Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ο Άρης στο Λέοντα ως 18 Αυγούστου: Προβλέψεις Ζωδίων

Πώς θα σε επηρεάσει ο Άρης στο Λέοντα από τις 2 Ιουλίου ως τις 18 Αυγούστου; Δες αναλυτικά τις προβλέψεις σου από την Αθηνά Βαγενά

Ο Άρης στο Λέοντα ως 18 Αυγούστου: Προβλέψεις Ζωδίων

Στις 2 Ιουλίου 2019, ανήμερα της Ηλιακής Έκλειψης από το ζώδιο του Καρκίνου, ο Άρης ο πλανήτης της ενέργειας, της δράσης, της πρωτοβουλίας αλλά και της λίμπιντο, κάνει την είσοδό του στον πύρινο Λέοντα. Ως τις 18 Αυγούστου οι μέρες μας γεμίζουν με αυτοπεποίθηση, δυναμισμό, πάθος και όχι μόνο ...

Μάθε  ποιες είναι οι τάσεις της περιόδου με τον Άρη από το Λέοντα και για τις όψεις που θα σχηματίσει με τους υπόλοιπους πλανήτες στο Astro κους κους Blog και διάβασε παρακάτω τις προβλέψεις για το ζώδιο σου


Προβλέψεις για κάθε ζώδιο...

Ας δούμε συνοπτικά πώς θα επηρεάσει ο Άρης από το Λέοντα το ζώδιο και τον ωροσκόπο σας.

Για τις προσωπικές σας προβλέψεις καλείτε στο 14724Κριός
: Ιδανική περίοδος για να κινηθείς ερωτικά, να πάρεις πρωτοβουλίες για την αισθηματική σου ζωή και να κινητοποιηθείς για θέματα διασκέδασης, απόλαυσης και καλοπέρασης! Η δημιουργικότητά σου θα βρίσκεται στα καλύτερά της, τα φλερτ δίνουν και παίρνουν , η κινητοποίηση για θέματα παιδιών είναι και αυτή μέσα στα πλάνα των ημερών!  Συγκράτησε την τάση για σπατάλη κοντά στις 11 του μήνα αν είσαι Κριός του 1ου δεκαημέρου, επωφελήσου των ευκαιριών για ευχάριστα ταξίδια, ερωτικές γνωριμίες, δημιουργικές ιδέες και ευκαιρίες νέων προτάσεων αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, να αναμένεις έναν πιο ερωτικό και παθιασμένο Αύγουστο αν ανήκεις στο 3ο δεκάημερο.

 Ταύρος
: Με τον Άρη από το ζώδιο του Λέοντα, κινητοποιείσαι για να γίνουν αλλαγές στο σπίτι σου, στο χώρο σου, ή ακόμα και στα επαγγελματικά σου! Διαθέτεις το τσαγανό και την αυτοπεποίθηση για να διεκδικήσεις ένα καλύτερο μέλλον. Δεν παύει ωστόσο αυτό το διάστημα να υπάρχει και αρκετή συναισθηματική ένταση για το λόγο αυτό και σε συμβουλεύω  να ρίξεις λίγο τους τόνους σε θέματα που αφορούν την οικογένεια και να προσπαθήσεις να διαχειριστείς ήρεμα, ψύχραιμα (δίχως εξουσιαστικό και απόλυτο ύφος) τις διαφωνίες ή τα γεγονότα που θα προκύψουν ανάμεσα σε σένα και σε συγγενικά πρόσωπα. Αν είσαι Ταύρος του 1ου δεκαημέρου η περίοδος ως και τις 19 Ιουλίου είναι αρκετά πιο έντονη και εκρηκτική, με εσωτερικές εντάσεις , αστάθεια, ξαφνιάσματα και αλλαγές που προκαλούν αναβρασμό. Δείξε προσοχή και σε βλάβες στο σπίτι.   Αν είσαι Ταύρος του 2ου δεκαημέρου, υπάρχουν εξελίξεις οικονομικές που σου δίνουν δύναμη και σε βοηθούν να νιώσεις καλύτερα ψυχολογικά. Ιδιαίτερα κοντά στις 25 Ιουλίου ζητήματα ακίνητης περιουσίας / μίσθωσης / εσόδων  ευνοούνται ιδιαίτερα.  Αν είσαι Ταύρος του 3ου δεκαημέρου την περίοδο του Αυγούστου βρίσκεσαι σε συναισθηματική ένταση και υπάρχει η τάση για χωροταξικές αλλαγές.
