Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ιχθύς 2016 Ετήσιες Προβλέψεις από την Χριστίνα Τανταλίδου

Μάθε τώρα την πρόβλεψη Ιχθύ για το 2016 από την Χ.Τανταλίδου

Ιχθύς 2016 Ετήσιες Προβλέψεις από την Χριστίνα Τανταλίδου

 Της Χριστίνας Τανταλίδου << 

" Το 2016 τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα"

Το  2016, μια χρονιά αφιερωμένη αρχικά στην τέχνη της συνύπαρξης , στην συνεργασία και την ταύτιση σας με την άλλη πλευρά.


Μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου ο Δίας από την Παρθένο ταξιδεύει στον έβδομο ηλιακό σας οίκο που σημαίνει ότι α) η μοναξιά τρομάζει β) αναζητάτε την σταθερότητα και  γ) στοχεύετε στην δέσμευση.  Με τον Δία στην Παρθένο  τα δύσκολα δια μαγείας γίνονται εύκολα και μπορείτε να επικοινωνείτε χωρίς παρατράγουδα με συνεργάτες, συντρόφους , παιδιά , άτομα δηλαδή που στέκονται σταθερά δίπλα σας , θέλοντας και μη..

Αν κινείστε με επιφύλαξη πριν κάνετε το οριστικό βήμα για τα σκαλιά της εκκλησίας , τώρα ανοίγει ο δρόμος, φεύγουν οι ανασφάλειες και υπάρχει το ιδανικό πρόσωπο έτοιμο να αποκαταστήσει το «όνομά» σας , δημιουργώντας την ιδανική οικογένεια.

Από τις 9 Σεπτεμβρίου 2016 και με την μετακίνηση του Δία στο ζώδιο της Αφροδίτης, τον Ζυγό, μπορείτε να γεύεστε το ιδανικό γάμο, τον/την σύζυγο που μοιράζεται τα πάντα μαζί σας, εκτός δηλαδή από συναισθήματα και νιώθετε όλο και πιο πλούσιοι.. Ευχαριστημένοι από τις εξελίξεις στα προσωπικά  και κατ΄ επέκταση οικονομικά ζητήματα, γίνεστε όλο και καλύτερος άνθρωπος , έτοιμος να μοιραστείτε την ευτυχία σας και με άλλα άτομα, εκτός του συγγενικού σας κύκλου. 


Με τον  Κρόνο στον Τοξότη καλά θα κάνετε όμως να κρατήσετε την αισιοδοξία σας για το χώρο της οικίας σας , καθώς ξέρετε ότι η ζήλεια παραμονεύει και δεν χρειάζεται να δείχνετε την χαρά σας, γιατί θα μπείτε στο στόχαστρο.. Συγχρόνως πρέπει να επανέλθετε στις υποχρεώσεις σας, να είστε δηλαδή τύπος και υπογραμμός στη δουλειά σας για να αποφύγετε διαπληκτισμούς και επιπλήξεις που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τη επαγγελματική σας πορεία.  

 Δεκτικοί από τη φύση σας δέχεστε χωρίς αντίρρηση να επεμβαίνουν στη ζωή σας αλλά τώρα πρέπει να δείξετε ότι ωριμάσετε και ξέρετε τι κάνετε.  Ο Κρόνος προσθέτει βάρη στην πλάτη σας αλλά συμβάλλει ώστε να φτιάξει το προφίλ σας και αρχίζετε να εμπνέετε εμπιστοσύνη.  


Ο Ποσειδώνας  επηρεάζει  τους εκπροσώπους α΄ και αρχές β΄ δεκαημέρου και ικανοποιεί ακόμα και την πιο τρελή επιθυμία σας με μια μόνο λέξη; Σίγουρα όμως γνωρίζετε ότι τα όνειρα δεν διαρκούν για πάντα  και ο κίνδυνος της εξιδανίκευσης αιωρείται πάντα από πάνω σας. Προσοχή σε επαγγελματικές συμφωνίες , σε άτομα που μόλις γνωρίζετε και  μην αφήνετε τα πάντα στην τύχη σας. Τα Φεγγάρια του 2016 και η επιρροή τους στον Ιχθύ


• Στις 9 Μαρτίου η Νέα Σελήνη- Έκλειψη Ηλίου διαγράφει οριστικά το παρελθόν σας και είστε σίγουροι για τις αποφάσεις που έχετε λάβει κυρίως σε προσωπικά θέματα. Προσοχή στα σχόλια.  


• Στις 20 Ιουνίου η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη περιγράφει με ακρίβεια το επαγγελματικό σκηνικό και απαιτείται από εσάς να νίψετε τα χείρας , να κρατήσετε αποστάσεις και να μην ξεπεράσετε τις κόκκινες γραμμές. 


Υπενθύμιση : από 30 Αυγούστου έως τις 21 Σεπτεμβρίου ο πλανήτης Ερμής φαινομενικά ανάδρομος ( 29η έως τη 15η μοίρα στην Παρθένο ) για να περάσετε από κόσκινο το ταίρι σας, να ψάξετε τους συνεργάτες σας, να ανακρίνετε «αγαπημένα» πρόσωπα. Υπάρχει χρόνος για όλα..   Καλή χρονιά
Χριστίνα Τανταλίδου

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
0 βαθμολογία
0 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.