Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ημερήσιες Προβλέψεις 17 Ιανουαρίου 2020 από την Α.Λεούση

Τα Ζώδια Σήμερα 17 Ιανουαρίου 2020 από την αστρολόγο Άντα Λεούση...

 

Ημερήσιες Προβλέψεις 17 Ιανουαρίου 2020 από την Α.Λεούση
Αστρολόγος - Μελλοντολόγος

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!


Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

Για άμεση και γρήγορη επικοινωνία αποκλειστικά και μόνο με την Άντα Λεούση

Κάλεσε στο 14600 ή στείλε ΑΛ2 στο 54754

 

ΚΡΙΟΣ: Αφιερώστε τη μέρα στον εαυτό σας κάνοντας ότι σας ευχαριστεί και σας ξεκουράζει. Αποβάλλετε τη ζήλια και την ανταγωνιστική διάθεση που Δε σας προσφέρουν κάτι.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην εξωτερικεύσετε θυμό ακόμα και αν νιώσετε κάποιες στιγμές να σας πλημμυρίζει. Δεχτείτε πως κάποια πράγματα δεν αλλάζουν και μην οδηγείστε σε ακρότητες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη δείξετε απόλυτη εμπιστοσύνη σε φίλους που σας έχουν απογοητεύσει στο παρελθόν. Η αισιοδοξία είναι ο καλύτερος σύμμαχος για να πραγματοποιήσετε αλλαγές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και μην κρύβεστε πίσω από μισόλογα. Η διάθεσή σας θα πέσει αν σκέφτεστε το παρελθόν, τα λάθη και τις παραλείψεις που έχετε κάνει.

 

ΛΕΩΝ: Δώστε τέλος σε σχέσεις ή εργασιακές καταστάσεις που σας αρρωσταίνουν. Για να μην ξεμείνετε αποφύγετε να κάνετε έξοδα για πράγματα που δε σας χρειάζονται.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο ρομαντισμός σε σωστές δόσεις μπορεί να κάνει θαύματα στη σχέση σας. Μη θεωρείτε τίποτα ως δεδομένο γιατί πολλά μπορούν να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη.

 

ΖΥΓΟΣ: Δεχτείτε τις απόψεις των συνεργατών σας για να εκτιμήσουν και εκείνοι τις δικές σας. Θα είναι εύκολο να πετύχετε συμφιλίωση με άτομα του περιβάλλοντός σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εξετάστε τα υπέρ και τα κατά μιας συνεργασίας που θα προκύψει αναπάντεχα πριν προχωρήσετε. Δε χρειάζεται να δώσετε ακόμα μια ευκαιρία σε άτομα που απέδειξαν ότι δεν την αξίζουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεχτείτε φιλικές συμβουλές τις οποίες είχατε ζητήσει, γιατί θα σας φανούν χρήσιμες. Όσο και αν προσπαθήσετε να γίνετε σαφείς σε αυτά που λέτε δε θα καταφέρετε και πολλά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βάζοντας  μπροστά το πείσμα σας θα πετύχετε δύσκολους στόχους που έχετε κατά νου. Βελτιώστε τις σχέσεις σας με άτομα του περιβάλλοντός σας που χρειάζεστε δίπλα σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα ζητάτε απεγνωσμένα την επιβεβαίωση τρίτων για την πορεία που έχετε χαράξει, όμως, δεν είναι αυτό που θέλετε και χρειάζεστε. Μην πιέζετε καταστάσεις όταν βλέπετε ότι Δε θα προχωρήσουν όπως θέλετε.

 

ΙΧΘΥΣ: Εξελίξτε την προσωπική σας ζωή βάζοντας μπροστά το δυναμισμό σας. Συναισθηματικά και οικονομικά θα έχετε ευκαιρίες που θα σας γεμίσουν με θάρρος.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,8 βαθμολογία
5 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.