Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Νέα Σελήνη Οκτωβρίου 2018 στο Ζυγό: Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια;

Ποιες είναι οι εξελίξεις που θα φέρει η Νέα Σελήνη στο Ζυγό που γίνεται αυτή την Τρίτη στις 9 Οκτωβρίου 2018; Μάθε από την Αθηνά Βαγενά

Νέα Σελήνη Οκτωβρίου 2018 στο Ζυγό: Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια;

Αυτή την Τρίτη στις 9 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα, στο β΄δεκαήμερο του Ζυγού! Ένας νέος κύκλος ανοίγεται μπροστά μας και οι τομείς που βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας σε αυτό το χρονικό διάστημα είναι οι σχέσεις και οι συνεργασίες μας. 


Λέξεις κλειδιά για τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό:
  ανταγωνισμοί, αποκαλύψεις,  κόντρες, απόλυτες  / χειριστικές στάσεις και συμπεριφορές, ίντριγκες,  κουτσομπολιά, παρασκήνιο,  αστάθεια, αβεβαιότητα, λήξη παρελθοντικών καταστάσεων, νέα δημιουργικά ξεκινήματα, εγρήγορση, ενθουσιασμός , μεταμόρφωση.


Ποιοι επηρεάζονται;
Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 16η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.  Τα παραπάνω ζώδια θα κληθούν μέσα από προκλήσεις και πιέσεις να κάνουν σημαντικά νέα ξεκινήματα.  Ξεκάθαρα ευνοημένοι αυτή την περίοδο θα είναι οι Λέοντες – Υδροχόοι και Δίδυμοι  -  Τοξότες του 2ου δεκαημέρου.


Δες αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί τις προβλέψεις του ζωδίου σου! 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,82 βαθμολογία
28 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.