Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Καρκίνος Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2019 για το ζώδιο του Καρκίνου από τον διάσημο Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη! Κάλεσε στο 14994 και για την προσωπική σου πρόβλεψη!

Καρκίνος Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Ανήκετε στα παρορμητικά ζώδια που θα έχετε να περάσετε δυσκολίες τον Ιούλιο, καθώς για δεύτερο Καλοκαίρι πραγματοποιούνται τον μήνα αυτόν εκλείψεις σε καίρια σημεία του ωροσκοπίου σας. Ειδικά εσείς πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις προσωπικές σας σχέσεις, στις συναισθηματικές σας παρορμήσεις και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Κινηθείτε με πρόνοια, αποφύγετε να πιέσετε εκείνους που συμβιώνετε, ή συνεργάζεστε μαζί τους, όσο και αν νιώθετε λίγο παραμελημένοι, ή αδικημένοι. Δεχτείτε τα γεγονότα με ψυχραιμία, αλλά χωρίς απαισιόδοξες σκέψεις. Δεν είναι απίθανο, κάποιος άνθρωπος να φύγει από τη ζωή σας. Προσαρμοστείτε σε συνθήκες που θα επικρατήσουν και φανείτε υπομονετικοί καθώς η διάρκειά τους δεν θα είναι μεγάλη. Ο Άρης περνώντας στον Λέοντα θα ενισχύσει, όσο είναι δυνατόν,  τις πρακτικές, ασφαλιστικές σας δικλείδες. Κάτι επίσης που θα σας βοηθήσει είναι το οικονομικό, ή εξυπηρετήσεις γύρω από αυτόν τον τομέα.O Κώστας Λεφάκης προβλέπει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για Σένα! 

Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 και την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754

Μάθε τα πάντα για το μέλλον σου με απόλυτη ακρίβεια και ημερομηνίες! Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,31 βαθμολογία
13 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.