Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ο Άρης στο Ζυγό τα ζώδια και οι προβλέψεις τους ως τις 19 Νοεμβρίου 2019

Ο Άρης ο πλανήτης της δράσης περνά στο συντροφικό ζώδιο του Ζυγού στις 4/10/2019 ποια γεγονότα θα φέρει στη ζωή σου; Δες στο άρθρο της Αθηνάς Βαγενά!

Ο Άρης στο Ζυγό τα ζώδια και οι προβλέψεις τους ως τις 19 Νοεμβρίου 2019

Σχέσεις και συνεργασίες θα περάσουν από την δοκιμασία του Άρη,  ο οποίος έρχεται στις 4 Οκτωβρίου για να δώσει μία πολεμοχαρή διάθεση ως και τις 19 Νοεμβρίου, διαταράσσοντας για λίγο την ισορροπία, την αρμονία αλλά και ... την δικαιοσύνη σε αυτούς τους τομείς! Με τον Άρη να κινείται σε αδύναμη θέση, στο ζώδιο της συντροφικότητας, της ενότητας, του γάμου , τις ισορροπίας και της δικαιοσύνης – τον Ζυγό – είναι αναμενόμενο ότι το επόμενο διάστημα θα κουραστούμε πολύ, προκειμένου να καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε ένα ήρεμο κλίμα με τους ανθρώπους υπάρχουν σταθερά στη ζωή μας. Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι θα πιεστούν αρκετά σε  προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές  και πολύ προσωπικές τους υποθέσεις! Οι Παρθένοι και οι Ιχθύες θα έχουν τα οικονομικά τους έξοδα και θα προβληματιστούν από συνεταιρισμούς.  Οι Λέοντες και οι Υδροχόοι θα είναι αρκετά ορμητικοί και αποφασιστικοί, θα έχουν νέες γνωριμίες δεν θα λείψουν όμως και τα καβγαδάκια και οι επιπολαιότητες. Οι Ταύροι και οι Σκορπιοί θα έχουν μεγάλες απαιτήσεις στην καθημερινότητά τους και οι επαγγελματικές συνεργασίες θα έχουν μία πολύ πιεστική μορφή, ενώ οι Δίδυμοι και οι Τοξότες θα κινητοποιηθούν με νέους έρωτες και έντονη κοινωνική δραστηριοποίηση. Το πιο δύσκολο διάστημα το οποίο πρέπει να δείξουμε όλοι την προσοχή μας είναι στις 27  Οκτωβρίου  όπου ο Άρης σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο, αλλά και στις 5 Νοεμβρίου που κορυφώνεται το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα. Ας δούμε όμως αναλυτικά πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο  ο Άρης από το Ζυγό αλλά και οι όψεις που θα σχηματίσει. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να μπεις στο Astro Κους Κους

 

 

Ποια είναι τα γεγονότα που θα φέρει στη ζωή σου ο Άρης από το Ζυγό ως τις  19/11;

Για την προσωπική σου πρόβλεψη μίλησε απευθείας με την Αθηνά Βαγενά

Στείλε ΑΒ4 στο 54754 ή κάλεσε στο 14724. Για ακόμα πιο φθηνή αστρολογική πρόβλεψη δες εδώ <<

 

 

Κριός

«ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ»

Ο Άρης κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Ζυγού, όπου και θα βρίσκεται ως τις 19/11  σε θέση αδυναμίας. Η πορεία του Άρη στο ζωδιακό κύκλο είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, αφού ο Άρης είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σου! Το διάστημα αυτό αναμένεται να είναι ιδιαίτερα τεταμένο για τον τομέα των σταθερών σου σχέσεων και συνεργασιών.  Οι αντιδράσεις και οι πρωτοβουλίες των ανθρώπων που συνεργάζεσαι ή έχεις σταθερά στη ζωή σου, συχνά θα γίνονται  η αιτία να εκνευρίζεσαι και να δημιουργούνται εντάσεις στην μεταξύ σας σχέση. Θα πρέπει με χαλαρότητα και υπομονή να δείξεις περισσότερη κατανόηση και να αναμένεις ότι οι εξελίξεις που θα υπάρξουν αυτό τον καιρό θα σε βοηθήσουν έστω και με πίεση,  να προχωρήσεις σε σημαντικά βήματα, κάνοντας τώρα σπουδαία ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σου.

