Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Νέα Σελήνη 2021: Πότε πραγματοποιείται , σε ποια ζώδια και ποιους επηρεάζει

Πότε θα έχουμε Νέα Σελήνη για κάθε μήνα του 2021; Το ευρετήριο των φεγγαριών της νέας χρονιάς είναι εδώ και μπορείτε να μάθετε ημερομηνία, ώρα, ζώδιο, μοίρες και επιρροή που θα δεχθούμε, από την Αθηνά Βαγενά

Νέα Σελήνη 2021: Πότε πραγματοποιείται , σε ποια ζώδια και ποιους επηρεάζει

Ένα έτος ανοίγεται μπροστά μας, με 12 σημαντικούς μήνες και 12 σπουδαία νέα φεγγάρια που εγκαινιάζουν νέους κύκλους, νέα ξεκινήματα, προκλήσεις, δοκιμασίες και ευκαιρίες. Στον παρακάτω αστρολογικό οδηγό μπορείτε να δείτε πότε θα έχουμε νέα Σελήνη σε κάθε μήνα του 2021, ποια ημέρα και ώρα θα πραγματοποιείται, σε ποιό ζώδιο, ποια θα είναι τα χαρακτηριστικά της, αλλά και τα ζώδια που θα έχουν άμεση επιρροή και σημαντικές εξελίξεις! Συγκρατήστε ότι κάθε νέα φεγγάρι ανοίγει ένα νέο κύκλο γεγονότων / εξελίξεων / ενάρξεων που κορυφώνονται μέχρι την Πανσέληνο και λαμβάνουν μία τελική μορφή ώς το επόμενο νέο φεγγάρι!


ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

13 Ιανουαρίου 2021, ώρα: 07:00πμ : Πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερω, συγκεκριμένα στην 23ο13 ' του ζωδίου και παρατηρούμε την συμμετοχή του Πλούτωνα που σχηματίζει σύνοδο με το φαινόμενο. Η επιρροή αυτού του φεγγαρίου είναι ισχυρή, μεταμορφωτική αλλά και επώδυνη ιδιαίτερα για τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους που γεννήθηκαν στο 3ο δεκαήμερο και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 23η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.


ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

11 Φεβρουαρίου 2021, ώρα 21:05 μμ: Το νέο Φεγγάριου του Φεβρουαρίου σχηματίζεται στο ζώδιο του Υδροχόου συγκεκριμένα στην 23ο16 του ζωδίου. Ο νέος κύκλος του φεγγαρίου αναμένεται να φέρει ισχυρές πιέσεις και δοκιμασίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Η συμμετοχή του Άρη από το ζώδιο του Ταύρου στο φαινόμενο (σχηματίζει τετράγωνο με τα Φώτα αλλά και με τον Ερμή και την Αφροδίτη), συνάμα έχουμε και την κορύφωση του τετραγώνου Κρόνου – Ουρανού! Σε αυτή την χρονική περίοδο αναμένεται η κατάλυση παλαιών, σταθερών συνηθειών, αλλά και τα αιφνίδια γεγονότα που θα στερήσουν το αίσθημα της ελευθερίας. Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου, ωστόσο και το 1ο δεκαήμερο των παραπάνω ζωδίων αναμένεται να βρίσκεται σε μία σκληρή και προκλητική περίοδο. Άμεση επιρροή δέχονται και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 23η μοίρα των παραπάνω ζωδίων, αλλά και κοντά στην 7η μοίρα.


ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

13 Μαρτίου 2021 ώρα 12:20 μμ : Η Νέα Σελήνη του Μήνα σχηματίζεται στο ζώδιο του Ιχθύ συγκεκριμένα στην 23ο03' του ζωδίου, όπου και παρατηρούμε την συμμετοχή της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα που σχηματίζουν σύνοδο με το φαινόμενο! Ο νέος κύκλος του φεγγαριού επρόκειτο να φέρει συναισθηματική αλλά και οικονομική αστάθεια και σύγχυση, εσφαλμένες εκτιμήσεις καθώς και διαψεύσεις. Η τέχνη, η δημιουργικότητα και η εσωτερική αφύπνιση καθώς και οι πνευματικές δραστηριότητες ευνοούνται! Η επιρροή αυτού του φεγγαριού είναι πιο αισθητή για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες , Ιχθύες που έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 23η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

 

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

12 Απριλίου 2021 ώρα 04:30πμ: Η Νέα Σελήνη του Απριλίου προτρέπει για δράση και νέα ξεκινήματα που προσφέρουν ενθουσιασμό. Σχηματίζεται στον “μπροστάρη” του ζωδιακού τον Κριό και συγκεκριμένα στην 22ο14' του ζωδίου, ενώ παρατηρούμε την θετική συμμετοχή του Άρη από τους Διδύμους και του Δία από τον Υδροχόο που σχηματίζουν εξάγωνο με το φαινόμενο! Σε αυτή την περίοδο της Άνοιξης λοιπόν, δίνεται η δυνατότητα δυναμικών πρωτοβουλιών και δυναμικών ενάρξεων ιδιαίτερα για τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη από τον Κριό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, δεν θα λείψουν για τα παραπάνω ζώδια τα ασυγκράτητα πάθη, τα σκάνδαλα, αλλά και μάχες εξουσίας και συμφερόντων! Αρκετά ευνοημένοι από αυτό το φεγγάρι θα σταθούν οι Λέοντες - Τοξότες αλλά και οι Δίδυμοι – Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου!

 

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΜΑΪΟΥ 2021

11 Μαϊου 2021 ώρα 20:59 : Η Νέα Σελήνη του Μάη σχηματίζεται στην 21ο17' λεπτά του ζωδίου του Ταύρου όπου παρατηρούμε την θετική συμμετοχή του Ποσειδώνα στο φαινόμενο όπου και σχηματίζει εξάγωνο με τα φώτα. Είναι ένα φεγγάρι που θα γλυκάνει την καρδιά μας και θα μας δώσει τα ερεθίσματα εκείνα για να σπείρουμε καρπούς που θα σπείρουμε λίγο αργότερα (ιδιαίτερα σε αισθηματικά και οικονομικά). Η Αφροδίτη, κυβερνήτης αυτού του φεγγαριού κινείται στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Δία που έχει περάσει στο ζώδιο του Ιχθύ. Δεν θα λείπουν λοιπόν και οι υπερβολές αλλά και οι σπατάλες λόγω ενθουσιασμό! Από τη Νέα Σελήνη του Μάη επηρεάζονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 21η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ – ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

10 Ιουνίου 2021 ώρα 12:52μμ : Η πρώτη Ηλιακή Έκλειψη της χρονιάς σχηματίζεται ετούτη την περίοδο στην 19ο47' των Διδύμων, με την συμμετοχή του Ποσειδώνα που σχηματίζει τετράγωνο με τα Φώτα αλλά και με τον Ερμή που κινείται φαινομενικά ανάδρομος στους Διδύμους! Ο νέος κύκλος του φεγγαριού εμπεριέχει έντονο το στοιχείο της εξαπάτησης, των συγχύσεων, της θολούρας και τη αποδυνάμωσης. Προσοχή σε ατυχήματα, βλάβες, μολύνσεις. Η επιρροή είναι πιο αισθητή για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου.

 

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

10 Ιουλίου 202 ώρα 03:15 : Η Νέα Σελήνη του Ιουλίου σχηματίζεται στο ζώδιο του Καρκίνου στην 18ο01' του ζωδίου. Αυτή την περίοδο επικεντρωνόμαστε πολύ περισσότερο σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την πατρίδα, τις ρίζες μας. Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου βρίσκονται σε περίοδο αναδιοργάνωσης και νέων ξεκινημάτων. Με αυτό το φεγγάρι ωστόσο παρατηρούμε την Αφροδίτη και τον Άρη από το ζώδιο του Λέοντα να σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο! Δεν θα λείψουν λοιπόν αυτή την περίοδο και οι αιφνιδιασμοί, ανατροπές σε θέματα αισθηματικά και οικονομικά ιδιαίτερα για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου!