Δίδυμος
:  Ένας Άρης από το ζώδιο του Λέοντα έρχεται για να σε κάνει να επαναφέρεις  τον ενθουσιασμό σου, την σπιρτάδα του λέγειν σου, την δημιουργικότητά σου αλλά και την διάθεσή σου για να διασκεδάσεις, να ταξιδέψεις να γνωρίσεις νέους ανθρώπους! Μέσα σε όλα αυτά ωστόσο θα διακρίνεσαι και από υπερβολή και θα υπάρξουν και στιγμές που θα πιστεύεις ή θα δείχνεις ότι τα ξέρεις όλα, ξύνοντας πολλές φορές τα νύχια σου για καβγά! Ζητήματα που αφορούν συμφωνίες, έγγραφα, μεταφορικό μέσο,  επαφές,  αδέρφια, γείτονες, γίνεται αυτή την περίοδο η αιτία να είσαι σε εγρήγορση αλλά και σε ένταση! Αν είσαι Δίδυμος του 1ου δεκαημέρου δείξε προσοχή ως τις 19 του μήνα σε λογομαχίες που μπορεί να μπλεχτείς και θυμήσου ότι η νευρικότητά σου μπορεί να σε οδηγήσει και σε παρορμητικά λόγια που αργότερα θα μετανιώσεις.  Δείξε προσοχή στις μετακινήσεις σου, στο μεταφορικό μέσο και μην βιάζεσαι στις κινήσεις σου! Αν είσαι Δίδυμος του 2ου δεκαήμερου, δέχεσαι κοντά στις 25 του μήνα μία ξαφνική ευκαιρία , μία πρότασή ή μία νέα γνωριμία που θα είναι η αρχή για την έναρξη  μίας σχέσης ή μίας συνεργασίας. Αν είσαι Δίδυμος του 3ου δεκαημέρου, να αναμένεις έναν Αύγουστο (ως τις 18 του) αρκετά δραστήριο με μετακινήσεις, επαφές, γνωριμίες και σπουδαίες πρωτοβουλίες!
Καρκίνος
: Ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα σε κάνει πολύ large φίλε μου Καρκίνε τόσο με τα χρήματα όσο και με τα αισθήματα! Τι θέλω να πω; Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου θα θέλεις να περάσεις καλά, να ξεφύγεις από την ρουτίνα, ίσως  θα θελήσεις να ρισκάρεις και λίγο! Έτσι λοιπόν τα έξοδα θα μαζεύονται, θα είναι περισσότερα απ΄ότι συνήθως και παρόλο που θα αφορούν την ψυχαγωγία σου, στο τέλος σε βλέπω να μου στριμώχνεσαι!  Δεν θα λείψουν οι γκρίνιες και τα παράπονα που η αιτία θα είναι το αίσθημα της ανασφάλειας που θα προκύπτει. Αν είσαι Καρκίνος του 1ου δεκαημέρου, προσπάθησε να αποφύγεις  τα οικονομικά ρίσκα, τις συμφωνίες και τις επενδύσεις ή και σημαντικές αγορές , κυρίως ως τις 19 του μήνα. Αν είσαι Καρκίνος του 2ου δεκαημέρου, παρόλο που η τάση σπατάλης θα υπάρχει από τις 19 ως το τέλος Ιουλίου, σου δίνονται και σημαντικές ευκαιρίες για να κινητοποιηθείς εργασιακά και να δεις το πορτοφόλι να ξαναγεμίζει. όσο για σένα που είσαι Καρκίνος του 3ου δεκαημέρου από 1-18 Αυγούστου σκορπάς πιο γρήγορα το χρήμα, το διασκεδάζεις όμως, αφήνοντας περισσότερο ελεύθερο τον εαυτό σου να αποκτήσει ή και να μοιραστεί αυτό που θέλει (με όποιο κόστος)!
