Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Λέων Αισθηματικές Προβλέψεις ως το τέλος 2018

Πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά του Λέοντα ως το τέλος του 2018; δες στο άρθρο προβλέψεων της Αθηνάς Βαγενά 

Λέων Αισθηματικές Προβλέψεις ως το τέλος 2018

Μπαίνετε σε μία άκρως απολαυστική περίοδο για τα αισθηματικά σας,  όπου σταδιακά θα δείτε σημαντική ανανέωση στον τομέα του έρωτα. Ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη στις 8/11 και ανοίγονται για εσάς νέες ευκαιρίες που θα σας χαρίζουν ανταμοιβή και επιβεβαίωση.


Την εύνοια του Δία θα την δεχθείτε πρώτα εσείς που έχετε γεννηθεί στο 1ο Δεκαήμερο όπου μπορείτε να προσμένετε ως το τέλος της χρονιάς, τον ερχομό ενός νέου έρωτα,  ή την ευχάριστη εξέλιξη σε μία αισθηματική σας υπόθεση.  


Το Β’ Δεκαήμερο κάνετε νέα ερωτικά ξεκινήματα από τις 7/12 με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη, όπου δεν λείπει και για εσάς ο ενθουσιασμός και η εγρήγορση στον έρωτα! Από την Παραμονή των Χριστουγέννων ο Δίας περνά σταδιακά στο 2ο Δεκαήμερο του Τοξότη και τότε μπορείτε να προσμένετε και εσείς ακόμα πιο ευχάριστες εξελίξεις στην αισθηματική σας ζωή.  Τις ημέρες που ανοίγονται μπροστά σας,  το 1ο όσο και το 2ο δεκαήμερο,  θα επηρεαστείτε και από την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τον Τοξότη (17/11-1/12).Σημαντικό είναι να δείξετε προσοχή στα λόγια και στις αποφάσεις αναφορικά με τα αισθηματικά σας. Δεν θα λείψουν όμως και οι επαναπροσεγγίσεις με πρόσωπα του παρελθόντος σας.Το 3ο δεκαήμερο του Λέοντα, είστε και εσείς με την σειρά σας αρκετά ανανεωμένοι στα αισθηματικά σας στο τελευταίο δίμηνο της χρονιάς.  Από την μία πλευρά έχουμε την Αφροδίτη από το Ζυγό (ανάδρομη ως τις 16/11)  η οποία φέρνει τις επικοινωνίες / τα φλερτ και ικανότητα να εκφραστείτε στα αισθηματικά ας με έναν παλαιό ή ένα νέο έρωτα. Από την άλλη πλευρά ο Ουρανός περνά ξανά στο ζώδιο του Κριού και τα ξαφνιάσματα νέων γνωριμιών που συναρπάζουν και φέρνουν σαρωτικές αλλαγές δεν λείπουν!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,56 βαθμολογία
9 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.