Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Καρκίνος Αισθηματικές Προβλέψεις ως το τέλος 2018

Πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά του Καρκίνου ως το τέλος του 2018; δες στο άρθρο προβλέψεων της Αθηνάς Βαγενά

Καρκίνος Αισθηματικές Προβλέψεις ως το τέλος 2018

Ο έρωτας δεν λείπει  από το τελευταίο δίμηνο της χρονιάς για το δικό σας ζώδιο, σίγουρα όμως μπορώ να πω ότι θα είστε αρκετά πιο ικανοποιημένοι την περίοδο του Δεκεμβρίου! 


Οι πιέσεις και οι ευθύνες του Κρόνου  στον τομέα των σχέσεων δεν λείπουν για τους Καρκίνους του Α’ Δεκαημέρου, ωστόσο σας συγκαταλέγω μέσα στους εκπροσώπους του ζωδιακού που τον Δεκέμβριο θα μπορέσετε να έχετε και μία πιο σταθερή δέσμευση! Είτε αυτό αφορά την απόφαση ενός γάμου, είτε μία σχέση σας παίρνει πλέον μία πιο σοβαρή τροπή, είτε βρίσκετε τον έρωτα, που έχει μία σταθερή προοπτική για το μέλλον. 


Το Β’ Δεκαήμερο του Καρκίνου ευνοείστε στα αισθηματικά σας ήδη από τις 7/11 με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό όπου μπορείτε πραγματικά να δείτε μία νέα εποχή να ανοίγεται μπροστά σας. Κάνετε μία νέα σχέση, ακολουθείτε το πάθος σας, έχετε ευχάριστες προτάσεις που σας εξιτάρουν. Το διάστημα όμως για τα αισθηματικά σας που θα είστε ακόμα πιο κερδισμένοι και θα απολαμβάνετε είναι η περίοδος από τις 17-28/12. 


Οι Καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου, δέχεστε εύνοια στις πρώτες μέρες του μήνα, ώστε να μπορέσετε να έχετε μία ερωτική γνωριμία ( ή μία ερωτική εξέλιξη) που θα σας συναρπάσει... Είναι σημαντικό όμως να διατηρήσετε τις ισορροπίες και να προσέξετε πού επενδύεται γιατί η επιστροφή του Ουρανού στο ζώδιο του Κριού, θα φέρει και τις ανατροπές σε στόχους σας, κάνοντας το κλίμα κάπως αβέβαιο. Επωφεληθείτε τις τελευταίες μέρες της χρονιάς (28-31/12) που θα σας προσφέρουν χαρά, απόλαυση και διασκέδαση στον τομέα του έρωτα.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,43 βαθμολογία
7 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.