Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2021

Πώς θα εξελιχθεί το 2021 σύμφωνα με την Κινέζικη Αστρολογία; Το έτος του βούβαλου απαιτεί υπευθυνότητα και σωστή οργάνωση

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2021

Το 2021 σύμφωνα με την Κινέζικη Αστρολογία είναι η χρονιά του Βούβαλου και παραδοσιακά το Κινέζικο Έτος ξεκινά στις 12 Φεβρουαρίου 2021 και ολοκληρώνεται στις 31 Ιανουαρίου 2022. Η χρονιά αυτή αναμένεται να είναι επιτυχής αρκεί να λειτουργήσουμε με γνώμονα την οργάνωση, την πειθαρχία, την σκληρή δουλειά, παραμένοντας πάντα προσγειωμένοι στην πραγματικότητα. Δείτε αναλυτικά τις ετήσιες προβλέψεις σας βασισμένες στην Κινέζικη Αστρολογία . Αν δεν γνωρίζετε το ζώδιο σας βάση του Κινέζικου Ωροσκοπίου ΔΕΊΤΕ ΕΔΩ<<Αρουραίος 2021

Το 2021 αναμένεται να είναι μία πιο δύσκολη χρονιά για εσάς συγκριτικά με το περασμένο έτος, τα γεγονότα που θα σας απασχολήσουν θα είναι διαφορετικής φύσεως, ωστόσο η βασική σας ανάγκη θα είναι να αρχίσεε και πάλι από την αρχή σε όλους τους βασικούς τομείς της ζωής σας. Το 2021 εργάζεστε σκληρά και είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε σημαντικές προκλήσεις στην καριέρα σας . Θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με αρκετές εργασίες και εκκρεμότητες που απαιτούν πολύ προσπάθεια από την πλευρά σας, δεν θα έχετε όμως τον δισταγμό να αποδεχθείτε αυτές τις προκλήσεις και να αγωνιστείτε για ότι το καλύτερο. Οι προσπάθειές σας θα έχουν την ανταμοιβή, έτσι μπορούμε να πούμε για διακρίσεις και κατακτήσεις στα επαγγελματικά ή ακόμα και μία σημαντική αύξηση στο μισθό σας. Στα αισθηματικά σας η χρονιά θα είναι αρκετά πιο ευνοϊκή και θα μπορέσετε να έχετε σταθερότητα και πάθος! Αν είστε ήδη σε μία σχέση θα δείτε σημαντική βελτίωση και πρόοδο, αποφύγετε ωστόσο τους πειρασμούς που θα βρεθούν στο δρόμο σας. Οι απιστίες είτε και τα καβγαδάκια ζήλειας μπορεί να οδηγήσουν σε χωρισμό. Αν είσαι χωρίς σχέση τότε είναι βέβαιο ότι σε αυτό το έτος θα βρεις ένα νέο σύντροφο, ενώ είνα πολύ πιθανή και μία επανασύνδεση! Ωστόσο θυμηθείτε οι σχέσεις που θα ξεκινήσουν αυτή την χρονιά δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια. Στα οικονομικά είναι προτιμότερο αυτή την χρονιά να είστε εγκρατείς κάνοντας οικονομίες, γιατί το δεύτερο εξάμηνο του έτους αναμένεται να είναι δύσκολο.

 

