Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ο Άρης στην Παρθένο έως 4 Οκτωβρίου 2019: Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τον Άρη στην Παρθένο, από την Ανδριάννα Σαρρή…

 

Ο Άρης στην Παρθένο έως 4 Οκτωβρίου 2019: Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων

Ο Άρης στην Παρθένο απαιτεί στον Έρωτα λογική, συνέπεια, οργάνωση, προσπάθεια και υποχωρητικότητα!


Ευνοεί τα Ζώδια της Γης και του Νερού, αλλά προειδοποιεί και τα Μεταβλητά Ζώδια για καυγάδες, απογοητεύσεις και νεύρα!

Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή!

Μάθε αναλυτικά όλες τις ερωτικές προβλέψεις σου!
Κάλεσε στο ☏ 
14994


Διάβασε τα "Ερωτικά Πρέπει & Μη" για το Ζώδιο σου και δες και τις αναλυτικές σου ερωτικές προβλέψεις στην Εκπομπή Ερωτοσκόπιο!
Διάβασε παρακάτω τα "Ερωτικά Πρέπει & Μη" για το Ζώδιο σου!

 

ΚΡΙΟΣ
Τα «Πρέπει»: Κριέ όλων των δεκαημέρων, ήρθε η ώρα να ομορφύνεις! Κάνε αλλαγές στην εμφάνιση σου, περιποιήσου το σώμα σου, βελτίωσε την φυσική σου κατάσταση, άρχισε διατροφή και απόλαυσε κατακτήσεις!
Τα «Μη»: Κριαράκι κάθε δεκαημέρου, προσάρμοσε το καθημερινό πρόγραμμα σου και οργάνωσε το σωστά! Σε περιμένει δουλειά περισσότερο, παρά... Έρωτας!

 

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «Πρέπει»: Ταυράκι
του 1ου δεκαημέρου μας τρελαίνεις! Είσαι τόσο γοητευτικός, λαμπερός και ερωτεύσιμος που έρχονται εξομολογήσεις και ερωτικές χαρές από το πουθενά! Ταύρε του 3ου δεκαημέρου, έρχονται κατακτήσεις, προτάσεις και ερωτικές επιτυχίες, όπως και σεξουαλικές απολαύσεις! 
Τα «Μη»: 
Ταύρε του 2ου μην χάσεις ευκαιρία για διασκέδαση, φλερτ και ερωτική επιτυχία, μειώνοντας όμως σημαντικά εγωισμό και προσδοκίες!

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «Πρέπει»: Δίδυμε
του 1ου και του 3ου δεκαημέρου, ετοιμάσου! Το παρελθόν ξαναχτυπά την πόρτα, αλλά χωρίς τους σωστούς και συνετούς χωρισμούς, θα είναι προσωρινό και εφήμερο!
Τα «Μη»: Δίδυμε του 2ου μην παρασύρεσαι από το πάθος ενός παλιού έρωτα και μην παραμυθιάζεσαι! Όσο ωραιοποιείς καταστάσεις, τόσο απογοητεύεσαι…

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «Πρέπει»: Καρκίνε
του 1ου και του 3ου, απολαμβάνεις φλερτ, μηνύματα, γνωριμίες, τηλεφωνήματα και συναντήσεις ερωτικές σε ανανεώνουν! Το μυαλό σου και ο τρόπος που επικοινωνείς σε φέρνει κοντά σε ερωτικούς στόχους!
Τα «Μη»: Καρκίνε του
δεκαημέρου… Όχι στα κουτσομπολιά και όχι στην κοινοποίηση των προσωπικών σου θεμάτων στον οποιοδήποτε! Ναι στο... προσεκτικό φλερτ!

 