 

27 Οκτωβρίου 2019: Το τετράγωνο Άρη – Κρόνου, εντείνει το αίσθημα του θυμού, της κούρασης και της αγανάκτησης  σχετικά με την εξέλιξη επαγγελματικών υποθέσεων ή και συνεργασιών. Υποθέσεις που αφορούν το γάμο ή τον πατέρα είναι πολύ πιθανό να προβληματίσουν αυτή την ημέρα.  Υπάρχουν εμπόδια που δοκιμάζουν την αντοχή σου, ενώ δεν θα λείψουν οι ρήξεις σε σχέσεις συνεργασίες. Επηρεάζεσαι περισσότερο εσύ που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, ιδιαίτερα κοντά στις 6 Απριλίου.

 

5  Νοεμβρίου 2019 : Το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου , ιδιαίτερα εσένα που έχεις γενέθλια  κοντά στις 11/4. Παιχνίδια εξουσίας, ανταγωνισμοί, σκληρές προκλήσεις και δοκιμασίες, ίντριγκες και παρασκήνια θα αποτελέσουν μία μεγάλη πρόκληση που θα εντείνει την οργή και τα αρνητικά ένστικτα. Ζητήματα επαγγελματικών συνεργασιών αλλά και γάμου είναι οι τομείς που επηρεάζονται πιο στενά.

 

12 Νοεμβρίου: Το εξάγωνο Άρη – Δία επηρεάζει  θετικά εσένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, ιδιαίτερα κοντά στις 15-16 Απριλίου. Η μέρα είναι γεμάτη θετική ενέργεια, εγρήγορση και ευχάριστες εξελίξεις που σε κινητοποιούν δυναμικά να προχωρήσεις σε νέα σχέδια που ανοίγονται μπροστά σου.  Ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, νέες συμφωνίες και συνεργασίες , εκπαιδευτικά και νομικά ζητήματα, είναι μέσα στα «τυχερά» της ημέρας.

 

 

Ταύρος

«ΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΙ»

Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου είναι απαιτητικό και κουραστικό σε θέματα που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητα, τις υποχρεώσεις αλλά και τις εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσεις! Δεν σου κρύβω ότι οι εξελίξεις γύρω σου συχνά θα σε φορτίσουν με άγχος ενώ θα υπάρξουν και οι στιγμές που θα «πελαγώσεις» με όλα όσα θα πρέπει να βάλεις σε μία τάξη! Το εργασιακό κλίμα θα είναι έντονο, ενώ είναι γεγονός ότι και οι απαιτήσεις από τους συναδέλφους ή τον προϊστάμενο θα είναι αυτή την περίοδο πολύ περισσότερες.  Αυτό που σίγουρα πρέπει να αποφύγεις είναι την αναβλητικότητα, αλλά και την ανάληψη παραπάνω ευθυνών από αυτές που μπορείς να ανταπεξέλθεις. Ζητήματα που αφορούν την υγεία την δική σου – ή οικείου προσώπου- θα σε απασχολήσουν αυτό το διάστημα.  Είναι σημαντικό να διατηρήσεις ισορροπημένη διατροφή και ξεκούραση!

 

27 Οκτωβρίου 2019: Το τετράγωνο Άρη – Κρόνου, προκαλεί προσωρινή δυσαρέσκεια πίεση και άγχος, σχετικά με την εξέλιξη κάποιων εργασιακών υποθέσεων που κρίνονται εμποδισμένες/ μπλοκαρισμένες. Οι εξελίξεις γύρω σου σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι κάποια σχέδιά σου είναι μπλοκαρισμένες. Κάποιες προσωρινές αδιαθεσίες θα οφείλονται στο απαιτητικό πρόγραμμα αλλά και στο άγχος.

