Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Κριός 2016 Ετήσιες Προβλέψεις από την Χριστίνα Τανταλίδου

Μάθε τώρα την πρόβλεψη Κριού για το 2016 από την Χ.Τανταλίδου

Κριός 2016 Ετήσιες Προβλέψεις από την Χριστίνα Τανταλίδου

Της Χριστίνας Τανταλίδου <<


"To  2016 η  ευτυχία βρίσκεται σε απλά καθημερινά πράγματα"


Το  2016, μια χρονιά αφιερωμένη αρχικά σε απλά καθημερινά πράγματα, ικανά όμως να κάνουν τη διαφορά και να μεταμορφώσουν-βελτιώσουν την εικόνα σας προς τα έξω. Μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου ο Δίας στην Παρθένο ταξιδεύει στον έκτο ηλιακό σας οίκο που σημαίνει ότι α) ομορφαίνει ο χώρος εργασίας, β) φέρνει τους άλλους στα μέτρα σας και γ) διώχνετε το άγχος και την κούραση.  Με τον Δία σύμμαχο σας συνάπτετε ενδιαφέρουσες σχέσεις εργασίας-συνεργασίας, και μπορείτε να εφαρμόσετε τα σχέδια σας, προσφέροντας τις χρήσιμες υπηρεσίες σας. Από τις 9 Σεπτεμβρίου 2016 και με την μετακίνηση του Δία στο ζώδιο της Αφροδίτης, τον Ζυγό , δηλαδή απέναντι σας , μπορείτε να πάρετε το συναίσθημά σας στα σοβαρά,  να επισημοποιήσετε σχέση που μετράει χρόνια ή να τολμήσετε το καινούργιο, αποχαιρετώντας το παλιό!


Με τον Κρόνο στον Τοξότη και για ολόκληρη τη χρονιά περιορίζεστε όταν επιχειρείτε να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και η επαφή με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας, κρύβει απογοητεύσεις και αρκετές δυσκολίες. Παρορμητικοί από τη φύση σας προσπαθείτε να ξεφύγετε από τα γνωστά λημέρια, να δοκιμάσετε την τύχη σας εκτός συνόρων και στην περίπτωση που σκέφτεστε να συνεχίσετε σπουδές στο εξωτερικό , καλό είναι να ζυγίζετε τα υπέρ και τα κατά, πριν λάβετε τις οριστικές αποφάσεις. 


Ο Ουρανός συνηθίζει να ταρακουνάει, και εσείς φοβάστε τις σεισμικές δονήσεις που διαφοροποιούν επικίνδυνα τα δεδομένα σας.. Νιώθετε ότι τίποτα δεν διαρκεί για πάντα, αλλά πρέπει να σηκώσετε ανάστημα και να πάτε γρήγορα παρακάτω (επηρεάζει τους εκπροσώπους τέλος β΄και αρχές γ΄ δεκαημέρου). 


Τα Φεγγάρια του 2016 και η επιρροή τους στον Κριό


• Στις 23 Μαρτίου η Πανσέληνος έκλειψη Σελήνης  στον Ζυγό διώχνει κακήν κακώς τους ανεπιθύμητους και όσους έκαναν τη ζωή σας δύσκολη, ανυπόφορη.. τώρα πρέπει να δείξετε τι αξίζετε και αν τελικά μπορείτε να τα καταφέρετε και μόνοι σας! 

• Στις 16 Οκτωβρίου η Πανσέληνος στο ζώδιο σου φέρνει μια επιβάρυνση κυρίως σε θέματα υγείας, εφόσον βέβαια την προηγούμενη περίοδο κάνατε τον εαυτό σας χίλια κομμάτια και χρειάζεστε άμεσα ξεκούραση, και χαλάρωση.

Υπενθύμιση : από 17 Απριλίου έως τις 28 Ιουνίου  ο πλανήτης Άρης φαινομενικά ανάδρομος (9η μοίρα του Τοξότη  έως στην 24η μοίρα του Σκορπιού ) - Απομακρυνθείτε από τα φώτα της δημοσιότητας, κάντε βουτιές στο υποσυνείδητο σας , ψάξτε για βαθύτερες ανάγκες, αποδεχτείτε, αντιμετωπίστε τις αδυναμίες σας. Καλή χρονιά
Χριστίνα Τανταλίδου

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
0 βαθμολογία
0 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.