Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Καρκίνος 2016 Ετήσιες Προβλέψεις από την Χριστίνα Τανταλίδου

Μάθε τώρα την πρόβλεψη Καρκίνου για το 2016 από την Χ.Τανταλίδου

Καρκίνος 2016 Ετήσιες Προβλέψεις από την Χριστίνα Τανταλίδου

 Της Χριστίνας Τανταλίδου << 

"Απογαλακτισμός και ενηλικίωση"
Το  2016, μια χρονιά αφιερωμένη αρχικά στην προσαρμογή σας στην πραγματικότητα με γνώμονα την λογική και την σωστή εκτίμηση των δυνατοτήτων σας.  


Μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου ο Δίας στην Παρθένο ταξιδεύει στον τρίτο ηλιακό σας οίκο που σημαίνει ότι α) κινείται το μυαλό και το σώμα  β) ψάχνετε να καλύψετε τυχόν προσωπικές αδυναμίες-ελλείψεις  γ) ενισχύετε τον εαυτό σας με την επιστροφή σας στα «θρανία» , δηλαδή σπουδές, εξειδικευμένη κατάρτιση για να χτίσετε με σταθερά θεμέλια το μέλλον σας.


Με τον Δία σύμμαχο σας  γίνεστε πιο κοινωνικός, εμπιστεύεστε όλο και περισσότερο την τεχνολογία και το διαδίκτυο και βαπτίζεστε σε παιδί του μέλλοντος! Από τις 9 Σεπτεμβρίου 2016  και με την μετακίνηση του Δία στο ζώδιο της Αφροδίτης, τον Ζυγό , επιστρέφετε στον χώρο σας, στην οικογένεια σας, εκδηλώνετε πιο ουσιαστικά τα συναισθήματά σας, Νιώθετε ότι αγαπάτε και αγαπιέστε , έτοιμοι πλέον να ανταλλάξετε όρκους αιώνιας πίστης και να δημιουργήσετε σχέσεις χωρίς ημερομηνία λήξης.


Με τον Κρόνο στον Τοξότη και για ολόκληρο την χρονιά φυσικά οι οικογενειακές φιγούρες, δηλαδή γονείς, συγγενικά, αγαπημένα άτομα διεκδικούν την μόνιμη θέση στην καρδιά σας και παραμένουν εμπόδιο στο δρόμο σας και στην προσωπική σας ωρίμανση.  Συναισθηματικοί από τη φύση σας , δυσκολεύεστε να δυσαρεστήσετε τους δικούς σας ανθρώπους με αποτέλεσμα να μπερδεύετε τα άτομα που μόλις ήρθαν στη ζωή σας και έχουν σκοπό να μείνουν. Ο Κρόνος στον Τοξότη επιβάλλει από την μια να ωριμάσετε , να κόψετε δεσμούς με το παρελθόν, να ξεφύγετε από εμμονές που αμφισβητούν το δικαίωμά σας να είστε αυτόνομοι και από την άλλη να αποφύγετε τα παιδιαρίσματα , αποδεικνύοντας  με πράξεις την ενηλικίωση σας.  


Ο Ουρανός ταρακουνάει την δημόσια εικόνα σας, περισσότερο τους εκπροσώπους τέλος β΄, αρχές γ΄δεκαημέρου χρειάζεται λοιπόν να οπλιστείτε με πείσμα, θάρρος και αντοχή , καθώς θα δώσετε πολλές εξετάσεις-μάχες  για να αποδείξετε τα αυτονόητα και ίσως να μην δικαιωθείτε; Αφεντικά , συνεργάτες, πρόσωπα εξουσίας παλεύουν να βγείτε από την κοινωνική αρένα με ύπουλα μέσα και είστε έτοιμοι να επαναστατήσετε, ριψοκινδυνεύοντας να χαρίσετε τα κεκτημένα σας για να ξαναβρείτε την ηρεμία σας. 
 

Τα Φεγγάρια του 2016 και η επιρροή τους στον Καρκίνο

• Στις 4 Ιουλίου  η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας προαναγγέλλει την  εμφάνιση ενός σημαντικού ατόμου στη ζωή σας και την γέννηση μιας αγάπης που υπόσχεται να θεραπεύσει πληγές και τραύματα του παρελθόντος. 


• Στις 16 Οκτωβρίου  η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού χαράζεται ανεξίτηλα στη μνήμη σας μια που αποκαλύπτεται ο εχθρός, ο αντίπαλος , το πρόσωπο που κινούσε τα νήματα για να βγείτε από την μέση και πέφτετε από τα σύννεφα.  


Υπενθύμιση : από 18 Ιουνίου έως τις 13 Ιουλίου Η Αφροδίτη  ο πλανήτης που λατρεύει τον έρωτα και επικροτεί την ανάγκη των ανθρώπων να ζευγαρώνουν, νικώντας ανασφάλειες και φόβους  είναι στο ζώδιο σας. Διώχνετε ενοχές , ανασφάλειες λέγοντας το ναι σε οτιδήποτε/οποιονδήποτε ταράξει παράξενα τα ύδατα και αγγίξει τον ευαίσθητο ψυχισμό σας.   


Καλή χρονιά

Χριστίνα Τανταλίδου

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
0 βαθμολογία
0 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.