Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίο Ωροσκόπιο Φεβρουαρίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων για τον Φεβρουάριο 2021, από την Άντα Λεούση…

Μηνιαίο Ωροσκόπιο Φεβρουαρίου 2021
Αστρολόγος - Μελλοντολόγος

Ο μήνας ξεκινάει με την Αφροδίτη να περνάει την 1η Φλεβάρη στον Υδροχόο, ενώνοντας τον  Ήλιο, τον ανάδρομο Ερμή, το Δία και τον Κρόνο στο ίδιο αστρολογικό σημάδι. Επικεντρωθείτε στις αλλαγές που θέλετε να κάνετε, στον τρόπο που πρέπει να κινηθείτε, στο τι πρέπει να κάνετε διαφορετικά, στο μέλλον που ελπίζετε να έχετε και σε αυτά που θέλετε να επιδιώξετε.

 

Η Νέα Σελήνη στις 11 πραγματοποιείται στον Υδροχόο, με τη συμμετοχή του ανάδρομου Ερμή και τους ευεργετικούς πλανήτες Αφροδίτη και Δία. Φέρνει δεύτερες ευκαιρίες και αρκετή ενέργεια για να τις αξιοποιήσετε στο έπακρο και να προχωρήσετε σε οτιδήποτε θετικό με παραγωγικούς τρόπους.

 

Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στον Υδροχόο που ξεκίνησε στις 31/1, λίγο πριν μπει ο Φεβρουάριος, θα διαρκέσει μέχρι τις 20 του μήνα. Ενδέχεται να είστε εστιασμένοι στις αλλαγές, να αισθανθείτε πιο ανυπόμονοι και παρορμητικοί ή να μη νιώθετε έτοιμοι να προχωρήσετε. Το μέλλον ζητάει την προσοχή μας για αυτό μη βιαστείτε να κινηθείτε. Εάν νιώσετε ότι χάνονται κάποιες ελπίδες που είχατε, διασφαλίστε ότι δεν είστε απλώς απαισιόδοξοι και αφήστε τον εαυτό σας να ονειρευτεί.

 

Η Αφροδίτη στις 25 εγκαταλείπει τον Υδροχόο και περνάει στους Ιχθείς. αυτό μπορεί να μας κάνει πιο ευφάνταστους, δημιουργικούς και εμπνευσμένους. Η διαίσθηση μπορεί να είναι ισχυρότερη ή να ενισχυθεί και μπορούμε να καθοδηγηθούμε από λεπτές ενέργειες. Μπορούμε να αξιοποιήσουμε το υποσυνείδητό μας, να επικεντρωθούμε στο παρελθόν, ή να περάσουμε λίγο χρόνο μόνος μας ή με αγαπημένα πρόσωπα πίσω από κλειστές πόρτες. Μπορούμε να κάνουμε περισσότερα για τους άλλους και να κάνουμε θυσίες για όσους αγαπάμε.

 

Στις 27 πραγματοποιείται Πανσέληνος στην Παρθένο, που βοηθά να επικεντρωθείτε σε αυτό που πρέπει να κάνετε και να είστε πιο παραγωγικοί και αποτελεσματικοί. Οργανωθείτε και αντιμετωπίστε όλα εκείνα που σας απομακρύνουν από τους στόχους σας. Ολοκληρώστε σχέδια ή αλλαγές που έχετε ήδη ξεκινήσει και εργαστείτε μόνοι ή ομαδικά, παρακολουθώντας το μέλλον.

 

Ο μήνας είναι καλύτερος για τους Ιχθείς.

 

 

Η αγαπημένη σου αστρολόγος, σου δίνει τις προσωπικές προβλέψεις σου!

Μίλησε τώρα LIVE μαζί της!

Κάλεσε στο ☎ 14600 ή στείλε με SMS ΑΛ2 & την ημερομηνία γέννησης σου, στο 54754!

 

 

Διάλεξε το ζώδιο, αλλά και τον ωροσκόπο σου και διάβασε αναλυτικά την μηνιαία πρόβλεψη σου για τον Φεβρουάριο 2021!

 

Κριός Φεβρουάριος 2021

 

Ταύρος Φεβρουάριος 2021

 

Δίδυμος Φεβρουάριος 2021

 

Καρκίνος Φεβρουάριος 2021

 

Λέων Φεβρουάριος 2021

 

Παρθένος Φεβρουάριος 2021

 

Ζυγός Φεβρουάριος 2021

 

Σκορπιός Φεβρουάριος 2021

 

Τοξότης Φεβρουάριος 2021

 

Αιγόκερως Φεβρουάριος 2021

 

Υδροχόος Φεβρουάριος 2021

 

Ιχθύς Φεβρουάριος 2021

 

 

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
3,56 βαθμολογία
9 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.