Βούβαλος 2021

Το 2021 είναι η χρονιά σου, όπου θα μπορέσεις σταδιακά να επιτύχεις την σταθερότητα και την ποιότητα στη ζωή σου. Πολλά από τα σχέδιά σου θα καρποφορήσουν ενώ στην πορεία αυτού του έτους θα νιώσεις δύναμη, χαρά και ευδαιμονία. Η οικογένεια θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου σε αυτό το έτος. Είναι πολύ πιθανό να κάνεις το μεγάλο βήμα και να παντρευτείς ή αν είσαι ήδη σε μία μόνιμη σχέση ή γάμο είναι πολύ πιθανό να έχεις και τον ερχομό ενός νέου μέλους στη οικογένεια. Αν είσαι χωρίς σχέση τότε σε αυτό το έτος ξεκινά μία νέα ρομαντική ιστορία με ένα άτομο που θα έχεις μία πολύ καλή συμβατότητα και μία πολύ καλή προοπτική. Στα επαγγελματικά θα ξεκινήσεις νέες δραστηριότητες που θα σε ενθουσιάσουν, το ομαδικό πνεύμα εργασίας θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της δουλειάς σου! Τα οικονομικά δεν θα είναι η βασική εστία προβληματισμού αυτή την χρονιά, ενώ δεν θα τα πολυσκέφτεσαι! Ο τραπεζικός σου λογαριασμός θα ανεβαίνει ωστόσο ενώ θα νιώσεις περισσότερη ασφάλεια και σταθερότητα!Τίγρης 2021

Το 2021 αναμένεται να είναι μία δύσκολη χρονιά με προκλήσεις! Ωστόσο θα χρειαστεί να εργαστείτε σκληρά για να διατηρήσετε σχέσεις, συνεργασίες, για να δείτε τα επαγγελματικά σας να προοδεύουμε. Οι προσπάθειες που θα κάνετε σε αυτό το έτος θα έχουν την ανταμοιβή τους στο επόμενο. Στα αισθηματικά σας μπορείτε να βελτιώσετε τις συνθήκες αλλά και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που είχαν μεσολαβήσει το περασμένο έτος ανάμεσα σε εσάς και στο ταίρι σας. Αρκετοί θα σκεφτείτε σοβαρά την προοπτική και το κοινό μέλλον με τον άνθρωπο που διατηρείτε σχέση! Οι ελεύθεροι θα έχετε τις κατακτήσεις σας αλλά και πολλές παραπάνω ευκαιρίες για νέες γνωριμίες! Τα επαγγελματικά σας θα είναι με σκαμπανεβάσματα ενώ αρκετοί θα κάνετε αλλαγές σημαντικές στην εργασία σας ή και είναι πιθανό να αλλάξετε κλάδο απασχόλησης. Τα οικονομικά σας θα κυμανθούν στα επίπεδα του 2020 , δεν υπάρχουν οι ευκαιρίες για άνοδο, σημαντικό είναι ότι δε θα έχετε απώλειες. Προσοχή αυτή τη χρονιά στους οικογενειακούς καβγάδες.

 

Λαγός 2021

Το 2021 παρουσιάζονται καθυστερήσεις στην υλοποίηση των σχεδίων σας, αρκετές στιγμές θα νιώσετε ότι είστε σε μία αναμονή για να προχωρήσουν οι υποθέσεις σας όμως εντέλει θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε όλα αυτά που επιθυμείτε. Σημαντικό είναι να μην εξαρτάστε από τους άλλους γύρω σας και να μην έχετε υψηλές προσδοκίες στις σχέσεις σας. Είναι μία χρονιά που είναι καλύτερα να επικεντρωθείτε σε αυτά που ήδη ξεκινήσατε στο περασμένο έτος, αποφεύγοντας σε νέα σχέδια ή ρίσκα. Επιμεληθείτε την φυσική σας κατάσταση που αρκετές στιγμές θα είναι αδύναμη, εξαιτίας τους άγχους που θα σας καταβάλει! Στα αισθηματικά το έτος προσφέρει ευκαιρίες για έρωτα, αρκεί να κουνήσετε λίγο το δαχτυλάκι σας .... Αν παραμείνετε εσωστρεφείς δεν θα δείτε καμία σημαντική διαφορά στην αισθηματική σας κατάσταση! Αν είστε ανοιχτοί σε κάθε τι νέο, θα μπορέσετε να βρείτε την σχέση που προσδοκάτε. Αν είστε ήδη σε μία σχέση θα βιώσετε αρκετά καβγαδάκια αυτή την χρονιά. Είναι σημαντικό να αναζωπυρώσετε τη φλόγα της σχέσης σας η οποία φαίνεται ότι αρχίζει να σβήνει! Στα επαγγελματικά σας δεν είναι η χρονιά των μεγάλων αλλαγών. Θα μπορέσετε ωστόσο να χτίσετε νέες σταθερές συνεργασίες. Στα οικονομικά δεν θα υπάρξουν διακυμάνσεις όμως έχετε την ευκαιρία εύρεσης μίας νέας πηγής εσόδων.

