Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ταρώ Απριλίου 2019 από την Άννα Μπελίτση

Τα ζώδια και οι μηνιαίες τους προβλέψεις για τον Απρίλιο 2019 με τα Ταρώ της Μεγάλης Αρκάνα, από την Άννα Μπελίτση

Μηνιαίες Προβλέψεις Ταρώ Απριλίου 2019 από την Άννα Μπελίτση
Αστρολόγος - Ψυχοερευνήτρια

Ο Απρίλιος είναι ο μήνας των απρόβλεπτων αλλαγών αλλά και της αναγκαστικής αποδοχής της αλήθειας.  Η κάρτα του Πύργου που αντιπροσωπεύει τις γενικές τάσεις του Απριλίου δηλώνει ότι προκύπτουν ξαφνικά γεγονότα και   αποκαλύψεις οι οποίες θα μας βγάλουν από το σύνηθες σταθερό μονοπάτι μας,  θα προκαλέσουν τον αποσυντονισμό , την ανησυχία αλλά και το φόβο. Ο μήνας στην πορεία του μας προτρέπει να αποδεχθούμε την αλήθεια και να αναπροσαρμοστούμε σε νέες συνθήκες.


Οι προσωπικές σου προβλέψεις Ταρώ τώρα με 1 sms

Στείλε ΜΑ4 στο 54754 και μάθε όλες τις τάσεις του Απριλίου 2019 σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησής σου! 
Κριός

ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: ΤΟ ΑΣΤΡΟ

 “Η ΤΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΑΣ”

 

ΓΕΝΙΚΑ: Στον ανοιξιάτικο Απρίλιο οι οιωνοί είναι εξαιρετικά θετικοί για εσάς, κάνοντας τις τυχαίες συγκυρίες να σας ευνοούν για τις μετέπειτα προοπτικές σας.  Ο παράγοντας της τύχης να είναι με το μέρος σας και σας βοηθά σε κάθε σας βήμα. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν οι οποίες και θα σας βοηθήσουν σημαντικά να πετύχετε σημαντικούς στόχους σας. ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μία μεγάλη επιτυχία στα αισθηματικά σας θα σας κάνει να λάμψετε από χαρά και πληρότητα. Οι ελεύθεροι έχετε μία νέα γνωριμία, οι δεσμευμένοι βελτιώνετε ουσιαστικά τη σχέση σας ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτό το μήνα ξεμπλοκάρουν κάποιες επαγγελματικές σου υποθέσεις και βρίσκεστε ευνοημένοι. Στα οικονομικά υπάρχει μία ανάσα ανακούφισης από κάποιο έκτακτο έσοδο.

 Ταύρος

Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: Η ΣΕΛΗΝΗ

“ΜΗΝΑΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΕΩΝ”

 

ΓΕΝΙΚΑ: Κατά την διάρκεια του Απριλίου είστε πιο ευσυγκίνητοι και δίνεται προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν την προσωπική και οικογενειακή σας ζωή.  Κατανοείτε περισσότερο τα συναισθήματα τα δικά σας και των οικείων σας. Τα συχνά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα σας θα γίνουν η αιτία να δημιουργούνται παρεξηγήσεις με τους ανθρώπους που έρχεστε σε επαφή! ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ζείτε όμορφες, ζεστές, ρομαντικές στιγμές στα αισθηματικά σας, δεν παύει όμως να υπάρχει και ισχυρό το αίσθημα της ανασφάλειας για το τί θα γίνει στην πορεία των αισθηματικών σας. Αποφύγετε την γκρίνια.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο μήνας είναι πιεστικός για ζητήματα που αφορούν την εργασία και τα οικονομικά γιατί η εποχή αυτή έχει αρκετές απαιτήσεις από εσάς. Κάποια έκτακτα οικογενειακά έξοδα θα σας βγάλουν για λίγο από τον προϋπολογισμό σας.

