνικά χαρμόσυνα γεγονότα έρχονται σε έρωτα, αλλά και φιλία! Μην επαναφέρεις παλαιά προβλήματα, χωρίς λόγο!  
3ο δεκαήμερο: Συναισθηματική ανανέωση και εκπλήρωση ερωτικών ονείρων, θα έχεις! Προσοχή! Μην μπερδεύεις φιλία με έρωτα, διότι θα το μετανιώσεις αργά ή γρήγορα!


ΖΥΓΟΣ
1ο δεκαήμερο:
Μία περίοδος αφιερωμένη σε καριέρα και οικογένεια! Τα ερωτικά, έρχονται σε δεύτερη μοίρα!
2ο δεκαήμερο: Αν και ασχολείσαι κυρίως με τα επαγγελματικά σου, καλό θα ήταν στα ερωτικά, να αποφύγεις παράλογα ξεσπάσματα!
3ο δεκαήμερο: Ιδανική εποχή, για να κάνεις ένα μεγάλο ουσιαστικό βήμα στα ερωτικά σου, όπως και στα επαγγελματικά σου! Μακριά από καταστροφικές ρήξεις, λάθος σχέσεις και σκληρές συμπεριφορές!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
1ο δεκαήμερο: Τύχη, φλερτ, γνωριμίες, χαρούμενες εξελίξεις και αισιοδοξία στα ερωτικά σου!  

2ο δεκαήμερο: Ξαφνικές εξομολογήσεις, νέες συναρπαστικές γνωριμίες και υπέροχα ξεκινήματα! Άσε λοιπόν τα παλιά και κοίτα μπροστά, σε αυτά που έρχονται, από εκεί που δεν το περιμένεις!
3ο δεκαήμερο: Φλερτ και ερωτικές επικοινωνίες, γεμάτες συναίσθημα, ρομαντισμό και τρυφερότητα! Μείνε λοιπόν σε αυτές, αν θες να πετύχεις τον στόχο σου και περιόρισε την τάση σου για λεκτικές επιθέσεις και απαιτητικότητα!


ΤΟΞΟΤΗΣ
1ο δεκαήμερο
: Γοητεία, πάθος και καυτές στιγμές με το άτομο που ποθείς!
2ο δεκαήμερο: Σπας ταμπού στο σεξ και απολαμβάνεις το απόλυτο πάθος! Μην καυγαδίζεις για παλαιές ιστορίες και ζήλιες!
3ο δεκαήμερο: Διορατικότητα, έντονο συναίσθημα και ακαταμάχητη γοητεία σε χαρακτηρίζουν! Μακριά από τοξικούς έρωτες και παιχνίδια εξουσίας!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
1ο δεκαήμερο:
Πάθος, επιτυχία, αλλά και νευρικότητα θα έχεις στην συντροφική ζωή!  
2ο δεκαήμερο: Επανέρχονται παλαιά προβλήματα ανάμεσα σε εσένα και το άτομο της καρδιά σου και οι ρήξεις θα είναι αναπόφευκτες! Ευτυχώς μια ξαφνική θετική συγκυρία, θα τα βελτιώσει όλα!
3ο δεκαήμερο: Ρομαντικές, αλλά και καυτές στιγμές θα απολαύσεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει! Μείνε μακριά από τοξικές σχέσεις, ζήλιες, τσακωμούς και τοξικά παιχνίδια εξουσίας! 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
1ο δεκαήμερο:
Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σε εργασιακά θέματα και όχι τόσο στα ερωτικά!
2ο δεκαήμερο: Πες ναι σε μία αλλαγή εμφάνισης, αλλά όχι σε άγχος και επανάληψη παλαιών λαθών!
3ο δεκαήμερο: Η καθημερινότητα σου γλυκαίνει και γεμίζει ρομαντικές και παθιασμένες στιγμές! Ωστόσο, επαγγελματικά προβλήματα και άγχη της καθημερινότητας, σε αποσυντονίζουν!ΙΧΘΥΣ
1ο δεκαήμερο:
Ερωτική τύχη, γοητεία, πάθος και μόνο θετικές εξελίξεις στον έρωτα!
2ο δεκαήμερο: Άσε πίσω τα παλιά και πες ναι σε ένα νέο συναρπαστικό ξεκίνημα! Κεραυνοβόλοι έρωτες και εξομολογήσεις, μπορείς να αναμένεις!
3ο δεκαήμερο: Ερωτική τύχη, ρομαντισμός και εκπλήρωση ενός ονείρου, έρχονται! Πες όχι σε εγωκεντρισμό, έπαρση και λάθος τοξικές σχέσεις!

 

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
4,33 βαθμολογία
6 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.