Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Κριός Ταρώ Μαρτίου 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις

Οι μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2019 για το ζώδιο του Κριού από την Άννα Μπελίτση

Κριός Ταρώ Μαρτίου 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις
Αστρολόγος - Ψυχοερευνήτρια

Κάρτα Ταρώ του Μήνα: Ο ΠΥΡΓΟΣ

«ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ»ΓΕΝΙΚΑ
: Κατά την διάρκεια του Μαρτίου  συμβαίνουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας... Τις περισσότερες από αυτές δεν τις είχατε επιλέξετε, αλλά ούτε και τις φανταζόσασταν, γεγονός που σας βγάζει εκτός του προγράμματός σας, αλλά σας δημιουργεί ισχυρό και το αίσθημα του φόβου και της ανησυχίας.  «Μεταμόρφωση» αυτό ακριβώς είναι το μήνυμα που σας δίνει ο πρώτος μήνας της άνοιξης, ο οποίος έρχεται για να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην ζωή σας,  φέρνοντας σημαντικές αποκαλύψεις που σας κάνουν πλέον ξεκάθαρο, με ποιους ανθρώπους και με ποιες καταστάσεις θα συνεχίσετε να ασχολείστε τη νέα χρονιά που ανοίγεται μπροστά σας. Αποδεχτείτε την ροή των γεγονότων, μαθαίνοντας από αυτά!


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
: Είναι γεγονός ότι ο έρωτας είναι απρόβλεπτος αλλά πολλές φορές και ακατανόητος. Δεν είναι πάντα εύκολο να μπορούμε να εξηγήσουμε με τις σωστές λέξεις τι αισθανόμαστε για έναν άνθρωπο, αλλά και το τι θέλουμε από αυτόν... Αυτό το μήνα η αισθηματική σας ζωή ανατρέπεται γιατί προκύπτουν ξαφνικές αποκαλύψεις που σας φανερώνουν ότι κάποια πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα είχατε στο μυαλό σας. Το γεγονός αυτό σας απογοητεύει και σας οδηγεί σε εσπευσμένες κινήσεις.  Προσπαθήστε αυτό το μήνα να αφήσετε πιο χαλαρά τις καταστάσεις γύρω σας.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
: Το ιδανικό είναι να μπορούμε να στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις χωρίς να έχουμε ανάγκη την βοήθεια και την υποστήριξη, αλλά πολύ παραπάνω το να μπορούμε στα δύσκολα να έχουμε εναλλακτικές... Ο Μάρτιος είναι ο μήνας που σας αιφνιδιάζει γιατί σας δίνει να καταλάβετε  ότι δεν μπορείτε και τόσο εύκολα να στηριχτείτε στις δυνάμεις των άλλων, παρά μόνο στις δικές σου! Δείξε προσοχή στα λόγια και στα κουτσομπολιά που μπορεί να ειπωθούν αυτό το μήνα εις βάρος σας, ενώ φροντίστε να προστατέψετε καλύτερα αυτό που σας ανήκει και είναι δικό σας (είτε οικονομικά, είτε επαγγελματικά)!

 

Προσωπική Πρόβλεψη Ταρώ από την Άννα Μπελίτση

Μάθε αναλυτικά όλες τις προσωπικές σου προβλέψεις, με ημερομηνίες αλλά και πολλές ακόμα αποκαλυπτικές προβλέψεις! 

Κάλεσε τώρα στο 14724 ή στείλε ΜΑ4 στο 54754

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,75 βαθμολογία
4 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.