Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ημερήσιες Προβλέψεις 3 Δεκεμβρίου 2019 από την Α.Λεούση

Τα Ζώδια Σήμερα 3 Δεκεμβρίου 2019 από την αστρολόγο Άντα Λεούση...

 

 

Ημερήσιες Προβλέψεις 3 Δεκεμβρίου 2019 από την Α.Λεούση
Αστρολόγος - Μελλοντολόγος

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!


Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

Για άμεση και γρήγορη επικοινωνία αποκλειστικά και μόνο με την Άντα Λεούση

Κάλεσε στο 14600 ή στείλε ΑΛ2 στο 54754

 

 

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί να μη σας δοθούν άπειρες ευκαιρίες, αλλά συντηρώντας αυτά που έχετε, θα σημειώστε μεγάλη επιτυχία. Μοιράστε σωστά τις δυνάμεις σας και να θυμάστε να έχετε αυτοσυγκράτηση.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ: Σε θέματα που εμπλέκονται άλλοι και πολλά θα εξαρτηθούν από αυτούς για το μέλλον σας, χρειάζεται συγκέντρωση, υπομονή και διαλλακτικότητα.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήσετε να σας παρασύρουν αντιθέσεις η συγκρούσεις συμφερόντων που υποβόσκουν καιρό, γιατί μια απλή σύμπτωση μπορεί να αποβεί ανατρεπτικά ή καταστροφικά στο καθεστώς που ισχύει.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσετε για να κερδίσετε την εύνοια σημαντικών προσώπων. Όσο και αν κάποιοι σας εκνευρίζουν, αποφύγετε να τους απαντήσετε.

 

 

 

ΛΕΩΝ: Ότι και αν γίνει μη χάσετε την ψυχραιμία σας, γιατί θα σας βγάλει από κακοτοπιές. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν για να κερδίσετε το χαμένο έδαφος.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα κερδίσετε πολύ περισσότερα αν επεκτείνετε τις δημόσιες σχέσεις σας. Αποφύγετε σημαντικές συμφωνίες, γιατί είναι πιθανόν να σας ρίξουν οικονομικά.

 

 

 

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε περιττά έξοδα και σπατάλες, γιατί από εσάς εξαρτάται αν θα διασφαλιστεί το πορτοφόλι σας. Μην αφήσετε την αγοραστική σας μανία να σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού.

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα προκληθεί έντονη δραστηριότητα στον εργασιακό χώρο, που όμως θα σας αποφέρει αρκετά οφέλη. Οι προσεκτικές κινήσεις σε αγοροπωλησίες, θα παίξουν σημαντικό ρόλο για την μετέπειτα πορεία σας.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατήστε κοντά σας αυτούς που σας νοιάζονται και όχι αυτούς που σας αδιαφορούν. Προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες ακόμα και αν επιβλήθηκαν άθελά σας.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κανονίστε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα μια εκδρομή που θα σας αναζωογονήσει. Βρείτε μια μέση λύση για να σταματήσουν οι διαφωνίες με το στενό σας περιβάλλον.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συνδυάστε τη σκέψη με την πράξη και τα αποτελέσματα θα είναι άκρως ικανοποιητικά. Έχετε τη δύναμη και μπορείτε να κόψετε όλες τις κακές συνήθειες.

 

 

 

ΙΧΘΥΣ: Δεχτείτε τα ελαττώματα των άλλων , όπως και αυτοί δέχονται τα δικά σας. Το ένστικτό θα σας προστατέψει απ’ το να πάρετε λάθος αποφάσεις.

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3 βαθμολογία
1 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.