Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ιχθύς Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2019 για το ζώδιο του Ιχθύ από τον διάσημο Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη! Κάλεσε στο 14994 και για την προσωπική σου πρόβλεψη!

Ιχθύς Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Στη γενικότερα μεταβατική εποχή που διανύουμε, ο Ιούλιος έρχεται να αναστατώσει τη ζωή σας περισσότερο ψυχολογικά, παρά ουσιαστικά. Οι εκλείψεις που θα συμβούν θα φέρουν καινούριες αναταραχές στις προσωπικές σας σχέσεις, ένα έκτακτο περιστατικό στον οικογενειακό χώρο και ένα πρόβλημα στην ιδιοκτησία. Δεν θα λείψουν διαφωνίες στα αισθηματικά σας, δεν σας συμφέρει η αντιπαράθεση. Αν δεν αντέχετε τη διάλυση μιας σχέσης, φροντίστε να μην εξωθήσετε τα κακώς κείμενά της στα άκρα και επίσης, μην επιμένετε σε κάτι ανέφικτο ή δύσκολο στην πραγματοποίησή του. Φροντίστε επίσης την ασφάλεια των δικών σας ανθρώπων αλλά και των κεκτημένων σας. Ελέγχετε τη διαχείριση των χρημάτων σας, περιορίστε τα έξοδά σας και διαλέξτε ένα πιο απλό και ανέξοδο τρόπο ξεκούρασης ή διακοπών.O Κώστας Λεφάκης προβλέπει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για Σένα! 

Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 και την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754

Μάθε τα πάντα για το μέλλον σου με απόλυτη ακρίβεια και ημερομηνίες! Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,64 βαθμολογία
14 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.