 Λέων
: Ο Άρης περνά στο ζώδιο σου λοιπόν Λιοντάρι μου και  μπορώ να πω ότι θα πρωταγωνιστήσεις αυτό το διάστημα τόσο με την μαχητικότητά σου, όσο και με τις πρωτοβουλίες σου! Πολλές αλλαγές  και νέα ξεκινήματα έρχονται στο προσκήνιο και αυτό το επιδιώκεις αποκλειστικά εσύ ο ίδιος.  Κυνηγάς στόχους, επιθυμίες, διεκδικείς αυτό που σου αξίζει, αυτό που σου αρέσει και σε γεμίζει! Η ερωτική σου λίμπιντο είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη, το ίδιο όμως και η έπαρση (που είναι άλλωστε το βασικό χαρακτηριστικό σου)! Θα υπάρξουν και αυτές οι τεταμένες στιγμές που θα θέλεις να πέσεις με τα μούτρα, σε κάθε δραστηριότητα, θα γίνεις συγκεντρωτικός, θα θέλεις να επιδείξεις την δύναμή και την αξία σου ... Αυτή ακριβώς είναι και η «παγίδα»  αυτής της περιόδου, η υπερβολή μπορεί να φέρει εξάντληση αλλά και παρεξηγήσεις με το περιβάλλον σου! Αν είσαι Λέοντας του 1ου δεκαημέρου, δείξε παραπάνω προσοχή στις μετακινήσεις σου, στο μεταφορικό σου μέσο, στις αποφάσεις που θα πάρεις αυτό το διάστημα, απόφυγε τα καβγαδάκια, ενώ να αναμένεις και ξαφνικές αλλαγές σε στόχους και σε καριέρα που θα σε αποδιοργανώσουν (ως τις 19 Ιουλίου). Αν είσαι Λέοντας του 2ου δεκαημέρου, η μαχητικότητά σου θα σε οδηγήσει στα επιθυμητά αποτελέσματα ενώ οι τυχερές εξελίξεις που θα έχεις για θέματα έρωτα, παιδιού, δημιουργικών σχεδίων θα σε ικανοποιήσουν ιδιαίτερα κοντά στις 25 Ιουλίου. Όσο για σένα που είσαι Λέοντας του 3ου δεκαημέρου, μπορείς να αναμένεις ότι από 1-18 Αυγούστου διανύεις μία περίοδο δράσης, ερωτισμού, αποφασιστικότητας αλλά και ... έντασης!
Παρθένος
: Διανύουμε την περίοδο του καλοκαιριού και παρόλο που ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα, βρίσκεται σε μία θέση που προτρέπει την δυναμική δράση εσύ φίλε μου Παρθένε είσαι αρκετά εξαντλημένος ψυχικά και σωματικά. Το στάδιο που διανύεις είναι μεταβατικό, όπου θα κάνεις μία αναδιοργάνωση των στόχων αλλά και των πολύ προσωπικών σου συναισθημάτων! Ίσως απογοητευτείς λίγο από κάποιες κρυφές καταστάσεις που συμβαίνουν τώρα, ή πολύ απλά μπορεί να προετοιμάζεσαι με τρόπο κρυφό και μυστικό, για  νέα ξεκινήματα που θα γίνουν αργότερα! Ο Άρης από το Λιοντάρι θα σε βοηθήσει ωστόσο να βρεις την εσωτερική σου δύναμη,  με λίγα λόγια θα καταφέρεις να τα βρεις με τον εαυτό σου ! Αν είσαι Παρθένος του 1ου δεκαημέρου, προσπάθησε να πειθαρχήσεις στις σκέψεις σου που μπορεί εντέλει να σε οδηγήσουν σε εσφαλμένες ενέργειες. Να αναμένεις ότι ως τις 19 Ιουλίου οι μέρες σου είναι εξαντλητικές και από την εργασία που φαίνεται ότι απορροφά αρκετή από την ενέργειά σου!  Αν είσαι Παρθένος του 2ου δεκαημέρου, να αναμένεις τυχερές εξελίξεις στο σπίτι, στην οικογένεια και στην εργασία από τις 19 ως το τέλος του μήνα. Ιδιαίτερα κοντά στις 25 Ιουλίου θα υπάρξουν οι εξελίξεις εκείνες που θα σε βοηθήσουν να βρεις διέξοδο σε προβληματισμούς. Αν είσαι Παρθένος του 3ου δεκαημέρου η περίοδος από 1-18 Αυγούστου, εντείνει το αίσθημα της κούρασης και ίσως είναι ένα καλοκαίρι που έχεις την ανάγκη να αποτραβηχτείς από όλους και από όλα και να κάνεις έναν απολογισμό των πράξεών σου συγκροτώντας και πάλι τις δυνάμεις σου!
