Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ιχθύς Ετήσιες Προβλέψεις 2016 για Καριέρα και Οικονομικά

Μάθε πώς θα εξελιχθούν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά του Υδροχόου για το 2016 από την Αθηνά Βαγενά

Ιχθύς Ετήσιες Προβλέψεις 2016 για Καριέρα και Οικονομικά

Της Αθηνάς Βαγενά


Το 2016 είναι μία απαιτητική χρονιά για σένα που ανήκεις στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου πραγματικά θα χρειαστεί να κάνεις αρκετές θυσίες και να εργαστείς πιο σκληρά, προκειμένου να σταθεροποιήσεις την καριέρα σου!

Ο Κρόνος συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη (στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου), όπου και συχνά προβληματίζει και δοκιμάζει την εξέλιξη των επαγγελματικών σου. Αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, αυτή τη χρονιά θα χρειαστεί να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό προκειμένου να έχεις την εξέλιξη, την διάκριση, την καταξίωση που προσμένεις.  

Ο Δίας από το ζώδιο της Παρθένου στηρίζει τις επαγγελματικές σου συνεργασίες ως και τις 9 Σεπτεμβρίου 2016.  Αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 5-7 Μαρτίου, θα μπορέσεις να βγεις κερδισμένος την περίοδο του Ιουνίου από ένα επαγγελματικό άνοιγμα ή μία νέα συνεργασία που η ευκαιρία θα σου δοθεί μέσα από συλλογικό χώρο ή από τον κοινωνικό σου κύκλο. Σημαντικό για σένα είναι όμως να προσέξεις πολύ τις επιλογές σου και τις επενδύσεις σου, πριν τον Ιούνιο, ιδιαίτερα κατά την διάρκεια του Μαρτίου ... Πιο δύσκολη και περιοριστική, κρίνεται αυτή η χρονιά για σένα που έχεις γεννηθείς το ξεκίνημα του Μαρτίου (1-3/3). Ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας, δημιουργούν καθυστερήσεις, αναβολές, μπερδέματα και συγχύσεις στα επαγγελματικά σου,  ιδιαίτερα κατά την περίοδο του Ιουνίου και του Σεπτεμβρίου. Σε αυτούς τους μήνες οφείλεις να λειτουργήσεις πιο συγκρατημένα και προσεχτικά αποφεύγοντας την πλάνη, την εξαπάτηση, αλλά και τις παρεξηγήσεις που μπορούν να κλονίσουν την σταθερότητα στην εργασία σου.  

Ο τομέας των οικονομικών σου, συνεχίζει και αυτή τη χρονιά να έχει σημαντικά σκαμπανεβάσματα. Την περίοδο του Μαρτίου δείξε μεγαλύτερη προσοχή εσύ που έχεις γεννηθεί στο πρώτο και στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, ενώ τον Δεκέμβριο μπορείς να αναμένεις ένα ξαφνικό κέρδος που θα σε ικανοποιήσει εσύ που έχεις γεννηθεί 10-12 Μαρτίου. Στα οικονομικά, αυτό  που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι από τις 10 Σεπτεμβρίου και για έναν ολόκληρο χρόνο, θα μπορέσεις σταδιακά να βγεις πιο κερδισμένος ...

Προσωπικές Προβλέψεις για Καριέρα & Οικονομικά βασισμένες στον αστρολογικό σου χάρτη


Ιχθύ δες αναλυτικά βάση του προσωπικού σου ωροσκοπίου ποιές θα είναι οι επαγγελματικές και οικονομικές εξελίξεις του 2016 για σένα!Κάλεσε τώρα στο 14724 ή στείλε ΧΡΗΜΑ1 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
5 βαθμολογία
2 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.