Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ημερήσιες Προβλέψεις 8 Νοεμβρίου 2019 από την Α.Λεούση

Τα Ζώδια Σήμερα 8 Νοεμβρίου 2019 από την αστρολόγο Άντα Λεούση...

Ημερήσιες Προβλέψεις 8 Νοεμβρίου 2019 από την Α.Λεούση
Αστρολόγος - Μελλοντολόγος

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!


Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

Για άμεση και γρήγορη επικοινωνία αποκλειστικά και μόνο με την Άντα Λεούση

Κάλεσε στο 14600 ή στείλε ΑΛ2 στο 54754

 

 

 

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε να δώσετε τροφή για σχόλια σε κακόβουλους ανθρώπους. Να έχετε εναλλακτικές λύσεις και να μην υποτιμάτε πρόσωπα και καταστάσεις.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφορτίστε το μυαλό σας από σκέψεις που δε σας οδηγούν πουθενά. Οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε και τα πιο τρελά σας όνειρα.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αντί να φοβάστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, παραδεχτείτε τα. Για να έχετε μία ήσυχη και τακτοποιημένη ζωή, διαφυλάξτε τις ισορροπίες.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να κάνετε έξυπνους συνδυασμούς για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Η καθημερινότητά σας είναι σας αγώνας δρόμου και κάπου εκεί ξεχνάτε ότι έχετε προσωπική ζωή.

 

 

 

ΛΕΩΝ: Προφυλάξτε τη σχέση σας από κακοτοπιές και κακοπροαίρετα άτομα. Προτιμήστε να μην ανοίξετε συζήτηση αν δεν μπορείτε να κατανοήσετε το σύντροφό σας.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δύσκολα θα κρατηθούν οι ισορροπίες αν μιλάτε χωρίς να σκέφτεστε. Η επαγγελματική σας καταξίωση έχει βάλει τη σχέση σας σε δεύτερη μοίρα.

 

 

 

ΖΥΓΟΣ: Αν δεν έχετε κανονίσει τίποτα καλέστε στο σπίτι σας φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ακόμα και αν δε νιώθετε στα καλύτερά σας, μείνετε κοντά σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τακτοποιήστε τα θέματά σας και κανονίστε να πάτε μια βόλτα για να ξεσκάσετε. Μείνετε μακριά από οικογενειακές διαφωνίες που είναι αξεπέραστες.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα μπορέσετε να κερδίσετε δημιουργώντας ένα κλίμα αφοσίωσης. Ανταλλάξτε απόψεις με αγαπημένα άτομα πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σε μια έντονη οικογενειακή συζήτηση κρατήστε τα προσχήματα. Χαρείτε αυτά που σας αρέσουν και σας δίνονται, αφήνοντας τις δυσπιστίες.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε να κρατήσετε μυστικές τις ιδέες σας για να μην τις εκμεταλλευτούν. Οι εκκρεμότητές σας θα αρχίσουν να λύνονται και θα νιώσετε ανακούφιση.

 

 

 

ΙΧΘΥΣ: Πρέπει να παρακάμψετε τις ανασφάλειες και τους φόβους που σας κρατούν στο παρελθόν. Προσπαθήστε να αποδράσετε από την καθημερινότητα με μια εκδρομή.

 

 

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,33 βαθμολογία
3 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.