Ζυγός
: Μπαίνεις σε μία περίοδο κοινωνικής δραστηριοποίησης, όπου δεν θα νιώσεις ούτε στιγμή μοναξιά αλλά ούτε και ησυχία ...Ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα σε κάνει να βρίσκεσαι στο επίκεντρο κάθε παρέας αλλά σου δίνει και την δύναμη της σιγουριάς και της αυτοπεποίθησης προκειμένου να πάρεις πρωτοβουλίες και να περάσεις καλά! Βέβαια δεν πρέπει και να το παρακάνεις, γιατί μέσα σε αυτό τον χειμαρρώδη τρόπο  με τον οποίο θα κινείσαι, μέσα στις προτάσεις, τα καλέσματα, και τα σούρτα – φέρτα με παρέες ... όλο και κάποιον θα αδικήσεις, όλο και με κάποιον θα κοντραριστείς! Παρόλα αυτά, διανύεις μία περίοδο που μπορείς να κινηθείς πιο δυναμικά για να κατακτήσεις κάποιες προσδοκίες σου! Αν είσαι Ζυγός του 1ου δεκαημέρου να αναμένεις ότι ως τις 19 του μήνα, υπάρχουν αρκετές επικοινωνίες με άτομα του κοινωνικού ή συλλογικού σου περιβάλλοντος, μην μπλέκεσαι τώρα σε συζητήσεις οι οποίες μπορούν να φέρουν κόντρα και αντίδραση. Δείξε παραπάνω προσοχή στα οικονομικά  και στις οικονομικές επενδύσεις που συνδέονται με άλλα πρόσωπα. Όσο για σένα που είσαι Ζυγός του 3ου δεκαημέρου να αναμένεις ότι από 1-18 Αυγούστου διανύεις ένα ευχάριστο, κοινωνικό διάστημα με αρκετές γνωριμίες αλλά και με δικτύωση.
