Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ημερήσιες Προβλέψεις 13 Νοεμβρίου 2019 από την Α.Λεούση

Τα Ζώδια Σήμερα 13 Νοεμβρίου 2019 από την αστρολόγο Άντα Λεούση...

Ημερήσιες Προβλέψεις 13 Νοεμβρίου 2019 από την Α.Λεούση
Αστρολόγος - Μελλοντολόγος

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!


Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

Για άμεση και γρήγορη επικοινωνία αποκλειστικά και μόνο με την Άντα Λεούση

Κάλεσε στο 14600 ή στείλε ΑΛ2 στο 54754

 

ΚΡΙΟΣ: Έχετε να ακούσετε πολλά όμορφα λόγια από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ξεφορτωθείτε από τον προσωπικό σας χώρο ότι σας είναι άχρηστο.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ: Για να ζωντανέψει η ερωτική σας ζωή χρειάζεται περισσότερη δράση. Πάψτε να στηρίζεστε σε λόγια που είναι όμορφα και σας φαίνονται αληθινά.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όσες διαφορές και αν έχετε μπορείτε να επικοινωνήσετε και να βρείτε λύσεις. Κάντε μια προσπάθεια να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με το σύντροφό σας.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα νέα που θα μάθετε σήμερα θα σας ξαφνιάσουν αλλά μη φοβηθείτε. Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας για να βρείτε λύσεις σε προβλήματα.

 

 

 

ΛΕΩΝ: Μη φοβάστε να ανοιχτείτε και να ρισκάρετε στα επαγγελματικά σας σχέδια. Μην εμπιστεύεστε εύκολα, ανθρώπους που μπορούν να σας πληγώσουν.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην πιστεύετε αδίκως πως κάποια άτομα θα αλλάξουν στάση απέναντί σας. Προσπαθήστε να βάλετε λίγο πάθος στη σχέση σας και όλα θα πάνε καλά.

 

 

 

ΖΥΓΟΣ: Συναντηθείτε με φίλους που σας έχουν πραγματική ανάγκη. Είναι σκόπιμο να φερθείτε με διπλωματικό τρόπο στους συνεργάτες σας.

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε και να αποβάλετε το άγχος. Περιορίστε τα έξοδά σας, μεταθέτοντας αγοραστικές σας επιθυμίες για αργότερα.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεπεράστε τυχόν δυσκολίες χωρίς να χάνετε το θάρρος σας. Η αυτοπεποίθηση θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πιστεύετε ότι όλα είναι δυνατά και όλα μπορούν αν συμβούν, γι’ αυτό τίποτα δε σας σταματά. Ίσως έχετε δίκιο, αλλά κρατήστε και μια επιφύλαξη.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό σας οπλίζει με θάρρος και αρκετές νέες ιδέες. Μετατρέψτε το άγχος που έχετε σε δράση για να έχετε σημαντικά αποτελέσματα.

 

 

 

ΙΧΘΥΣ: Οι εξελίξεις των γύρων σας ίσως επηρεάσουν και τη δική σας οικονομική πορεία. Αρκεστείτε σε ότι μπορείτε να εισπράξετε και δείτε το μέλλον περισσότερο αισιόδοξα.

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3 βαθμολογία
1 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.