 

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

8 Αυγούστου 2021 ώρα 15:49: Το νέο ανατρεπτικό φεγγάρι του Αυγούστου σχηματίζεται στην 16ο14' του ζωδίου του Λέοντα, με την δυσαρμονική συμμετοχή του Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου που σχηματίζει τετράγωνο με τα Φώτα! Δυναμικά, ξαφνικά γεγονότα, φέρνουν αλλαγές και ανατροπές στα σχέδια και στις ζωές των ζωδίων του σταθερού σταυρού του 2ου δεκαημέρου (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) αλλά και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 14η-16η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.


 

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

7 Σεπτεμβρίου 2021 ώρα 02:51πμ: Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου σχηματίζεται στο ζώδιο της Παρθένου στην 14ο38 του ζωδίου! Σε αυτό το φεγγάρι παρατηρούμε την θετική συμμετοχή του Ουρανού που σχηματίζει τρίγωνο με τα φώτα! Ζητήματα που αφορούν την επανένταξη στους ρυθμούς της καθημερινότητας, της εργασίας θα στεφθούν με επιτυχία και θα δοθούν και ευκαιρίες. Υποθέσεις που αφορούν την υγεία αλλά και την έρευνα / ανακάλυψη θα έχουν μία προοδευτική εξέλιξη! Αλλαγές και νέα ξεκινήματα αυτή την περίοδο θα έχουν οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου. Θετικές προοπτικές και ευχάριστες εκπλήξεις θα έχουν και οι Ταύροι – Σκορπιοί, Καρκίνοι- Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου.

 

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

6 Οκτωβρίου 2021 ώρα 13:05 : Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου σχηματίζεται στο ζώδιο του Ζυγού στην 13ο24' του ζωδίου και στο φαινόμενο παρατηρούμε την συμμετοχή του Άρη που σχηματίζει σύνοδο με τα φώτα, ενώ και ο ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος σε αυτό το ζώδιο! Το νέο αυτό φεγγάρι αναμένεται να φέρει ρήξεις, δοκιμασίες, καβγάδες και γεγονότα σε σχέσεις και σε συνεργασίες! Επηρεάζονται πιο στενά οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 13η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Μία θετική προοπτική μία νέα εξέλιξη που θα ενεργοποιήσει για δράση θα έχουν αυτό τον καιρό οι Δίδυμοι - Υδροχόοι Λέοντες και Τοξότες του 2ου δεκαημέρου!

 

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021

4 Νοεμβρίου 2021 ώρα 23: 14: Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου σχηματίζεται στο ζώδιου του Σκορπιού συγκεκριμένα στην 12ο40' του ζωδίου όπου συμμετέχει ενεργά ο Ουρανός σχηματίζοντας αντίθεση με τα φώτα! Επρόκειτο για ένα νέο μηνιαίο κύκλο σοκαριστικό, με αιφνίδια γεγονότα, ανατροπές και επαναστατική διάθεση ιδιαίτερα για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου και για όσους έχου προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 12η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.


 

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021

4 Δεκεμβρίου 2021 ώρα 09:42: Το τελευταίο νέο φεγγάρι της χρονιάς αναμένεται να είναι νευρικό αλλά και να επιζητά την επαναπροσμογή σε νέες συνθήκες. Σχηματίζεται στο ζώδιο του Τοξότη στην 12ο22' του ζωδίου όπου παρατηρούμε τον σχηματισμό της όψης χιαστί των φώτων με τον Ουρανό. Ο Δίας κυβερνήτης αυτού του φεγγαριού είναι σε τετράγωνο με τον Δία, γεγονός που εντείνει την υπερβολή και την επιπολαιότητα που μπορούν εντέλει να οδηγήσουν σε λανθασμένες κινήσεις και πρωτοβουλίες. Με αυτό το φεγγάρι επηρεάζονται πιο έντονα οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 12η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
4,56 βαθμολογία
9 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.