Σκορπιός
:   Βάζεις υψηλούς στόχους και έχεις την σιγουριά και την πίστη στον εαυτό σου και στις δυνάμεις σου, ότι θα καταφέρεις να έχεις σημαντικές κατακτήσεις! Ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα σου δίνει την δύναμη του μαχητή,  και μέσα στο κατακαλόκαιρο εσύ βάζεις μπροστά σχέδια που αφορούν την καριέρα σου, την προσωπική σου εξέλιξη, τους στόχους σου και την περεταίρω ανάπτυξη του κοινωνικού σου στάτους!  Δεν παύει ωστόσο να υπάρχουν και προκλήσεις,  οι οποίες και θα φέρουν έριδες πολλές φορές στον επαγγελματικό σου χώρο, ενώ η απολυτότητά σου μπορεί να γίνει και η αιτία νευρικότητας και έντασης σε όλους τους τομείς. Αν είσαι Σκορπιό του 1ου δεκαημέρου να αναμένεις κάποιες ρήξεις συνεργασιών  ιδιαίτερα κοντά στις 11/7.  Οι ανακατατάξεις που γίνονται στη ζωή σου ως τις 19 του μήνα σου προκαλούν ένταση ενώ αισθητή θα είναι η αδιαλλαξία με το περιβάλλον σου και οι παρεξηγήσεις . Ο τομές που εντείνονται οι εξελίξεις είναι ο επαγγελματικός. Αν είσαι Σκορπιός του 2ου δεκαημέρου, θα καταφέρεις από τις 19 του μήνα να κινητοποιηθείς επαγγελματικά και να έχεις και μία οικονομική κατάκτηση. Μάχιμος για την επίτευξη στόχων θα είσαι από 1-18 Αυγούστου εσύ που είσαι Σκορπιός του 3ου δεκαημέρου.Τοξότης
: Ανοίγεις πλώρη για ταξίδια μακρινά, αλλάζεις στόχους, σχέδια, πιστεύω αλλά προπάντων βρίσκεις το χαμόγελο, την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία μέσα σου! Ο Άρης από τον φιλικό για σένα Λέοντα θα λειτουργήσει άκρως υποστηρικτικά ώστε να μπορέσεις να ταξιδέψεις, αν έρθεις σε επαφή με νέους ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό ή που σε χωρίζει ηλικιακή διαφορά ....  Συμφωνίες, έγγραφα, ζητήματα σπουδών, νέες γνωριμίες και εμπειρίες  είναι μέσα στα ατού της περιόδου! Αν είσαι Τοξότης του 1ου δεκαημέρου καλό θα ήταν να κατευνάσεις κάποιες στιγμές τον ενθουσιασμό σου και να δείξεις προσοχή ως τις 19 του μήνα σε υπογραφές, ή και οργάνωση συμφωνιών / ταξιδιών.  Αν είσαι Τοξότης του 2ου δεκαημέρου να αναμένεις ότι από τις 19 ως τα τέλη Ιουλίου διανύεις μία επεκτατική περίοδο δράσης, νέων ευκαιριών αλλά και επέκτασης. Κοντά στις 25/7 είναι η δική σου στιγμή για να αξιοποιήσεις μία νέα σημαντική ευκαιρία. Όσο για σένα που είσαι  Τοξότης του 3ου δεκαημέρου, μπορείς να αναμένεις από 1-18 Αυγούστου, εξελίξεις που σου δίνουν την ώθηση για νέα σχέδια, νέες γνωριμίες, ταξίδια και νέες εμπειρίς.
Αιγόκερως
: Ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα, αφενός σου προκαλεί έναν εσωτερικό αναβρασμό, αφετέρου λειτουργεί βοηθητικά για να καταφέρεις αποβάλεις από μέσα σου όλα τα «κατακάθια» των δυσκολιών που πέρασες! Δεν θα λείψουν ωστόσο τα ξεσπάσματα, οι κόντρες, η ανάγκη σου να θέλεις να επιβληθείς των καταστάσεων! Κύριο μέλημά σου τα οικονομικά, όπου φαίνεται ότι οι υποχρεώσεις είναι πολλές και πρέπει να κλείσεις αρκετές «τρύπες» προκειμένου να καταφέρεις να περάσεις έστω και λίγες ξεκούραστες και ανέμελες μέρες αυτό το καλοκαίρι! Υποθέσεις που αφορούν δάνεια, τράπεζες, κάρτες, μισθώματα, φορολογικά κληρονομικά, είναι φανερό ότι σου προκαλούν εκνευρισμό ετούτη την εποχή! Πάντως η ερωτική σου λίμπιντο θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη  και η ερωτική δραστηριότητα θα αποτελέσει την διέξοδο για να πάρεις τα πάνω σου! Δείξε προσοχή αλλά φρόντισε και να καθυστερήσεις σημαντικές οικονομικές συμφωνίες ως τις 19 του μήνα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Αν είσαι Αιγόκερως του 2ου δεκαημέρου, σου δίνονται οι ευκαιρίες και εφαρμόζεις δραστικές λύσεις από τις 19 έως τέλη Ιουλίου που σε βοηθούν να ξεπεράσεις δυσκολίες του παρελθόντος και να διευθετήσεις χρέη. Αν είσαι Αιγόκερως του 3ου δεκαημέρου από 1-18 Αυγούστου χαρακτηρίζεσαι από πάθος, τόλμη, οι εκρήξεις ζήλειας μπορεί να είναι πιο συχνές,  ανεβασμένη όμως και η λίμπιντό σου!