 

5  Νοεμβρίου 2019 : Το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Δείξε προσοχή στις επαγγελματικές πλεκτάνες, διατήρησε αποστάσεις ασφαλείας από ανθρώπους που εντέλει μπορούν να σε μπλέξουν σε «παγίδες». Δυσάρεστες ειδήσεις, ενοχλήσεις με φυσική κατάσταση είναι μέσα στο πρόγραμμα.

 

 

12 Νοεμβρίου: Το εξάγωνο Άρη – Δία  σε βοηθά να κάνεις εξελεγκτικά βήματα για την βελτίωση των επαγγελματικών και οικονομικών σου συνθηκών, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο.

 

Δίδυμος

«ΕΡΩΤΙΚΟΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΕΣ»

Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού θα σε ωθήσει να κυνηγήσεις περισσότερο τον έρωτα, την χαρά, την διασκέδαση και την απόλαυση ... Ναι έχεις την ανάγκη να ξεφύγεις από την ρουτίνα και να γευτείς όλα όσα σου είχαν λείψει ... Μέσα σε όλο αυτό τον υπερβολικό ενθουσιασμό σου, υπάρχει ο κίνδυνος της επιπολαιότητας  αλλά και της υπερβολής, όπου και θα πρέπει να τον συμμαζέψεις! Νέα φλερτ σου παρακινούν το ενδιαφέρον, ενώ η δημιουργικότητά σου γίνεται το κίνητρο για να κάνεις νέα ξεκινήματα! Αν είσαι γονιός να αναμένεις αυτό το διάστημα καβγαδάκια με τα παιδιά ...

 

27 Οκτωβρίου 2019: Το τετράγωνο Άρη – Κρόνου, προκαλεί πιεστικές συνθήκες στα οικονομικά σου. Είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να περιοριστείς, προκειμένου να μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάποια έξοδα που αφορούν το παιδί ή τα δημιουργικά / επιχειρηματικά σου σχέδια. Επηρεάζεσαι περισσότερο εσύ που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

 

5  Νοεμβρίου 2019 : Το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Ζήλειες, πάθη, ισχυρά σεξουαλικά ένστικτα, ίντριγκες, τοξικές σχέσεις σε κάνουν να λειτουργείς έντονα ή και σκληρά.  Επηρεάζεσαι εσύ που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο.

 

 

12 Νοεμβρίου: Το εξάγωνο Άρη – Δία  σου δίνει την άνεση να προχωρήσεις προς μία νέα σχέση ή συνεργασία. Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο.

 

Καρκίνος

Η νέα θέση του Άρη από το ζώδιο του Ζυγού, δημιουργεί νέες απαιτήσεις αλλά και εντάσεις στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Με τον Άρη από αυτή την θέση, αρκετές στιγμές θα βρίσκεσαι σε εσωτερική σύγκρουση, με λίγα λόγια θα βρίσκεσαι σε συναισθηματικό αναβρασμό. Οι μέρες που ακολουθούν φέρνουν

τριγμούς ανάμεσα σε σένα και στα πρόσωπα που συμβιώνεις, είτε θα χρειαστεί να πάρεις πρωτοβουλίες για να κάνεις κάποιες αλλαγές σε αυτούς τους τομείς! Προσπάθησε να δείξεις υποχωρητικότητα λοιπόν , αποφεύγοντας να ακονίζεις τα νύχια σου για καβγά, θέτοντας και κάποια όρια, προκειμένου να μπορέσεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες σε αυτούς τους τομείς ...Προσοχή σε ζημιές στο σπίτι.

