Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ο Άρης στο Σκορπιό: Πώς θα μας επηρεάσει ως και τις 6 Μαρτίου 2016;

Η Χριστίνα Τανταλίδου μας αναλύει την επιρροή που θα δεχθούμε από τον Άρη στο Σκορπιό! 

Ο Άρης στο Σκορπιό: Πώς θα μας επηρεάσει ως και τις 6 Μαρτίου 2016;

Της Χριστίνας Τανταλίδου<<Με την νέα χρονιά στις 2 Ιανουαρίου 2016 ο πλανήτης Άρης μετακινείται στο πλουτώνιο ζώδιο τον Σκορπιό και σκιαγραφεί την προσωπικότητα μας με έντονες γραμμές, διεκδικώντας μια «καθημερινότητα» πλούσια σε πάθη, ίντριγκες αλλά και  εσωτερικές ψυχολογικές διακυμάνσεις.  

Ο Άρης θα παραμείνει στο ζώδιο του Σκορπιού ως τις 6 Μαρτίου,  θα συνεχίσει την πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη, επιστρέφοντας φαινομενικά ανάδρομος στο Σκορπιό στις 28 Μαΐου 2016.


Κατά την παραδοσιακή αστρολογία ο πλανήτης  Άρης ήταν κυρίαρχος στο ζώδιο του Σκορπιού και για αυτό ξέρει να χειρίζεται επιδέξια τα υπόγεια παιχνίδια, χωρίς να γνωρίζει ήττα. Ο Άρης είναι ο πλανήτης που ενθαρρύνει το εγώ μας ώστε να εκφραστεί και επιμένει ότι ο καλύτερος κερδίζει . Ο Σκορπιός είναι ζώδιο εσωτερικό με αστείρευτη ενέργεια , έχει υπερφυσικές δυνατότητες και απίστευτη αντοχή. Οι εκπρόσωποι Σκορπιοί μαγνητίζουν με το σκοτεινό βλέμμα τους, προστατεύουν τον εαυτό τους υιοθετώντας μια παγερή, αψυχολόγητη στάση και γνωρίζουν πως να αιχμαλωτίσουν τον σύντροφο τους με τα αιώνια δεσμά.


Με τον Άρη στον Ζυγό την προηγούμενη περίοδο βγήκες από τα «νερά» σου, καθώς έπρεπε να μετράς τα λόγια σου , μετακινήθηκες από την αρχική σου θέση,  υιοθετώντας μια ήπια -διπλωματική στάση. Έτσι με σιγή ιχθύος , διάλεξες συμμάχους, διαπραγματεύτηκες με αντιπάλους και έστησες «έξυπνα» το σκηνικό σου .  Τώρα με τον ‘Άρη στον Σκορπιό επανέρχεσαι στον εαυτό σου και σε αυτό που ουσιαστικά αποτυπώνει τα θέλω σου , εκδηλώνοντας σιγά και σταθερά τα δυνατά ένστικτά σου. Μαγικό το παιχνίδι της παραπλάνησης – χρησιμοποιείς όλα τα μέσα για να ανακηρυχθείς ο ιδανικός σύντροφος και χωρίς τύψεις καταφέρνεις να χειραγωγήσεις το ταίρι σου. Εύκολα κρύβεις συναισθήματα που φανερώνουν τις αδυναμίες σου , μπορείς και παίζεις άνετα το «ρόλο» σου και αποκλείεται να χάσεις την ευκαιρία! Κινείς πλέον τα νήματα. 