 

 

 

Δίδυμος

Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: Ο ΉΛΙΟΣ

 

ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

 

ΓΕΝΙΚΑ: Ένας ευχάριστος, δημιουργικός και επικοινωνιακός μήνας ξεκινά για εσάς. Στην πορεία του θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις, θα αισθάνεστε δυνατοί και αναζωογονημένοι ενώ χαρακτηριστικές θα είναι και οι συχνές μετακινήσεις που θα κάνετε.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ένα νέο φλερτ μπαίνει τώρα στον ορίζοντα της αισθηματικής σας ζωή και σας γεμίζει με ενθουσιασμό αν είστε ελεύθεροι. Οι δεσμευμένοι έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την επικοινωνία με το ταίρι σας.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Χαρούμενα νέα θα λάβετε αυτό το μήνα για την εξέλιξη επαγγελματικών και οικονομικών υποθέσεων. Ο μήνας ευνοεί νέες συμφωνίες και νέες συνεργασίες

 Καρκίνος

Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: Η ΚΡΙΣΗ

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΡΕΑΛΙΣΜΟΥ

 

ΓΕΝΙΚΑ: Ο μήνας σας φορτώνει με αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις ενώ καλείστε να δείτε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα κάποια προσωπικά σας ζητήματα και να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον. Αυτό το μήνα δίνεται προτεραιότητα στις πρακτικές υποθέσεις σας.ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αφήνετε για λίγο στην άκρη το συναίσθημα και προσπαθείτε να δείτε με την λογική τα ζητήματα των αισθηματικών σας. Υπάρχουν προβληματισμοί και μία αποστασιοποίηση από το σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι αισθάνεστε ότι έχει έρθει η ώρα να δείτε πιο ρεαλιστικά τα ζητήματα καρδιάς.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κατά την διάρκεια αυτού του μήνα βάζετε σε ένα αυστηρό πρόγραμμα τις υποχρεώσεις σας, τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις οικονομικές. Λειτουργείτε πρακτικά, δεν παύουν όμως να υπάρχουν πιέσεις.

 Λέων

Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: Ο ΚΟΣΜΟΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΧΕΔΙΩΝ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: Ένας κύκλος ολοκληρώνεται και είσαστε σε ετοιμότητα για να κάνετε σχέδια για νέα ξεκινήματα που θα γίνουν στην πορεία σας! Ο μήνας σας προσφέρει το αίσθημα της ικανοποίησης αλλά και της ανακούφισης από καταστάσεις του παρελθόντος.ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τα συναισθήματα ισχυροποιούνται και μπορείτε να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφό σας αφήνοντας τους εγωισμούς στην άκρη! Οι ελεύθεροι έχετε την ευκαιρία να βρείτε έναν σύντροφο που θα καλύψει τα συναισθηματικά σας κενά. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αναγνωρίζονται  αυτό το μήνα οι προσπάθειές σας και λαμβάνετε την ηθική αλλά και την οικονομική ανταμοιβή σας. Αισθάνεστε ότι οι κόποι σας έπιασαν τόπο.

 Παρθένος

Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: Ο ΤΡΕΛΟΣ

ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΕΩΝ

 

ΓΕΝΙΚΑ: Η Άνοιξη εισβάλει δυναμικά στην ζωή σας και με γεγονότα που σας ωθούν να γυρίσετε γρήγορα μία νέα σελίδα και να κάνετε με ενθουσιασμό ενάρξεις στη ζωή σας. Είναι σημαντικό ωστόσο να περιορίσετε τις εγωιστικές τάσεις καθώς και την βιαστική αλλά και εκρηκτική σας διάθεση.ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η βασική σας ανάγκη αυτό το μήνα θα είναι να ανανεώσετε το κλίμα στην αισθηματική σας ζωή. Οι δεσμευμένοι είναι χρήσιμο να αποφύγετε τα καβγαδάκια με το σύντροφό, ενώ οι ελεύθεροι θα υποδεχθείτε στη ζωή σας ένα νέο πρόσωπο που θα σας συναρπάσει!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Νέες προτάσεις, ιδέες και συμφωνίες πέφτουν τώρα στο τραπέζι των συζητήσεων και εσείς βιάζεστε για να κάνετε μία νέα και σημαντική αλλαγή στα επαγγελματικά. Στα οικονομικά αποφύγετε τις απερίσκεπτες σπατάλες.