 

27 Οκτωβρίου 2019: Το τετράγωνο Άρη – Κρόνου, επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, ιδιαίτερα κοντά στις 8/7. Προκλήσεις, εμπόδια, δοκιμασίες και προβλήματα αφορούν αυτή την περίοδο των τομέα των σταθερών σχέσεων και των συνεργασιών σου και εσύ τώρα βρίσκεσαι σε μία κατάσταση «θυμού» έχοντας την ανάγκη να βάλεις κάποια όρια ή και αποστάσεις.

 

5  Νοεμβρίου 2019 : Το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, δηλαδή κοντά στις 13/7. Οι αποκαλύψεις αυτής της περιόδου, σου προκαλούν αναστάτωση, οι ανταγωνιστικές / σκληρές διαθέσεις που δημιουργούνται ανάμεσα σε σένα και στα άτομα που συνδέεσαι σταθερά, ρουφούν την ενέργειά σου! Τα γεγονότα σου δίνουν το μήνυμα ότι κάποιες σχέσεις δεν είναι και τόσο αληθινές και έστω και αν αυτό είναι κάτι που σε πονάει, θα χρειαστεί να το αποδεχθείς για να μεταβείς πιο γρήγορα σε μία νέα εποχή.

 

 

12 Νοεμβρίου: Το εξάγωνο Άρη – Δία  σε βοηθά να δημιουργήσεις καλύτερες συνθήκες στην καθημερινότητά σου, στο σπίτι και στην εργασία σου! Κάνοντας κάποιες νέες ρυθμίσεις ή παίρνοντας κάποιες πρωτοβουλίες μπορείς να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωής σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο.

 

Λέων

«ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΕΡΓΗΓΟΡΣΗ»

Με το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού , ως τις 19 Νοεμβρίου  βρίσκεσαι σε εγρήγορση επικοινωνιακή, με αρκετές ευκαιρίες για γνωριμίες, επαφές, συναντήσεις, συζητήσεις και συμφωνίες. Το μυαλό βρίσκεται σε εγρήγορση και είσαι σε ετοιμότητα να πάρεις πρωτοβουλίες σε αυτό το χρονικό διάστημα. Σκόπιμο όμως είναι να μην παρασύρεσαι πάνω στον ενθουσιασμό σου και λες πράγματα που δεν τα εννοείς, ή ξεκινάς πράγματα τα οποία δεν θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις. Οι εντάσεις, τα καβγαδάκια, η νευρικότητα στις μετακινήσεις δεν θα λείψουν! Είναι αναμενόμενο ότι θα υπάρξουν και κάποιες αντιθέσεις με αδέρφια ή γείτονες. Προσοχή στο μεταφορικό μέσο.

 

27 Οκτωβρίου 2019: Το τετράγωνο Άρη – Κρόνου, επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Αυτή την ημέρα θα υπάρξουν κάποια εμπόδια στον τομέα της εργασίας σου, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ρήξη σε μία συμφωνία, ή να τεθούν κάποιοι περιορισμοί οι οποίοι και θα σου προκαλέσουν άγχος. Ενοχλήσεις με την φυσική κατάσταση, θα αντιμετωπιστούν.

 

5  Νοεμβρίου 2019 : Το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Δείξε προσοχή στο επαγγελματικό παρασκήνιο που υπάρχει τώρα γύρω σου, ενώ είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί κάποιο  «σκάνδαλο». Μην εκθέτεις αυτή την ημέρα τον εαυτό σου σε κινδύνους που αφορούν επικοινωνίες, μετακινήσεις, εργασία.

 

12 Νοεμβρίου: Το εξάγωνο Άρη – Δία  προσφέρει αισιοδοξία και σε κινητοποιεί να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις αυτό που θέλεις πολύ. Προτάσεις, Γνωριμίες, Προσκλήσεις  και Φλέρτ σε ανανεώνουν, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο.

