Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ιχθύς Αισθηματικές Προβλέψεις ως το τέλος 2018

Πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά του Ιχθύ ως το τέλος του 2018; δες στο άρθρο προβλέψεων της Αθηνάς Βαγενά 

Ιχθύς Αισθηματικές Προβλέψεις ως το τέλος 2018

Στο τελευταίο δίμηνο της χρονιάς, έχετε τον Άρη να κινείται στο δικό σας ζώδιο, αυτό σαφώς σημαίνει ότι θα έχετε το σθένος, το τσαγανό και την πρωτοβουλία να κινηθείτε δυναμικά σε κάθε τομέα της ζωής σας (και στα ερωτικά) από την άλλη πλευρά δεν θα λείψουν και οι αντιδράσεις αλλά και η νευρικότητα. 


Το Α'  Δεκαημέρου του Ιχθύ, είναι πολύ πιθανό να πάρετε την απόφαση του γάμου, ιδιαίτερα αν αυτή η απόφαση είναι αποτέλεσμα μίας μακρόχρονης σχέσης ή επιλέγετε να το κάνετε για κοινωνικούς λόγους. Η συναισθηματική σταθερότητα είναι ο τίτλος που αρμόζει για την αισθηματική σας ζωή για αυτό το διάστημα , μα πιο θετικά θα είναι τα νέα για εσάς την περίοδο από 2-17/12.


Το Β’ δεκαήμερο του Ιχθύ δεν έχετε και ένα τόσο ήρεμο δίμηνο μπροστά σας.   Το Νοέμβριο, είναι πολύ πιθανό να ενθουσιαστείτε με εξελίξεις / γνωριμίες / επαφές στα αισθηματικά σας, όμως με την είσοδο του Δεκεμβρίου και με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη, διχάζεστε, προβληματίζεστε, βρίσκεστε μπερδεμένοι και δεν ξέρετε πολύ καλά που πατάτε και που βρίσκεστε.  Προσπαθήστε λοιπόν να βρείτε τις συναισθηματικές σας ισορροπίες αλλά και να μην εμπλέκεστε στο παιχνίδι των εξιδανικεύσεων.


Το Γ' δεκαήμερο του Ιχθύ ξεκινάτε το Νοέμβριο δυναμικά, αισιόδοξα, με ευκαιρίες νέων γνωριμιών.  Αρκετοί από εσάς θα έχετε επικοινωνίες με άτομο του ερωτικού σας παρελθόντος την περίοδο 1-6/12. Οι τελευταία 3 ημέρες του 2018 σίγουρα αναμένονται απολαυστικές για τον έρωτα ...

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,5 βαθμολογία
10 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.