 


Ζυγός

Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

 

ΓΕΝΙΚΑ: Ανακτάτε την πίστη στον εαυτό σας και στις δυνάμεις σας και αυτό το μήνα ασχολείστε παραπάνω με τον πνευματικό σας τομέα, διακρίνοντας ότι η ζωή σας έχει δώσει σπουδαία μαθήματα τα οποία οφείλεται τώρα να αξιοποιήσετε και να καλλιεργήσετε ακόμα περισσότερο. ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η αισθηματική σας ζωή βελτιώνεται ενώ αρκετοί από εσάς θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε μία σχέση σας! Οι ελεύθεροι ξεπερνάτε τις πληγές του παρελθόντος και προετοιμάζεστε για ένα νέο ξεκίνημα. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα καταφέρετε να διαχειριστείτε με ψυχραιμία και καλό προγραμματισμό τις πρακτικές σας υποθέσεις. Δέχεστε στήριξη από το ένα άτομο υψηλά ιστάμενο που αναγνωρίζει τις προσπάθειες σας.

 

Σκορπιός

Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟΙ ΕΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ

 

ΓΕΝΙΚΑ: Η Άνοιξη κάνει το ντεμπούτο της με χαρά, ευκαιρίες διασκέδασης, ανεμελιάς ενώ ο έρωτας θα βάλει το αλατοπίπερό του για να σας βγάλει για τα καλά από την ρουτίνα σας. Το μόνο που θα χρειαστεί να περιορίσετε είναι την τάση σας για υπερβολή!ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ένας από τους πιο θετικούς μήνες αυτής της χρονιάς ξεκινά για τα αισθηματικά σας. Δεν θα λείψει ο ενθουσιασμός για μία ερωτική ιστορία που είναι φανερό ότι αυτό το διάστημα σας συναρπάζει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η δημιουργικότητά σας θα σας βοηθήσει σημαντικά αυτό το μήνα στην επαγγελματική σας πρόοδο. Στα οικονομικά σας  θα παρασυρθείτε σε έξοδα που θα αφορούν την καλοπέραση ή και την καλλωπισμό σας.

 


Τοξότης

Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: ΤΟ ΑΡΜΑ

ΝΕΑ ΦΙΛΟΔΟΞΑ ΣΧΕΔΙΑ

 

ΓΕΝΙΚΑ: Είστε αρκετά πιο φιλόδοξοι αλλά και αποφασιστικοί για το μέλλον και την πορεία σας. Αυτό το μήνα θα  έχετε μία σημαντική επιτυχία που θα σας προσφέρει το αίσθημα της αναγνώρισης. Συμφιλίωση με πρόσωπα που βρισκόσασταν σε αντιθέσεις θα σας ανακουφίσουν!ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ηρεμούν τα πνεύματα στην αισθηματική σας ζωή και μπορείτε να αποκαταστήσετε τις διαφωνίες στην σχέση σας. Οι ελεύθεροι βάζετε τώρα ένα  νέο αισθηματικό στόχο.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο μήνας είναι ιδανικός για να διεκπαιρεώσετε σημαντικά επαγγελματικά έργα τα οποία και θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε με επιτυχία. Η αναγνώριση και η επιτυχία σας προσφέρει το αίσθημα της δικαίωσης. Τα οικονομικά σας είναι βελτιωμένα.

 


Αιγόκερως

Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: Η ΔΥΝΑΜΗ

ΞΕΠΕΡΝΑΤΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ

 

ΓΕΝΙΚΑ: Ανακτάτε την πίστη στον εαυτό  σας και μπορείτε αυτό το μήνα να επιλύσετε υποθέσεις που σας προβλημάτιζαν και να νιώσετε αρκετά πιο δυνατοί! Θα στηρίξετε ένα δικό σας άτομο σε μία προσωπική του υπόθεση! ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μία επανασύνδεση σχέσης είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί αυτό το μήνα! Λύνονται διαφωνίες και προβλήματα σε μία σχέση του παρελθόντος! Οι ελεύθεροι είστε ιδιαίτερα κατακτητικοί!ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δέχεστε στήριξη αυτό το μήνα στα επαγγελματικά σας σχέδια και μπορείτε μέσω των συνεργασιών σας να κάνετε σημαντικά βήματα. Στα οικονομικά σας είστε πιο άνετοι.