 

Παρθένος

«ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ»

Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και είναι βέβαιο ότι ο τομέας των οικονομικών σου θίγεται άμεσα από τα έξοδα που προκύπτουν τώρα, αλλά και από την ανάγκη που υπάρχει να γίνουν κάποιες αγορές ή να μπουν κάποια πράγματα σε μία σειρά! Έτσι λοιπόν μέχρι τις 19 Νοεμβρίου,  κινητοποιείσαι προκειμένου να υπερασπιστείς ότι ήδη κατέχεις, αλλά και για να διεκδικήσεις ότι καινούργιο θέλεις να αποκτήσεις! Οι συναισθηματικές ανασφάλειες δεν θα λείψουν ενώ  η ζυγαριά ανάμεσα στο «πάρε» και στο «δώσε» θα γέρνει λίγο παραπάνω από τη μία πλευρά γεγονός που κάποιες στιγμές θα σε εξαντλεί!

 

27 Οκτωβρίου 2019: Το τετράγωνο Άρη – Κρόνου, επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Αυτή την ημέρα αισθάνεσαι θυμό εξαιτίας των οικονομικών συνθηκών που σε περιορίζουν σημαντικά. Αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να κάνεις όλα αυτά που επιθυμείς γιατί κάτι συμβαίνει που σε κρατά πίσω.

 

5  Νοεμβρίου 2019 : Το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Ερωτικά ή οικονομικά σκάνδαλα, πάθη, λάθη και διεκδικήσεις σε κατακλύζουν με αρνητικά συναισθήματα. Προστάτεψε περισσότερο τα κεκτημένα σου και απέφυγε την επιμονή σου σε αδιέξοδες καταστάσεις.

 

12 Νοεμβρίου: Το εξάγωνο Άρη – Δία  προσφέρει ικανοποίηση μέσα από την εξέλιξη μίας οικονομικής υπόθεσης που αφορά το σπίτι ή την οικογένεια. Ευνοείσαι εσύ που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο.

 

Ζυγός

«ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ»

Ο Άρης εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο και μέχρι τις 19 Νοεμβρίου  είναι ένα διάστημα κατά το οποίο θα σε διακρίνει ο δυναμισμός, η ενεργητικότητα ενώ  θα μπεις και στην διαδικασία να αναλάβεις πρωτοβουλίες (έστω και αναγκαστικές). Δεν θα λείψουν ωστόσο και οι εντάσεις οι οποίες και θα εκφράζονται από εσένα, είτε γιατί δεν μπορείς να ακολουθήσεις τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου, είτε επειδή  θα σου βγαίνει πολύ ισχυρό το αίσθημα της κούρασης και της εξάντλησης.  Οι σχέσεις με τους ανθρώπους που έχεις έναν  στενό σύνδεσμο, θα δοκιμαστούν και αυτές από την πλευρά τους, αυτή τη φορά όμως θα αδυνατείς να βάλεις νερό στο κρασί σου, αλλά θα αντιδράς έντονα, σπασμωδικά χάνοντας το δίκιο σου πολλές φορές! Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για αυτή την περίοδο να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα που θα σε βοηθά να εκτονώνεις την ενεργητικότητά σου!

 

27 Οκτωβρίου 2019: Το τετράγωνο Άρη – Κρόνου, επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, ιδιαίτερα κοντά στις 9 Οκτωβρίου. Εξελίξεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την προσωπική ζωή, σου προκαλούν θυμό αλλά σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι εγκλωβισμένος. Η μέρα χρειάζεσαι διαχείριση και υπομονή απέναντι στις προκλήσεις και στα εμπόδια που τώρα βιώνεις.

 

5  Νοεμβρίου 2019 : Το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, ιδιαίτερα κοντά στις 14 Οκτωβρίου! Αυτή την ημέρα θα διακρίνεσαι από εσωτερικό ψυχολογικό αναβρασμό, ενώ κάποιες εξελίξεις είναι πολύ πιθανό να αγγίξουν μία ευαίσθητη χορδή της ψυχής σου και να σε κάνουν να ξεσπάσεις τώρα για απωθημένες καταστάσεις. Διαφύλαξε περισσότερο την ψυχολογία σου, το χώρο σου, το σπίτι σου προσπαθώντας να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Οικογενειακές υποθέσεις σε προβληματίζουν ποικιλοτρόπως.