ΛΕΩΝ
Τα «Πρέπει»: Λέοντα
όλων των δεκαημέρων, ναι στον αισθησιασμό, στην απόλαυση του σεξ, στην σιγουριά και στην ερωτική εντιμότητα! Διεκδίκησε και κατάκτησε αυτό που σου αξίζει!
Τα «Μη»: Λιονταράκι όλων των δεκαημέρων, μην καταστρέφεις την ερωτική εύνοια και τύχη, με ζήλιες, καταπίεση, εγωισμούς, κτητικότητα και απαιτήσεις!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «Πρέπει»:
Παρθένε του 1ου και του 3ου δεκαημέρου, γοητεύεις κόσμο και δραστηριοποιείσαι επικοινωνιακά για να πετύχεις υψηλούς ερωτικούς στόχους, αλλά και επαγγελματικούς!
Τα «Μη»: 
Παρθένε του 2ου δεκαημέρου, μην αναλώνεσαι σε υπερβολές, καυγάδες και νεύρα! Επιπλέον επιμένεις στα ίδια λάθη και στις ίδιες ερωτικές ουτοπίες...ΖΥΓΟΣ
Τα «Πρέπει»: Ζυγέ
, σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις, οφείλεις τώρα να ανασυντάξεις δυνάμεις, να συνειδητοποιήσεις τι αισθάνεσαι, να εκμεταλλευτείς μυστικά που γνωρίζεις και να βιώσεις έναν παθιασμένο, κρυφό ή απωθημένο έρωτα!
Τα «Μη»: Ζυγέ όλων των δεκαημέρων, προσοχή με τα κρυφά όμως! Κινδυνεύεις από αποκαλύψεις, σχόλια και κουτσομπολιά που ενδεχομένος να σε διαλύσουν συναισθηματικά!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «Πρέπει»: Σκορπιέ
του 1ου και του 3ου δεκαημέρου, κάνεις αλλαγές και πετυχαίνεις όνειρα στον Έρωτα! Οι ιδέες σου και τα εκφραστικά σου μέσα είναι αυτά που σε οδηγούν στην επιτυχία! Ετοιμάσου για τις πιο χαρμόσυνες εκπλήξεις!
Τα «Μη»: Σκορπιέ του 2ου δεκαημέρου, διεκδίκησε και πραγματοποίησε θετικές αλλαγές και επίτευξη μεγαλεπήβολων στόχων στον έρωτα, χωρίς όμως να προκαλείς υπερβολικά!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «Πρέπει»: Τοξότη
του 1ου και του 3ου δεκαημέρου, μπορείς τώρα να διεκδικήσεις την πιο μεγάλη σου φιλοδοξία στον Έρωτα, να σοβαρέψεις και να σιγουρευτείς ουσιαστικά!
Τα «Μη»: Τοξοτάκι του 2ου χαλαρά... Μην ζητάς όλο και περισσότερα στον Έρωτα και για άλλη μια φορά βάζεις τρικλοποδιές στον ίδιο σου τον εαυτό με νεύρα και ερωτικές εξιδανικεύσεις προσώπων και καταστάσεων!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «Πρέπει»: Αιγόκερε
του 1ου και του 3ου, πρέπει να εκμεταλλευτείς τα εκφραστικά σου μέσα και σίγουρα θα πετύχεις ερωτικούς στόχους ακόμα και τους πιο υψηλούς! Ετοιμάσου για την μεγάλη έκπληξη στον Έρωτα! Μία μεγάλη θετική αλλαγή ή μία ερωτική ξαφνική εξομολόγηση, είναι προ των πυλών!
Τα «Μη»: Αιγόκερε του 2ου
δεκαημέρου, μην τον παρακάνεις με την προκλητική συμπεριφορά σου και μην ζητάς όλο και περισσότερα! Έχεις ήδη άπλετη ερωτική τύχη!ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «Πρέπει»: Υδροχόε
και των 3 δεκαημέρων, απολαμβάνεις ερωτισμό, γοητεία, πειθώ, σεξουαλικότητα και διεκδίκησε άψογη ερωτική ζωή και πραγματοποίηση μίας βαθιάς επιθυμίας!
Τα «Μη»: Υδροχόε κάθε δεκαημέρου, μην καταστρέφεις την ερωτική εύνοια με καχυποψία, καυγάδες, ζήλια και καταπίεση!

 

ΙΧΘΥΣ
Τα «Πρέπει»: Ιχθύ
του 1ου και του 3ου δεκαημέρου, ετοιμάσου για μπόλικο φλερτ, που θα σε φέρει πολύ κοντά σε έναν μεγάλο ερωτικό στόχο, ακόμα και αν είναι μία νέα σχέση ή επισημοποίησση! Μίλα λοιπόν και άσε τους καυγάδες!
Τα «Μη»: Ιχθύ του 2ου δεκαημέρου, ξανά και ξανά τα ίδια... Παραμυθιάζεσαι, εξιδανικεύεις, τρως τα μούτρα σου και επιπλέον τσακώνεσαι χωρίς λόγο!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,6 βαθμολογία
5 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.