Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Νέα Σελήνη Μαΐου στον Ταύρο: Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια;

Στις 15 Μαΐου 2018 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα, από το ζώδιο του Ταύρου! Πώς θα μας επηρεάσει; Δες στο άρθρο μας! 

Νέα Σελήνη Μαΐου στον Ταύρο: Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια;

Στις 15 Μαΐου 2018, τα πάντα γύρω μας δηλώνουν την «αλλαγή» από τα τετριμμένα, ενώ μπαίνουμε σε μία εποχή που ταράζονται σημαντικά τα λιμνάζοντα νερά της σταθερότητας , ακολουθώντας νέα μονοπάτια που μας βγάζουν από την συνηθισμένη ροή σε όλους τους τομείς της ζωής μας.


Αυτή την ημέρα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα, αυτή την φορά από το ζώδιο του Ταύρου και συγκεκριμένα από την 24η μοίρα του.  Το ζώδιο του ταύρου συνδέεται άμεσα με το χρήμα, τις σχέσεις αλλά και με τις ηθικές αξίες. Σε αυτούς ακριβώς τους τομείς είναι που θα δούμε νέες σημαντικές ενάρξεις και ανακατατάξεις....


Μαζί με τη Νέα Σελήνη Μαΐου, έχουμε και την είσοδο του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου, όπου είναι και ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της χρονιάς που διανύουμε. Μπαίνουμε σε ένα νέο επταετή κύκλο εξελίξεων, που θα αφήσουν εποχή ... Συνάμα , ο Άρης περνά στον αντιδραστικό και επαναστάτη υδροχόο φέρνοντας με τρόπο εκκεντρικό αντιδράσεις, εντάσεις και ξαφνικά γεγονότα... Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα «μπαρούτι» έχουμε την θετική συμμετοχή του Άρη και του Πλούτωνα σε αυτό το φεγγάρι!


Ποια ζώδια θα δεχθούν άμεση επιρροή από τη Νέα Σελήνη;

Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 1ου και του 3ου δεκαημέρου.


Πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σου η Νέα Σελήνη Μαΐου ;

Δες αναλυτικά την πρόβλεψη του ζωδίου σου <<

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,48 βαθμολογία
29 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.