 

12 Νοεμβρίου: Με το εξάγωνο Άρη – Δία, προχωρούν εύρυθμα κάποια σχέδιά σου, η μέρα σου είναι επικοινωνιακή, γεμάτη επαφές, γνωριμίες ενώ υπάρχει και η ευκαιρία για μία μετακίνηση. Είναι πολύ πιθανό να προχωρήσεις στην αγορά κινητού / αυτοκινήτου / υπολογιστή. Δέχεσαι ευχάριστες ειδήσεις. Ευνοείσαι εσύ που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

 

Σκορπιός

«ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤ’ ΕΜΠΟΔΙΩΝ ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΥΧΗΣ»

 

Ο Άρης από το ζώδιο του  Ζυγού ως και τις 19 Νοεμβρίου 2019, κάνει τις συνθήκες γύρω σου να είναι πιεστικές, όπου σε αρκετές στιγμές αυτής της περιόδου θα νιώσεις ότι τρέχεις όχι μόνο για τα προβλήματα και τις υποχρεώσεις τις δικές σου, αλλά και των ανθρώπων που είναι γύρω σου! Προβληματισμοί του περιβάλλοντός σου σε καλούν άμεσα να αναλάβεις δράση και να υποστηρίξεις. Απαιτητικές θα είναι και οι συνθήκες στα επαγγελματικά σου, σε αυτό τον τομέα θα ενεργήσεις κάπως παρασκηνιακά αυτή την περίοδο. Ωστόσο, με τον Άρη από αυτή την θέση, θα νιώσεις ψυχική ή και σωματική εξάντληση. Προστάτεψε περισσότερο τον εαυτό σου από καταστάσεις ή και ανθρώπους που «ρουφούν» την ενέργειά σου.  Διαφύλαξε την φυσική σου κατάσταση, δείχνοντας περισσότερη επιμέλεια στην διατροφή και στην ξεκούραση.  Μην αφήνεις τους προβληματισμούς ή και τα απωθημένα του χτες, να στέκονται εμπόδιο στο παρόν σου.

 

27 Οκτωβρίου 2019: Το τετράγωνο Άρη – Κρόνου, επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Σκληρές συνειδητοποιήσεις  ή και ειδήσεις σου προκαλούν απογοήτευση και σε κάνουν να κλείνεσαι στον εαυτό σου, αδυνατώντας (προσωρινά) να βρεις διέξοδο. Ρήξη σε μία συμφωνία και επαγγελματικές προκλήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα.

 

5  Νοεμβρίου 2019 : Το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, απέφυγε την συμμετοχή σου σε παρασκηνιακές ενέργειες, σε κουτσομπολιά αλλά και σε επιθέσεις επιζήμιες.

Λόγια σκληρά θα προκαλέσουν άσχημες αντιδράσεις.

 

12 Νοεμβρίου: Με το εξάγωνο Άρη – Δία, σε βοηθά να κινητοποιηθείς επαγγελματικά προκειμένου να δεις βελτίωση στα οικονομικά σου! Ανακτάς την ελπίδα και την αυτοπεποίθησή σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

 

Τοξότης

«ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ»

Έντονη κοινωνική δράση φέρνει για σένα το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού, όπου πραγματικά θα σε βοηθήσει να ενισχύσεις ακόμα περισσότερο την συλλογική σου δραστηριότητα και θα σε φέρει σε επαφή με νέους ανθρώπους ...  Είναι μία περίοδος που έχεις την δυνατότητα και την ευκαιρία να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι, να μπεις σε μία ομάδα, έναν σύλλογο, να κινητοποιηθείς μαζί με άλλα άτομα προκειμένου να πετύχεις μία προσδοκία ή ένα όραμα!  Δεν θα λείψουν ωστόσο κα οι έριδες, οι βιασύνες και τα καβγαδάκια ιδιαίτερα με πρόσωπα του κοινωνικού σου κύκλου που ήδη γνωρίζεις. Έτσι λοιπόν αν είναι κάτι αυτό που πρέπει να προσέξεις, αυτό είναι φυσικά η επιλογή των ανθρώπων που έχεις στο πλευρό σου!