Σημαντικές στιγμές

Ας δούμε όμως τις σημαντικές αστρολογικές όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης από τον Σκορπιό με τους υπόλοιπους πλανήτες για το χρονικό διάστημα ως και 6 Μαρτίου:


Στις 5 Ιανουαρίου 2016 ο Άρης από τον Σκορπιό συναντά με την όψη του τετραγώνου τη πρώτη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου και η επιμονή σας να τα καταφέρετε φρενάρει πάνω στον «χρόνο» που αρνείται να δώσει ότι σας έχει τάξει ; Αναποδιές , απρόοπτα και φαίνεται ότι τίποτα δεν αλλάζει; Μην πάρετε πρωτοβουλίες.  Επηρεάζεται ο σταθερός σταυρός   Ταύρος, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι αρχές πρώτου δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες στη 1η , 2η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων   


Στις 18 Ιανουαρίου 2016 ο Ποσειδώνας εμφανίζεται στο προσκήνιο και σχηματίζει τη θετική όψη του τριγώνου με τον επίμονο –παθιασμένο Άρη . Απομακρύνεστε εσκεμμένα από την πεζή πραγματικότητα ,εξιδανικεύετε τον /την σύντροφο σας και ζείτε υποταγμένοι στα συναισθήματα σας.. Επιθυμείτε να φτάσετε στα άκρα.. Επηρεάζονται τα ζώδια του νερού, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες αλλά και τα ζώδια της γης , Ταύροι , Παρθένοι , Αιγόκεροι  του πρώτου δεκαημέρου , όσοι /ες έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 8η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων. 


Στις 22 Ιανουαρίου ο Άρης από τον Σκορπιό σχηματίζει την θετική όψη του εξαγώνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ώστε να πάρετε τη «μοίρα» στα χέρια σας  και να φύγετε/ξεφύγετε από συναισθηματικές αυταπάτες. Επιλέγετε να είστε εσείς ο αρχηγός και διεκδικείτε τα θέλω σας.  Επηρεάζονται Σκορπιοί, Αιγόκεροι δεύτερου δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες στην κρίσιμη μοίρα 15η των αντίστοιχων ζωδίων. 


Από τις 6 μέχρι 8 Φεβρουαρίου ο Άρης συναντά την Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερου , με την θετική όψη του εξαγώνου. Συνεχίζετε να έχετε το πάνω χέρι , να διεκδικείτε έναν έρωτα στα μέτρα σας και συνειδητοποιείτε την  επιρροή που ασκείται στο αντίθετο φύλο και στη σχέση σας. Νιώθετε ικανοποίηση . Επηρεάζονται Σκορπιοί, Αιγόκεροι τέλος δεύτερου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην κρίσιμη μοίρα 17η, 18η  των αντίστοιχων ζωδίων. Από τις 13 Φεβρουαρίου και για δυο-τρεις μέρες υπερισχύει η θετική όψη του εξαγώνου που σχηματίζεται ανάμεσα στον πλανήτη Δία και στον Άρη. Ο φαινομενικά ανάδρομος Δίας από την Παρθένο μπαίνει στο προσκήνιο και προφυλάσσει τον εκρηκτικό  σκορπίσιο  Άρη από περιττές , επιπόλαιες κινήσεις. Ο Δίας στην Παρθένο  είναι συμμαζεμένος,  διδάσκει να ακολουθείτε την πεπατημένη , ενώ ο Άρης είναι επικίνδυνος γιατί πιστεύει ότι είναι αήττητος.  Τελικά αναζητάτε τη χρυσή τομή, αποφεύγετε να υποδύεστε με προκλητικό τρόπο τον αρχηγό και αφήνετε «εσκεμμένα» τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους , εμπιστευόμενοι την τύχη σας.  Επηρεάζονται Παρθένοι, Σκορπιοί αρχές τρίτου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 20η 21η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων. Στις 5, 6 Μαρτίου ο Άρης από τον Σκορπιό θα συναντήσει τον Ερμή που ολοκληρώνει το ταξίδι του στον ζώδιο του Ουρανού τον Υδροχόο με τη προκλητική όψη του τετραγώνου. Βάζεις στο περιθώριο όποιο πρόσωπο στέκεται εμπόδιο στα σχέδια σου , έρχεσαι εύκολα σε ρήξη με το περιβάλλον σου και επιθυμείς να τα «έχεις» όλα δικά σου . Μπορείς να νικήσεις;  Επηρεάζεται ο σταθερός σταυρός , τέλος τρίτου δεκαημέρου,  Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην κρίσιμη μοίρα 29η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων. 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
5 βαθμολογία
2 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.