Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Κρόνος στον γενέθλιο χάρτη και στους 12 οίκους

Δες την ερμηνεία του Κρόνου στον γενέθλιο χάρτη και στους 12 οίκους, στο άρθρο της Χριστίνας Τανταλίδου...

Κρόνος στον γενέθλιο χάρτη και στους 12 οίκους

 Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης , που σε διαπαιδαγωγεί, σε συμμορφώνει , καθώς επιδιώκει να είναι ο δάσκαλος που θα σε μάθει να αναγνωρίζεις την αξία σου,  σε μαθητεύει ουσιαστικά στην τέχνη της ζωής,  έτσι ώστε να βελτιώσεις τα τρωτά σημεία σου.

Όμως, οι δυσκολίες του Κρόνου μπορούν να ξεπεραστούν με το να χτίσουμε την επιμονή, να αποκτήσουμε αυτοέλεγχο, πειθαρχία και το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει, μια που θα γίνουμε πιο  αποτελεσματικοί στην επίτευξη των στόχων μας.  Με τον Κρόνο, μαθαίνουμε τα όρια μας, αποδεχόμαστε τις συνέπειες των πράξεων μας και κερδίζουμε γνώση-σοφία από τις εμπειρίες μας.

Η Θέση του Κρόνου στον γενέθλιο χάρτη σου, είναι καθοριστική, μια που άμεσα εκεί βιώνεις τους περισσότερους περιορισμούς και πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο. Έτσι, δες σε ποιο αστρολογικό οίκο, βρίσκεται ο Κρόνος σου και πάρε τα απαραίτητα μέτρα. Προφυλάξου, αλλά και βάλε τον πήχη ψηλά . Ο Κρόνος, να το θυμάσαι, επιβραβεύει πάντα την προσπάθεια σου. Κρόνος στον 1ο οίκο

Εμπόδια, δυσκολίες στα πρώτα χρόνια της ζωής, που καθορίζουν την προσωπικότητα του ατόμου, έντονη τάση του ατόμου να βλέπει τα πράγματα απαισιόδοξα, και μια γενική αμφισβήτηση της ζωής . Αντίσταση στην αλλαγή, έντονη καχυποψία και άκαμπτη, σκληρή συμπεριφορά. Εάν, ξεπεραστεί η πικρία, το άτομο μεγαλουργεί και κερδίζει το σεβασμό των γύρω του. Ορθή κρίση.


Κρόνος στον 2ο οίκο

Οικονομικές δυσκολίες, στέρηση, άγχος για την επιβίωση, αρνητικά συναισθήματα, ανασφάλεια και έλλειψη γενναιοδωρίας, άρνηση του ατόμου να μοιράζεται υλικά αγαθά,  αλλά και συναισθήματα. Κυνική συμπεριφορά, φόβος απώλειας λόγω άσχημων εμπειριών. Εάν το άτομο ξεπεράσει τα συναισθήματα στέρησης, θα κατορθώσει να βελτιώσει, αισθητά, την οικονομική του κατάσταση και να αποδείξει την αξία του. Αυτάρκεια.


Κρόνος στον 3ο οίκο

Δυσκολίες στη μόρφωση, στα σχολικά χρόνια, πιθανή απόρριψη από συγγενικά άτομα ή κοινωνικό περιβάλλον όπως είναι το σχολείο, πιθανόν πρόβλημα στην έκφραση του λόγου, έντονη ντροπαλοσύνη και φόβος για  ανάληψη πρωτοβουλιών. Εάν το άτομο ξεπεράσει τις προσωπικές του αδυναμίες, γίνεται πιο ικανό και αποτελεσματικό, καθώς προσπαθεί περισσότερο για τα θέλω του.


Κρόνος στον 4ο οίκο

Δυσκολίες μέσα στην οικογένεια, παιδικά τραύματα, πιθανή ορφάνια ή έλλειψη ενός γονέα κάνουν το άτομο να φοβάται το περίγυρο του , να μην εμπιστεύεται και να μένει προσκολλημένο στο παρελθόν του. Στερήσεις, δυσκολία στο να εκφραστούν συναισθηματικά, και να αποδεχτούν την ενηλικίωση τους. Εάν το άτομο ξεπεράσει τα πιθανά κόμπλεξ του, ή τα ψυχολογικά του τραύματα, κατορθώνει και γίνεται στυλοβάτης και κάνει τη δική του οικογένεια.


Κρόνος στον 5ο οίκο

Δυσκολίες στην ερωτική ζωή, ή κακή επιλογή ερωτικών συντρόφων οδηγούν σε απογοήτευση, φόβο για δέσμευση και ανάληψη ευθυνών. Δυσκολεύεται το άτομο να νιώσει χαρά και να εμπιστευτεί τα ταλέντα, τις ικανότητες του και έτσι αποφεύγει να δοκιμαστεί σε κάτι νέο. Πολλές φορές ο Κρόνος εδώ φέρνει προβλήματα σε γονείς από τα παιδιά τους που είναι απείθαρχα και έτσι πρέπει αυτοί να εξασκηθούν στο να τους βάζουν όρια. Εάν το άτομο ξεπεράσει πιθανές ψυχολογικές ανησυχίες , αποκτάει ισορροπία και τρομερή αυτοπεποίθηση.