 

Δράκος 2021

Το 2021 θα καταφέρετε να ξεπεράσετε σημαντικά εμπόδια και προκλήσεις και θα επιτύχετε εντέλει την ανάπτυξη και την σταθεροποίηση στη ζωή σας. Θα είστε αρκετά δυνατοί για να αντιμετωπίσετε τους εχθρούς σας και να κερδίσετε μέσα από τις δράσεις σας μία καλύτερη πορεία! Είναι σημαντικό ωστόσο να είστε προσεχτικοί και επιμελείς στην εκτέλεση των εργασιών σας για να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας. Οι επαγγελματικοί σας στόχοι μπορεί να είναι πιο δύσκολοι αυτή τη χρονιά, όμως προγραμματίζοντας σωστά τις κινήσεις σας και παραμένοντας αφοσιωμένοι σε όσα θέλετε να κάνετε δεν θα έχετε εμπόδια! Στα οικονομικά θα έχετε μία πολύ καλύτερη τύχη, ενώ θα μπορέσετε να κάνετε μία σημαντική επένδυση ή αγορά που σχεδιάζατε από το περασμένο έτος. Ωστόσο σε αυτό το έτος θα είστε πολυέξοδοι και αυτό εντέλει θα σας ζορίσει στα τέλη 2021 με αρχές 2022. Στα αισθηματικά σας η σχέση σας θα έχει σκαμπανεβάσματα ιδιαίτερα στο πρώτο εξάμηνο της χρονιάς που κρίνεται πιο επικίνδυνο για καβγάδες ή και χωρισμούς! Μία νέα παθιασμένη σχέση έρχεται για τους ελεύθερους!

 

 

Φίδι 2021

Το 2021 θα πρέπει να σκεφτείτε 2 φορές πριν πάρετε μία σημαντική απόφαση γαι τη ζωή σας. Η τεμπέλικη ή και αναβλητική σας διάθεση θα σας κάνει αυτή τη χρονιά να χάσετε ευκαιρίες ενώ δεν θα μπορέσετε να έχετε την επιτυχία που θέλετε γιατί θα χάνετε πολύτιμο χρόνο! Αρκετές στιγμές μπορεί να επιζητάτε την ευκολία και την άνεση έτσι στις δυσκολίες θα το βάζετε κάτω. Στα επαγγελματικά σας φροντίστε να είστε υπεύθυνοι και οργανωτικοί για να αποφύγετε απώλειες. Στα οικονομικά σας παραμένετε σταθεροί όμως η χρονιά δεν ευνοεί τις επενδύσεις! Στα αισθηματικά ξεκινάτε μία νέα σχέση οι ελεύθεροι, μπορεί να μην είναι σχέση με την προοπτική του γάμου, δεν θα είναι όμως επιπόλαιη ή εφήμερη. Όσοι είστε σε μία σχέση δένεστε πιο ουσιαστικά με το ταίρι σας ή και κάνετε το επόμενο βήμα για την δημιουργία οικογένειας.

 

Άλογο 2021

Το 2021 είναι μία εξαιρετική χρονιά για επιχειρηματικά σχέδια αλλά και για την πορεία των επαγγελματικών σας. Σημαντικά κέρδη προβλέπονται σε αυτο το έτος, δεν θα λείψουν όμως και κάποιες διαφωνίες με συνεργάτες σας. Η χρονιά είναι πιο ήπια και όχι τόσο απαιτητική για εσάς συγκριτικά με το 2020, σημαντικό ρόλο για την επιτυχή εξέλιξη του έτους θα παίξουν οι σχέσεις σας, φροντίστε να κάνετε τις σωστές επιλογές. Στα αισθηματικά σας έχετε και χαρούμενες αλλά και δυσάρεστε στιγμές να ζήσετε. Σε ένα μεγάλο μέρος της χρονιάς θα σας προβληματίσει η στασιμότητα, θα νιώσετε ότι βαριέστε ... αποφύγετε τις διπλές σχέσεις και πάρτε τις αποφάσεις για την πορεία μίας ήδη υπάρχουσας σχέσης που είναι φανερό ότι σας κάνει να χάνετε το ενδιαφέρον ή τον ερωτισμό σας. Για εσάς που είστε χωρίς σχέση το έτος δεν έχει πολλές περιπέτειες ενώ οι νέες σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτή τη χρονιά θα έχουν πολύ μικρή διάρκεια.