 

27 Οκτωβρίου 2019: Το τετράγωνο Άρη – Κρόνου, επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Οι πιέσεις αφορούν τα οικονομικά σου, ενώ η σύγκρουση, ο θυμός και η ρήξη με ένα πρόσωπο του κοινωνικού περιβάλλοντος θα σε κάνει να αισθανθείς πίεση και απογοήτευση.

 

5  Νοεμβρίου 2019 : Το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, οι προκλήσεις της περιόδου αφορούν κυρίως τα οικονομικά σου. Προστάτεψε ότι σου ανήκει,  δείξε περισσότερη καχυποψία στις οικονομικές σου δοσοληψίες ή και στους συνεταιρισμούς. Οι ανταγωνιστικές τάσεις και η επιθετικότητα σε συλλόγους / ομάδες / παρέες σου προκαλεί μεγάλη ένταση.

 

12 Νοεμβρίου: Το εξάγωνο Άρη – Δία , σου προσφέρει νέες ευκαιρίες από το κοινωνικό σου περιβάλλον. Αυτή την ημέρα είσαι σε εγρήγορση για νέες γνωριμίες, διασκέδαση, επαφή ενώ ευνοείσαι και στην έναρξη νέων δραστηριοτήτων. Οι ευκαιρίες αφορούν κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

 

Αιγόκερως

«ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ»

Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού αποτελεί μία πρόκληση για σένα αγαπητέ Αιγόκερε αφού μέχρι τις 19 Νοεμβρίου είναι ένα διάστημα που η καριέρα, οι στόχοι και το κοινωνικό σου προφίλ, θα γίνουν ο βασικός σου στόχος πάνω στον οποίο θα χρειαστεί να κινητοποιηθείς. Επαγγελματικές διεκδικήσεις αλλά και ανταγωνισμοί σε κάνουν να βρίσκεσαι μόνιμα σε νευρικότητα και δεν θα λείψουν και οι στιγμές που θα νιώσεις κουρασμένος, δεδομένου ότι προσπαθείς τόσο πολύ, χωρίς να έχεις τα προσδοκώμενα αποτελέσματα! Προσοχή στην αντιδραστικότητα και την επαναστατικότητα με προϊστάμενο ή με τον πατέρα / σύζυγο!

27 Οκτωβρίου 2019: Το τετράγωνο Άρη – Κρόνου, επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου ή έχεις γεννηθεί κοντά στις 6 Ιανουαρίου. Οι εξελίξεις των ημερών σε κάνουν να αισθάνεσαι μπλοκαρισμένος, πιεσμένος και προβληματισμένος στα επαγγελματικά σου. Υπάρχουν εμπόδια που δεν σου επιτρέπουν για την ώρα να επιτύχεις σε κάποιους στόχους σου!

 

5  Νοεμβρίου 2019 : Το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου δηλαδή κοντά στις 11 Ιανουαρίου. Σκληρές ανταγωνιστικές τάσεις εκδηλώνονται στα επαγγελματικά σου, υπάρχει έντονο παρασκήνιο, ενώ κάποιες ύπουλες ενέργειες που γίνονται τώρα σε κάνουν να χάνεις τον έλεγχο.  Προσοχή στις σκληρές ρήξεις / αντιπαραθέσεις αλλά και στις δολοπλοκίες που στήνονται τώρα.

 

 

12 Νοεμβρίου: Το εξάγωνο Άρη – Δία , σε βοηθά να προχωρήσεις σε κάποια επαγγελματικά σου σχέδια και να δεχθείς την στήριξη. Κάποια προβλήματά σου λύνονται και νιώθεις ανακούφιση. Επηρεάζεσαι εσύ που είσαι Αιγόκερως του 3ου δεκαημέρου.

