Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Λέων Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2019 για το ζώδιο του Λέοντα από τον διάσημο Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη! Κάλεσε στο 14994 και για την προσωπική σου πρόβλεψη!

Λέων Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Νέες δυσκολίες για τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα φέρνει ο Ιούλιος με τις εκλείψεις που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκειά του. Θα παρατηρηθεί στασιμότητα ή αντιξοότητες στο εργασιακό περιβάλλον, δεν θα λείψουν εμπόδια στην προώθηση των επιδιώξεών σας και κάποιοι θα καταληφθείτε αναίτια από κακά προαισθήματα. Αποφύγετε να κάνετε οποιοδήποτε ξεκίνημα και αν είστε υποχρεωμένοι από τις συνθήκες να πάρετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές, διαλέξτε ένα ήρεμο και ασφαλές μέρος για να ξεκουραστείτε. Έτσι και αλλιώς η περίοδος αυτή δεν ευνοεί επιτυχίες και κέρδη, ούτε έρωτες και απολαύσεις. Ωστόσο , αγωνιστείτε για να υπερασπιστείτε τα κεκτημένα και βρείτε τον τρόπο να μην εξοργίζεστε όταν οι άλλοι σας εκνευρίζουν. Το πέρασμα του Άρη από το ζώδιό σας, τώρα, μπορεί να σας κάνει περισσότερο δημιουργικούς, αλλά άλλο τόσο και ευάλωτους στις εξωτερικές επιρροές που θα δεχτείτε.O Κώστας Λεφάκης προβλέπει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για Σένα! 

Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 και την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754

Μάθε τα πάντα για το μέλλον σου με απόλυτη ακρίβεια και ημερομηνίες! Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,91 βαθμολογία
11 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.