Κρόνος στον 6ο οίκο

Δυσκολίες στην προσφορά υπηρεσιών, στο να αισθανθεί χρήσιμος και οπωσδήποτε σε θέματα αντοχής, υγείας και φυσικής κατάστασης,. Συνήθως εισπράττει αυστηρότητα και κριτική από το περιβάλλον του, μέσα από την εργασία του και καταπιέζεται γενικά στην καθημερινότητα του. Άρνηση του ατόμου να εργαστεί, να είναι παραγωγικό με αποτέλεσμα να κλείνεται στον εαυτό του και να είναι απομονωμένο. Εάν όμως , μπορέσει και ξεπεράσει το άγχος του,  μπορεί να αναλάβει μεγάλες ευθύνες και να προσφέρει χρήσιμες υπηρεσίες στους γύρω του.


Κρόνος στον 7ο οίκο

Δυσκολίες στην δημιουργία σχέσεων, κυρίως σε νεαρή ηλικία, φόβος για τη δέσμευση και συχνά καταπίεση από μέσα στις κοντινές προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις. Πιθανό διαζύγιο. Ωστόσο,  Ο Κρόνος εδώ δεν είναι τόσο κακός, με την έννοια ότι το άτομο αποφεύγει τις επιπόλαιες σχέσεις και σκέφτεται αρκετά ώριμα πριν προχωρήσει και εμπιστευτεί τους άλλους. Εάν το άτομο συμβαδίσει με την ηλικία του, μπορεί και να κάνει αρμονικές σχέσεις και να αντιμετωπίζει τα πιθανά προβλήματα με την ανάλογη ωριμότητα.


Κρόνος στον 8ο οίκο

Δυσκολίες στο να αισθανθεί ασφάλεια, έχει το άτομο με τον Κρόνο στον όγδοο, και αρνείται να παραδοθεί στα συναισθήματα του, με αποτέλεσμα να καταπιέζεται και να κρύβει τις σεξουαλικές του επιθυμίες. Φόβος για το θάνατο, υπαρξιακά ζητήματα πιθανόν να προκύψουν μέσα από απογοητεύσεις και αυτό οδηγεί σε προβληματικές καταστάσεις και τάση προς ακραίες συμπεριφορές. Πιθανή απώλεια περιουσίας. Εάν το άτομο αγαπήσει τον εαυτό του και συμβιβαστεί με τυχόν αποτυχίες, απολαμβάνει τη ζωή του, χωρίς ενοχές.


Κρόνος στον 9ο οίκο

Δυσκολεύεται εδώ το άτομο να πιστέψει θέματα φιλοσοφίας, θρησκείας, αναζητά συνεχώς αποδείξεις και λειτουργεί πολύ με τη λογική και το αποτέλεσμα να φαίνεται ρηχός και υπερβολικά ρεαλιστής. Ίσως το άτομο με τον Κρόνο στον ένατο, φοράει ουσιαστικά Παρωπίδες αι είναι αρνητικός σε όνειρα, επιθυμίες, θεωρώντας την αισιοδοξία, αφέλεια. Ωστόσο, είναι το άτομο που θα είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του, αρκετά ηθικό και έμπιστο. Σταδιοδρομία στο εξωτερικό ή διδασκαλία.


Κρόνος στον 10ο οίκο

Δυσκολίες στο να ενταχθεί στο κοινωνικό σύνολο, αντιπαλότητα με ένα οικογενειακό πρόσωπο και πολλή καταπίεση από πρόσωπα εξουσίας και το άτομο αδυνατεί να εξελιχθεί και να δείξει τις ικανότητες τους. Φόβος για την κριτική, ή πιθανή αποτυχία οδηγεί σε αδράνεια ή λάθος επιλογές και δεν θα αξιοποιήσει τα ταλέντα του και τις ικανότητες του. Εάν ξεπεράσει το άτομο κόμπλεξ κατωτερότητας και δεν λειτουργεί ανταγωνιστικά, θα μπορέσει να αποκτήσει την έγκριση και την αποδοχή του κοινωνικού περίγυρου. Δουλειά σε κυβερνητικούς οργανισμούς.


Κρόνος στον 11ο οίκο

Εδώ ο Κρόνος βρίσκεται σε καλή θέση, καθώς κάνει το άτομο υπεύθυνο, προσεκτικό στις επιλογές του και πιθανόν έτσι προφυλάσσεται από τυχόν αναποδιές και ατυχίες. Δυσκολίες στο να εμπιστευτεί άτομα που δεν γνωρίζει καλά ή και συχνά δεν δεσμεύεται συναισθηματικά με αποτέλεσμα να φαίνεται ψυχρός στην ερωτική του συμπεριφορά. Επιλογή φίλων ή ένταξη σε συλλογική προσπάθεια ανθρωπιστικού χαρακτήρα.

 

Κρόνος στον 12ο οίκο

Δυσκολίες αποδοχής, συνεχής προσωπική αμφισβήτηση, αρκετά κόμπλεξ και αρκετά νευρική εξάντληση , που οδηγεί σε συχνή υπερκόπωση. Το άτομο με τον Κρόνο στον δωδέκατο οίκο, δεν εμπιστεύεται αρκετά τον εαυτό σου και συχνά στηρίζεται σε ένα άτομο μεγαλύτερο με αποτέλεσμα να χάνει την εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Φόβος καχυποψία και έλλειψη Πίστης στο Ανώτερο. Εάν το άτομο καταφέρει να ισορροπήσει τον ψυχισμό του, μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.

 

 

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
2,4 βαθμολογία
5 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.