Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Νέα Σελήνη Σεπτεμβρίου 2020: Το μάτι του δράκου

Η Κατερίνα Λιναρίτη μας δίνει τις προβλέψεις της για τη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 17 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο της Παρθένου

Νέα Σελήνη Σεπτεμβρίου 2020: Το μάτι του δράκου

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται 17 Σεπτεμβρίου 2020 στις 13.44 μετά μεσημβρίας, γίνεται στο ζώδιο της Παρθένου και έχει  Ωροσκόπο στις 12 μοίρες κάτι λεπτά του Τοξότη και η σύνοδος του Ηλίου και της Σελήνης βρίσκονται ακριβώς πάνω στο μεσουράνημα αυτού  του Ωροσκοπίου. Αυτό  μας δηλώνει ότι θέματα που έχουν να κάνουν με την εξουσία θα δημιουργηθούν και θα γεννηθούν κάτω από αυτές τις πλανητικές όψεις.

 

Ο Ωροσκόπος λοιπόν όποιος βρίσκεται στις 12 κ κάτι λεπτά του Τοξότη αντιπροσωπεύει ένα συγκεκριμένο απλανή που ονομάζεται « Νεφελώδες άστρο στο μάτι του Δράκοντα». Οι άραβες το είχαν ονομάσει Al Ras Al Thuban.  Δηλώνει βία και εγκληματικές τάσεις μιας και είναι η φύσης του Κρόνου και του Άρη.  Και δε μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση μίας και που αναδρόμησε και ο Άρης και γενικότερα θα βγάλει τέτοια θέματα στην επιφάνεια. Κάτι που θα πρέπει επίσης να αξιολογήσουμε είναι ότι ακριβώς πάνω στο σημείο του Ωροσκόπου έχει κάτσει και ο Κλήρος της Τύχης που δηλώνει την πείνα μας για κάτι, με την έννοια  της ανάγκης για κάτι το οποίο χρειαζόμαστε.


Κυβερνήτης του χάρτη είναι ο Δίας σε τρίγωνο με τη Νέα Σελήνη  στις 24 του Παρθένου,  μας δείχνει ότι ίσως να προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε αυτό που έχουμε βαθιά ανάγκη και να παλέψουμε για αυτό που πεινάει η ψυχή μας. Και αυτό με τη βοήθεια του Δία σε τρίγωνο με την Νέα Σελήνη θα το διεκδικήσουμε. Απ’ ότι βλέπω μια βοήθεια πρέπει να προέρχεται από το εξωτερικό και να έχει σχέση με δανεικό χρήμα, που θα έρθει  «στα χέρια μας».  Ακόμα πολύ ενθαρρυντικό είναι ότι και ο Πλούτωνας και ο Κρόνος κάνουν  τρίγωνο με αυτή τη Νέα Σελήνη που  σημαίνει ότι θα προσπαθήσουμε και θα οριοθετήσουμε τους στόχους μας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε και να νιώσουμε περισσότερο πλήρεις. 


Αυτοί που θα ευνοηθούν ιδιαίτερα είναι αυτοί που ανήκουν στη Γήινη τριπλότητα  Αιγόκεροι, Ταύροι και Παρθένοι.  Και παρόλο που οι τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου χτυπιούνται, θα έχουν κι αυτοί που ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο  μία σημαντική εύνοια . Συνοπτικά θα έλεγα ότι για Παρθένους και για Ταύρους θα ξεκινήσουν πάρα πολύ ωραία ερωτικά ειδύλλια. Και όσο αφορά  τους Αιγόκερους θα προκύψουν  αλλαγές σε θέματα ιδεολογίας, φιλοσοφίας και ίσως και επίτευξης πραγματοποίησης κοντινών ταξιδιών που θα τους ανανεώσουν. 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,61 βαθμολογία
41 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.