 

 

Υδροχόος

ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ

“ΕΠΟΧΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ”

 

ΓΕΝΙΚΑ: Σε αυτή την χρονική περίοδο διακρίνεστε ηθελημένα από εσωστρέφεια, αισθάνεστε κουρασμένοι από τις δοκιμασίες του χρόνου και αναζητάτε περισσότερο στιγμές ηρεμίας και μοναξιάς. Κάνετε σκληρές συνειδητοποιήσεις για εσάς, για τη ζωή σας, για τις σχέσεις σας, έχετε όμως την δύναμη να αποδεχθείτε σημαντικές αλήθειες. Ακόμα και η πίκρα ή η απογοήτευση που μπορεί κάποιες στιγμές να σας καταβάλει, θα συμβάλει ώστε να μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά στα ζητούμενά σας, συγκροτώντας τα αμέσως επόμενα βήματά σας.ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Απρίλιος σας βρίσκει με κάπως πεσμένη διάθεση για τα αισθηματικά σας. Νιώθετε την ανάγκη να σκεφτείτε εκ νέου και περισσότερο βασισμένοι στην λογική και στις εμπειρίες σας, για το ποιό θέλετε να είναι το μέλλον της αισθηματικής σας ζωής ή μίας σχέσης. Στην πορεία του μήνα όμως ανακαλύπτετε ότι ίσως εσείς οι ίδιοι έχετε την ευθύνη για την μοναχικότητα που περνάτε και το γεγονός αυτό θα σας κάνει να αλλάξετε στάση και πορεία. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δεν λείπουν οι πιέσεις και οι προβληματισμοί στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας, όμως αυτό το μήνα θα καταφέρετε να εστιαστείτε πολύ παραπάνω στην εργασία σας, λειτουργώντας αρκετά επικεντρωμένα, γεγονός που θα σας βοηθήσει να επιλύσετε αρκετές εκκρεμότητες. Στην πορεία του μήνα θα ανακαλύψετε ότι δεν δέχεστε την στήριξη από κανέναν και ότι είστε οι μοναδικοί υπεύθυνοι για την πορεία των πρακτικών σας υποθέσεων. Το γεγονός αυτό θα σας ωθήσει να επικεντρωθείτε στις δυνάμεις σας, αξιοποιώντας στο έπακρο όλες τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχετε αποκομίσει ως τώρα από τον επαγγελματικό σας κλάδο. Στα οικονομικά σας αν και είστε αρκετά περιορισμένοι, θα μπορέσετε να κάνετε ένα καλό προγραμματισμό, κόβωντας περιττά έξοδα...

 

Ιχθύς

ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ:Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

“ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ”

 

ΓΕΝΙΚΑ: Τα πάντα γύρω σας αλλάζουν αυτό το μήνα και υπάρχουν γρήγορες εξελίξεις αλλά και ευκαιρίες που πρέπει να αξιοποιήσετε άμεσα! Οι εκπλήξεις δεν λείπουν και σας συναρπάζουν.   Η τύχη είναι με το μέρος σας και αυτό σας γίνεται αντιληπτό στις μέρες που ανοίγονται μπροστά σας.ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μία νέα γνωριμία έρχεται για να σας συναρπάσει και για να σας βγάλει για τα καλά από την ρουτίνα σας. Δεν λείπουν οι εκπλήξεις που σας κάνουν να αισθάνεστε ότι η αναμονή που είχατε εδώ και καιρό, άξιζε εντέλει τον κόπο.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Συμβαίνουν μεγάλες αλλαγές στα επαγγελματικά σας αυτό το μήνα οι οποίες και αποτελούν μία μεγάλη έκπληξη για εσάς. Δίνοντας τον καλύτερό σας εαυτό, θα  μπορέσετε να πετύχετε σε νέα επαγγελματικά σχέδια. Οικονομικά έχετε τα τυχερά σας !

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,19 βαθμολογία
31 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.