Υδροχόος
:  Ο Άρης θα κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου ως και τις 18 Αυγούστου , το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου φέρνει μεγάλες και σημαντικές αλλαγές στον τομέα των σταθερών σου σχέσεων και συνεργασιών! Ο εγωισμός, η παρορμητικότητα και η βιασύνη θα είναι οι βασικές αιτίες που θα προκαλούνται αυτό το διάστημα ισχυρές εντάσεις με τους ανθρώπους που συνδέεσαι στενά!  Δεν θα λείψουν όμως και οι ευκαιρίες νέων γνωριμιών ή και πρωτοβουλιών που αφορούν τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Αν είσαι Υδροχόος του 1ου δεκαημέρου αρκετές στιγμές θα αιφνιδιαστείς αλλά και θα εκνευριστείς από την στάση και την συμπεριφορά των ανθρώπων που σε πλαισιώνουν. Το διάστημα ως τις 19 Ιουλίου είναι αρκετά έκρυθμο για την εξέλιξη διαπροσωπικών σχέσεων, ενώ η συναισθηματική σου ένταση θα είναι μεγάλη και θα προκύπτει εξαιτίας των ξαφνικών αιφνιδιασμών που θα προκύπτει στην προσωπική σου ζωή.  Από τις 19 ως τέλη Ιουλίου , εσύ που είσαι Υδροχόος του 2ου δεκαημέρου έχεις σημαντικές ευκαιρίες νέων γνωριμιών, θα είσαι πιο δημοφιλής και περιζήτητος στο περιβάλλον σου! Αρκετά δραστήρια και έντονη θα είναι η περίοδος από 1-18 Αυγούστου για εσένα που είσαι Υδροχόος του 3ου δεκαημέρου, εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων σε γεμίζουν με πείσμα.
Ιχθύς
:  Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα, εντείνει τις καθημερινές σου δραστηριότητες, κάνει τις εργασιακές απαιτήσεις πιο έντονες, ενώ εσύ είναι φανερό ότι επικεντρώνεσαι με περισσότερο ζήλο, σε τρόπους για να αναμορφώσεις την ζωή σου, τα επαγγελματικά σου, την φυσική σου κατάσταση.  Δεν παύει όμως να κυριαρχεί η υπερένταση στις μέρες που ανοίγονται μπροστά σου, εξαιτίας νέων εργασιακών δραστηριοτήτων αλλά και αρκετών καθηκόντων.  Εσύ καλείσαι τώρα να κλείσεις εκκρεμότητες για να μπορέσεις να απολαύσεις πιο δημιουργικές και ευχάριστες τις μέρες του καλοκαιριού! Δείξε προσοχή στις υπερβολές – μην αναλαμβάνεις περισσότερα από αυτά που μπορείς να ολοκληρώσεις και μην φτάνεις στα άκρα με θέματα διατροφής-! Αν είσαι Ιχθύς του 1ου δεκαημέρου ως τις 19 Ιουλίου, υπάρχουν οι αιτίες στην καθημερινότητά σου για να δημιουργούνται εκνευρισμοί, προσοχή στην ροπή προς μικρό  - ατυχήματα λόγω βιασύνης. Αν είσαι Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου δέχεσαι σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες και έχεις ενάρξεις στην καριέρα σου από τις 19 ως τα τέλη του μήνα. Αν είσαι Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου, η περίοδος 1-18 Αυγούστου είναι αρκετά πιο δραστήρια με θέματα εργασίας, δεν παύει ωστόσο οι μέρες αυτές του καλοκαιριού να είναι φορτωμένες με πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιώσεις.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,78 βαθμολογία
9 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.