 

Κατσίκα 2021

Το 2021 είναι μία μπερδεμένη και πολύπλοκη χρονιά για εσάς. Αρκετές στιγμές θα βρεθείτε μπερδεμένοι, συγχυσμένοι ή και σε δίλημμα για την πορεία των οικονομικών σας όπου φαίνεται να σας ταλανίζουν σημαντικά σε αυτό το έτος. Θα νιώσετε στάσιμοι και το γεγονός αυτό θα σας κάνει να χάνετε τον ενθουσιασμό σας , να βαριέστε και να μην μπορείτε να εξερευνήσετε νέες προοπτικές. Ζητήματα οικογενειακής φύσεως αναμένεται να γίνουν μία μεγάλη πηγή στρες αυτό το έτος. Στα επαγγελματικά σας θα είστε αρκετά απασχολημένοι, θα εργαστείτε πιο σκληρά συγκριτικά με το περασμένο έτος, οι συνθήκες όμως δεν θα σας ικανοποιούν. Στα οικονομικά αποφύγετε τον δανεισμό, τον τζόγο, την επιπολαιότητα γιατί η χρονιά έχει κινδύνους ή και απώλειες αν οι χειρισμοί δεν είναι ρεαλιστικοί και μεθοδευμένοι. Στα αισθηματικά δεν είναι το κατάλληλο έτος για το ξεκίνημα μίας νέας δυνατής σχέσης, το καλοκαίρι αναμένεται να είναι πιο θερμό και ερωτικό. Αν είστε ήδη σε μία σχέση επιλέγετε σε αυτό το έτος την απομάκρυνσή σας, έχετε περισσότερο ανάγκη απο χρόνο για εσάς χωρίς να έχετε τις ευθύνες ή τις υποχρεώσεις μίας σχέσης.

 

Πίθηκος 2021

Το 2021 μπορεί να μην είναι η απόλυτα τυχερή χρονιά σας για κέρδος, ανάπτυξη και σπουδαία εξέλιξη, στην πορεία της όμως θα δείτε ότι απολαμβάνετε πολύ παραπάνω τις σχέσεις σας, την οικογένεια ή και την αισθηματική σας ζωή. Θα χρειαστεί στην πορεία του έτους να βάλετε νερό στο κρασί σας, να χαμηλώσετε λίγο τις υψηλές σας προσδοκίες και να εργαστείτε σκληρά για την σταδιακή σας ανάπτυξη. Όσο πιο σκληρά εργαστείτε τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχετε στα επαγγελματικά σας αυτή τη χρονιά. Δείξτε ωστόσο προσοχή στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας γιατί αναμένονται καβγάδες. Στα οικονομικά σας θα σταθείτε τυχεροί σε ανύποπτο χρόνο για ένα ξαφνικό κέρδος. Ο έρωτας έρχεται μέσα απο το περιβάλλον ή τις ήδη υπάρχουσες γνωριμίες σας και όχι από μία καινούργια για εσάς γνωριμία. Οι δεσμευμένοι θα καταφέρετε να διατηρήσετε τη σχέση σας αρκεί να μοιράζεστε καλή επικοινωνία με το ταίρι σας.

