Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Κριός Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2019 για το ζώδιο του Κριού από τον διάσημο Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη! Κάλεσε στο 14994 και για την προσωπική σου πρόβλεψη!

Κριός Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

O μήνας των εκλείψεων αναστατώνει προσωρινά το πρόγραμμα του Καλοκαιριού σας, επιβάλλοντας νέες ασχολίες στην καθημερινότητά σας. Η ανυπομονησία και η αντίληψή σας, βρίσκουν αντίσταση από τα γεγονότα που επηρεάζουν το περιβάλλον σας. Η έκλειψη του Ήλιου στον Καρκίνο στις 2 καθυστερεί τις εξελίξεις σε θέματα προόδου, καριέρας, δουλειάς και σχέσεων, ουσιαστικών, προσωπικών και ειδικών. Η δεύτερη έκλειψη είναι σεληνιακή και συμβαίνει στις 16 στον Αιγόκερω. Προσοχή στις δηλώσεις, στις επιθυμίες και στις προσμονές ειδικών περιπτώσεων και εξελίξεων σε ευαίσθητα θέματα. Το δεύτερο μισό του μήνα προβλέπεται πιο ευχάριστο και πιο ενθαρρυντικό για εσάς, επομένως, φυλάξτε δυνάμεις για τότε. Η επιλογή της κατάλληλης στιγμής για τις επιδιώξεις σας, θα είναι πολύ βοηθητική για εσάς.

 O Κώστας Λεφάκης προβλέπει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για Σένα! 

Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 και την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754

Μάθε τα πάντα για το μέλλον σου με απόλυτη ακρίβεια και ημερομηνίες! Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4 βαθμολογία
8 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.