 

 

Υδροχόος

ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ

Ο Άρης από το Ζυγό μπορεί να είναι σε αδύναμη θέση, όμως εσένα θα σε ευνοήσει αρκετά .. Μέχρι τις 19 Νοεμβρίου  είναι ένα διάστημα δραστήριο, κοινωνικό, με γνωριμίες, επαφές, δικτύωση, νέες γνώσεις αλλά και εμπειρίες! Οι εξελίξεις θα είναι πολλές και οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις θα αφορούν την έναρξη μίας νέας συνεργασίας ή ένα ταξίδι,  σπουδές! Μπορείς με κάθε τρόπο το επόμενο διάστημα να διευρύνεις την δράση σου ακριβώς έτσι όπως εσύ θα επιλέξεις!

 

27 Οκτωβρίου 2019: Το τετράγωνο Άρη – Κρόνου, δεν σε επηρεάζει άμεσα, όμως αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, οι εξελίξεις της ημέρας μπορεί να σε απογοητεύσουν. Ένα έγγραφο, μία επαφή, μία επικοινωνία είναι η αιτία της σημερινής δυσαρέσκειας ή και του κλεισίματος.

 

5  Νοεμβρίου 2019 : Το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα δεν σε  επηρεάζει άμεσα  ωστόσο αν  έχεις γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου θα υπάρξουν αυτή την ημέρα οι αιτίες για να θυμώσεις, να απογοητευτείς ή για να θέλεις να ξεσπάσεις για υποθέσεις που έχεις συσσωρευμένες μέσα σου εδώ και καιρό.  Προσπάθησε να αποφύγεις την εμπλοκή σου σε δραστηριότητες ή και επαφές που κρύβουν κινδύνους ή παγίδες.

 

12 Νοεμβρίου: Το εξάγωνο Άρη – Δία , προσφέρει αισιοδοξία, δικτύωση, επαφές, γνωριμίες και ευκαιρίες μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο! Κινητοποιείσαι  για να κάνεις πραγματικότητα νέα σχέδιά σου, επηρεάζεσαι εσύ που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο.

 

 

Ιχθύς

Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού θα τονώσει αφενός την σεξουαλική σου διάθεση αλλά και την επιθυμία σου να αφεθείς και να απολαύσεις ερωτικά στιγμές που σου είχαν λείψει! Θα υπάρξουν όμως και οι στιγμές που η υπερβολή θα σε οδηγεί σε λανθασμένους χειρισμούς, που θα εξαντλούν τόσο εσένα όσο και τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου! Τα οικονομικά σου φαίνεται ότι θα σε προβληματίσουν γιατί οι αναποδιές θα είναι υπαρκτές και τα έξοδα θα τρέχουν ... μερίμνησε για γραφειοκρατικές υποθέσεις!

 

27 Οκτωβρίου 2019: Το τετράγωνο Άρη – Κρόνου, δεν σε επηρεάζει άμεσα, όμως αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, αυτή την ημέρα θα νιώσεις απογοήτευση από μία φιλία / κοινωνική επαφή, ή οικονομικές πιέσεις της περιόδου θα σε κλείσουν για λίγο στο καβούκι σου!

 

5  Νοεμβρίου 2019 : Το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα δεν σε  επηρεάζει άμεσα  ωστόσο αν  έχεις γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου βιώνεις έντονες στιγμές πάθους, υπερβολής, με ζήλειες και εξάρσεις που τώρα εκδηλώνονται με τρόπο έντονο και απόλυτο. Προφυλάξου από σκάνδαλα κοινωνικά / οικονομικά αλλά και από ανθρώπους που δεν έχουν και τόσο αγνές προθέσεις απέναντί σου!

 

12 Νοεμβρίου: Το εξάγωνο Άρη – Δία , σε βοηθά να κάνεις τις κινήσεις εκείνες που θα εξυπηρετήσουν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου συμφέροντα. Ευνοείσαι περισσότερο εσύ που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4 βαθμολογία
5 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.