 

Κόκορας 2021

Μία υπέροχη χρονία ανοίγεται μπροστά σας, στην πορεία της έχετε σημαντική επιτυχία μέσα από βοήθεια και στήριξη που θα δεχθείτε από τις γνωριμίες και τον κοινωνικό σας κύκλο. Θα είστε αρκετά παραγωγικοί αυτή τη χρονιά και θα λειτουργήσετε με επιμέλεια και αφοσίωση σε ότι καταπιαστείτε και αυτά τα στοιχεία θα σας βοηθήσουν να έχετε πρόοδο. Οι προκλήσεις θα σας κάνουν πιο μαχητικούς, πιο δυνατούς και θα τις προσπερνάτε. Θα έχετε σημαντική αναγνώριση και ανταμοιβή στις προσπάθειές σας και η ζωή σας θα μπει επιτέλους σε ένα πιο χαρούμενο πλαίσιο. Στα οικονομικά σας θα σταθείτε τυχεροί όμως τίποτα δεν θα σας χαριστεί, θα χρειαστεί να εργαστείτε σκληρά! Στα ερωτικά η χρονιά δεν είναι και τόσο γενναιόδωρη, ιδιαίτερα αν δεν έχετε μία σχέση. Ενώ οι γνωριμίες σας θα είναι αρκετές δεν θα βρίσκετε εύκολα το άτομο που θα σας κάνει το κλικ. Αν είστε ήδη σε μία σχέση οι συνθήκες θα είναι καλύτερες, αρκεί να ανοίγεστε συναισθηματικά και να μοιράζεστε αυτά που αισθάνεστε με το ταίρι σας.

 

Σκύλος 2021

Το 2021 είναι σημαντικό να παραμείνετε ρεαλιστές και ανεκτικοί απέναντι σε ανθρώπους ή και καταστάσεις που θεωρείτε ότι σας κρίνουν ή σας κάνουν τη ζωή σας δύσκολη. Παρόλες τις αντιθέσεις που θα δεχθείτε, η αφοσίωση, η επιμέλεια και η επιμονή θα σας βοηθήσουν στην επιτυχία σας. Αυτή τη χρονιά θα κληθειτε να πάρετε αποφάσεις σημαντικές για το μέλλον σας παραμένοντας ανεπηρεάστοι, αποφευγοντας ωστόσο και τις συγκρούσεις. Κάποια εμπόδια που θα παρουσιαστούν θα φέρουν κάποιες προσωρινές οικονομικές πιέσεις ή και απώλειες. Στα επαγγελματικά σας θα δείτε περισσότερη ανάπτυξη ενώ το πελατολόγιο σας θα αυξηθεί. Στα αισθηματικά το 2021 είναι μία χρονιά επανασύνδεσης με μία σχέση του παρελθόντος. Όσοι ήδη είστε σε μία σχέση είναι σκόπιμο να φροντίσετε την βελτίωση επικοινωνίας με το ταίρι σας.

 

Γουρούνι 2021

Το 2021 είναι ένα κερδοφόρο έτος, ιδιαίτερα αν ασχολείστε με επιχειρηματικές δραστηριότητες ή η ενασχόλησή σας αφορά τα λογιστικά, φοροτεχνικά! Ανεβαίνουν τα έσοδά σας καί είστε πιο άνετοι για να απολαύσετε αυτά που επιθυμείτε. Σε αυτό το έτος θα είστε αρκετά πιο κοινωνικοί , θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους θα διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας. Στα αισθηματικά σας αν είστε ελεύθεροι έχετε ευκαιρίες ανανέωσης και προσωρινού ενθουσιασμού όμως το έτος δεν σας εγγυάται την σταθερή δέσμευση. Όσοι είστε ήδη σε μία σχέση αναμένεται να περάσετε προβλήματα με το ταίρι σας, τα οποία και θα ξεκινούν από την αδυναμία καλής επικοινωνίας. Αρκετές στιγμές θα ζείτε το δράμα σας και θα είστε έτοιμοι να πάρετε αποφάσεις που λίγο αργότερα θα μετανιώσετε. Προσοχή λοιπόν στις επιλογές σας και μπείτε περισσότερο στην θέση τυ συντρόφου σας ο οποίος αισθάνεται ότι δεν τον κατανοείτε!

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
4,39 βαθμολογία
23 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.