Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Κριός Αισθηματικές Προβλέψεις ως το τέλος 2018

Πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά του κριού ως το τέλος του 2018; δες στο άρθρο προβλέψεων της Αθηνάς Βαγενά 

Κριός Αισθηματικές Προβλέψεις ως το τέλος 2018

Το τελευταίο δίμηνο της χρονιάς, προσφέρει αρκετές ευκαιρίες ανανέωσης της αισθηματικής σας ζωής, ή τουλάχιστον σας δίνει την δυνατότητα να αναζωπυρωθεί η επιθυμία σας για έρωτα αλλά και για συντροφικότητα.

Το Α’ δεκαήμερο του Κριού, ευνοείστε ιδιαίτερα για νέες γνωριμίες, οι οποίες  μπορεί να είναι από το διαδίκτυο, από ένα ταξίδι, με ένα άτομο που σας χωρίζει ηλικιακή ή χιλιομετρική διαφορά.   Δεν θα λείψουν οι αναθεωρήσεις, οι δεύτερες σκέψεις αλλά και οι συζητήσεις για παρελθοντικές καταστάσεις της αισθηματικής σας ζωής, την περίοδο από τις 17 Νοεμβρίου ως την 1η Δεκεμβρίου όπου ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Τοξότη. Η πρόβλεψη αυτή αφορά κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. 

Οι Κριοί του 3ου δεκαημέρου, έχετε να ζήσετε πιο δυνατές, συνάμα όμως και απρόβλεπτες στιγμές στα αισθηματικά σας, αφού επιστρέφει ο Ουρανός στο δικό σας ζώδιο στις 6/11. Πολλοί από εσάς, θα έχετε τις ανατροπές σας στον τομέα των σχέσεων, γιατί θα χρειαστεί να επιλέξετε ανάμεσα σε έναν παλαιό με έναν νέο έρωτα! Μέχρι το τέλος της χρονιάς, αλλάζουν τα θέλω σας, αλλά είστε και εσείς πιο τολμηροί στις αλλαγές.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,33 βαθμολογία
9 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.