Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ημερήσιες Προβλέψεις 23 Ιανουαρίου 2020 από την Α.Λεούση

Τα Ζώδια Σήμερα 23 Ιανουαρίου 2020 από την αστρολόγο Άντα Λεούση...

 

Ημερήσιες Προβλέψεις 23 Ιανουαρίου 2020 από την Α.Λεούση
Αστρολόγος - Μελλοντολόγος

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!


Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

Για άμεση και γρήγορη επικοινωνία αποκλειστικά και μόνο με την Άντα Λεούση

Κάλεσε στο 14600 ή στείλε ΑΛ2 στο 54754
 

ΚΡΙΟΣ: Κρατήστε επιφυλακτική στάση απέναντι σε άτομα που δε γνωρίζετε καλά και κυρίως μην ανακοινώσετε τις αποφάσεις σας αν δεν είστε απολύτως σίγουροι ότι έχετε κατασταλάξει.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε τη ζωηρή σας φαντασία να σας παρασύρει σε περιπέτειες, γιατί οι ευθύνες που θα αναλάβετε θα σας υπενθυμίζουν συνεχώς ότι χρειάζεστε περισσότερο να λειτουργείτε με λογική.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Να είστε ψύχραιμοι και υπομονετικοί για να μην κάνετε λάθη που θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας ή στην ποιότητα της δουλειάς σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν είστε εγκρατείς στις σπατάλες, θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε αρκετά εύκολα στις υποχρεώσεις σας. Αποφύγετε να δανειστείτε ή να δανείσετε, γιατί θα βρεθείτε προ εκπλήξεως.

 

ΛΕΩΝ: Διαπραγματευτείτε τους οικονομικούς όρους σε μια νέα εργασία που έχετε κατά νου. Αφήστε για λίγο τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους και μην έχετε μονίμως την τάση να τα σπρώχνετε όλα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μελετήστε λεπτομερέστατα κάποια πρόταση που θα σας γίνει πριν την αποδεχτείτε. Δε χρειάζεται να ψάχνετε απαντήσεις σε ζητήματα που είναι μπερδεμένα.

 

ΖΥΓΟΣ: Δε σας φταίνε οι γύρω σας αν εσείς δεν έχετε ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι ζητάτε. Η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνετε μια σχέση ή να αποκτήσετε νέους φίλους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε γνωστές τις προτεραιότητές σας για να ξέρουν και οι άλλοι τι να περιμένουν από εσάς. Σταματήστε να ξοδεύετε αλόγιστα και τα οικονομικά σας θα καλυτερέψουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να γίνετε πιο φιλικοί με άτομα που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα. Μην πιέζετε τις καταστάσεις γιατί είναι πολύ πιθανή η ρήξη σε μια συνεργασία σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δώστε τέλος χωρίς αναβολή σε συνεργασίες που δε σας δίνουν τίποτα. Ίσως οδηγηθείτε σε αδιέξοδες καταστάσεις από την ανάγκη σας για πάθος.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προτιμήστε μικρές αλλαγές για να νιώσετε καλά και μην κάνετε κάτι υπερβολικό. Η αγωνία σας να δρομολογήσετε κάποιες υποθέσεις είναι κατανοητή.

ΙΧΘΥΣ: Αρκετές από τις περιπτώσεις που έχετε αναλάβει θα σας προβληματίσουν. Τα λάθη είναι αναμενόμενα και μέσα από αυτά θα μάθετε να κάνετε επιλογές.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,6 βαθμολογία
5 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.